Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 21 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο λόγος για την Αλέξια.
Εύκολο κλείσιμο συνάντησης με αποστολή mail στο γνωστό site http://alexialatvia.com/contact.phtml. Συνάντηση στα Βόρεια μεσημεράκι προτού αρχίσει το incall. Συνεπέστατη στην ώρα της.

Μπήκε μέσα αεράτη με ένα ελαφρύ φορεματάκι και γόβες. Ψηλή και με πιασίματα στα σωστά σημεία. Στις φωτογραφίες του site της φαίνεται μικροκαμωμένη και αδυνατούλα. Από κοντά είναι πολύ καλύτερη και εντυπωσιακή. Η συνενόηση πολύ καλή αν και χάνεται ελαφρώς το νόημα λόγω προφοράς αγγλικών. Αλλά γενικά η επικοινωνία σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μιλάει αρκετά και θέλει λίγη προσοχή σε αυτό.

Ήταν το πρώτο μας meeting και ζήτησε τα χρήματα από πριν. Για 90 λεπτά και βασικό πακέτο με CIM έδωσα 210€. Η λίστα επιλογής δεν έχει 90~λεπτο!!!!

Γρήγορο ντουζάκι από πλευράς της και αρχίζει το ματς. Βαθιά φιλιά πολύ καλά και καλό στοματικό 10~λέπτου με έντονο τελείωμα στο στοματάκι της. Αμέσως στην τουαλέτα για να τα φτύσει χωρίς να κάνει σαν να έχει στο στόμα της χλωρίνη.

Στο ενδιάμεσο λαδάκι και χαλαρωτικό μασάζ και γρήγορα μεταξύ χαμουρέματος και πίπας, εφαρμογή προφυλακτικού για κυρίως πιάτο. Το σώμα της έχει σημάδια της ηλικία της. Ελαφρώς χαλαρή επιδερμίδα με ένα tatoo στο ποπουδάκι. Το στήθος τεχνητό αλλά με καλή αίσθηση αφής. Στο missionary το στήθος έχει την τάση να κατευθύνεται αριστερά και δεξιά προς τα πλευρά της, καθώς δεν έχει την απαραίτητη στήριξη για να μένει μαζεμένο. Στο σεξ αφήνεται σε υπερβολές με ελαφρώς ψεύτικες φωνούλες. Στο dogy~style καλή συμμετοχή και όμορφο τοπίο με ένα καλοσχηματισμένο κώλο. Δε δυσανασχετεί στο χρόνο και είναι υπομομετική.

Καλή εμπειρία αλλά θέλω να δοκιμάζω νέα φρούτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
TYRAEL
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
226
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού