Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μια το ότι οι περιζήτητες Σιτιτουρίστριες δεν κάνουν Outcall εκεί που θέλω εγώ , μία η τιμή και οι κριτικές , αποφάσισα να γνωρίσω και εγώ την Ελένα (το καλλιτεχνικό της) .

Η αρχική επικοινωνία είχε γίνει με Email όταν ήταν στο Κίεβο , αν και μάλλον Εσθονή είναι και δεν το λέει , αλλά δεν κατάφερα να την δω στην αρχή του Τουρ . Με 2 SMS κλείσαμε το ραντεβού , όπου μου ζήτησε έξτρα το Τaxi , λόγω απόστασης . Μου είπε βέβαια πως αν προτιμούσα κάπου στο κέντρο δεν θα το πλήρωνα .

Όταν μπήκε στο δωμάτιο , ακριβώς στην ώρα της , αντίκρισα ένα γλυκύτατο μουτράκι , με μπλε ματάκια , που τα πλαισίωναν μικρά beauty marks . Μαυρομάλα , λέει ότι είναι κόκκινα , όχι πάνω από 1.65 , γύρω στα 24 . Γι αυτούς που ψάχνουν το τέλειο σώμα , δεν κάνει , λίγο παχουλές οι γάμπες και τα χέρια . Εμένα προσωπικά δεν με απασχόλησε καθόλου .

Μετά από τις απαραίτητες συστάσεις και τα ντουζάκια περάσαμε στη μάχη . Όταν άνοιξα το μπουρνούζι της , είδα δύο μικρά στηθάκια , που χώραγε το καθένα τους στο στόμα μου . Οι ρώγες της ερεθίζονταν στο λεπτό , που ήταν δυσανάλογα μεγάλες με το μικρό της στήθος , παρόλα αυτά σχημάτιζαν ένα τέλειο συνδυασμό . Το δέρμα της είναι βελούδινο , που σε συνδυασμό με ένα διακριτικό άρωμα που φορούσε , Dior , μου διέγειραν όλες μου τις αισθήσεις .

Έχει διάθεση να σε περιποιηθεί , αλλά στη προκειμένη περίπτωση , προτίμησα να πάρω εγώ τη σκυτάλη . Δεν χόρταινα να της γλύφω το μουνάκι, ήταν κατακόκκινο , και τα μπουτάκια και να την παίρνω μάτι να δαγκώνει τα χειλάκια της , βγάζοντας πνιχτούς αναστεναγμούς . Άντεχε αδιαμαρτύρητα , δακτυλοσκοπήσεις από παντού , όπου όσο μου μούσκευε τα δάχτυλα , τόσο έβαζα και άλλα , 3 στο σύνολο . Δεν είχα διάθεση για κόλπα , παρά να την πάρω στη αγκαλιά μου , και να χύσω μέσα της , την ώρα που αυτή με έπνιγε στα φιλιά της και σπαρτάραγε .

Ημίχρονο και social time δεν υπήρχε , μια και συνεχίσαμε το χαμούρεμα , και αφού την έγλυψα πάλι , μου έγινε εμμονή , έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου , και την πήρα αυτή τη φορά με σφυροκόπημα , που το άντεχε μια χαρά .

Είχε είδη κάτσει μία ώρα , όταν τελειώσαμε , και αφού έκανε ένα γρήγορο ντουζάκι και ντύθηκε , έκανε κάτι που μόνο με μια άλλη μου είχε συμβεί , γύρισε και με αγκάλιασε , φιλώντας με παθιασμένα για να με αποχαιρετήσει .

Παιδιά , πάρτε εσείς τις καβαλημένες τουρίστριες , και το μωράκι θα το συντηρήσω εγώ Χαμόγελο .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 28, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού