Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μια μέρα πριν γίνει η τελική μας συνάντηση με είχε στήσει ένα μισάωρο χωρίς να με ειδοποιήσει. Αφού την πήρα μερικά τηλέφωνα κ δεν απαντούσε μου στέλνει μήνυμα ότι έρχεται κ στο καπάκι μου κάνει αναπάντητη. Την παίρνω κ μου λέει ότι ήταν σε ραντεβού κ δεν μπορούσε να μιλήσει. Της λέω ότι είχαμε πριν μισή ώρα ραντεβού κ επειδή δεν καταλάβαινα ακριβώς τι μου έλεγε κ για ποιον λογο δεν ήρθε στην ώρα της, μου έκατσε κ μια δουλειά, της λέω να το αναβάλλουμε γιατί δεν μπορώ να περιμένω να έρθει με τόση καθυστέρηση. Επειδή σε όλα γενικώς τα τηλεφωνήματα η επικοινωνία ήταν κάκιστη υπέθεσα ότι υπήρξε ασυνεννοησία σχετικά με την ώρα κ πως θα ερχότανε εκεί που της είχα πει.
Μετά από δύο ώρες την ξαναπαίρνω τηλ , συνέχιζε να μην μιλάει ξεκάθαρα για το πότε είναι διαθέσιμη κ πως θα έρθει, αλλά ήταν κ αργά κ είπαμε να το κανονίσουμε καλύτερα για την επόμενη μέρα.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι μιλάει πολύ καλά ελληνικά αλλά όπως διαπίστωσα κ στην συνεχεία στα τηλεφωνήματα της δεν λέει λεπτομέρειες για την δουλεία της κ αρκείτε σε μονολεκτικές απαντήσεις.

Το επόμενο πρωί την παίρνω τηλ, το σηκώνει λαχανιασμένη, λέω από μέσα μου ειδικά τώρα σιγά μην συνεννοηθούμε, κ τελικά το κλείνουμε για το απόγευμα αλλά αυτήν την φορά σε ξενοδοχείο, όπου με διαβεβαίωσε ότι θα συναντηθούμε κ να μην ανησυχώ.

Το απόγευμα έφτασε λοιπόν, χτυπάει πόρτα και…η πρώτη εντύπωση ήταν αρνητική. Σκάει με κάτι τεράστια γυαλιά, το ντύσιμο της παράπεμπε σε βλαχογκόμενα που ήρθε από χωριό όπως κ κάτι γυφτέ αξεσουάρ που φορούσε δεν μου άρεσαν καθόλου.
Πολύ δεύτερο το στυλ κ το ντύσιμο της.
Αφού με κοιτάζει περίεργα, περνά μέσα στο δωμάτιο, βγάζει τα γυαλιά κ εκει αλλάζει το σκηνικό, προς στιγμήν.
Φυσική ξανθιά με γαλάζια μεγάλα κ πανέμορφα μάτια, στρογγυλοειδες πρόσωπο με ρώσικα χαρακτηριστικά…με λίγα λόγια γκόμενα που την βλέπεις στο δρόμο κ τράβας μαλακια μόνο που σε κοιτάζει..
Στο σώμα είναι κοντή γύρω στο 1,63 , βυζί ανύπαρκτο, είχε 1-2 κιλά παραπάνω αλλά ομοιόμορφα κατανεμημένα, μαλακή μαυρισμένη επιδερμίδα με ωραίο ξανθό χνούδι στα κατάλληλα σημεία, κωλος αφράτος όχι καλοσχηματισμενος κ πόδια μέτρια. Με χάλασε ότι ήταν αξύριστη στο μουνακι της αλλά έσωσε την κατάσταση το καστανόξανθο χρώμα των τριχών που το έκανε να μην φαίνεται κ πάρα πολύ.
Γενικώς το σώμα δεν μου άρεσε, είχε κάτι που με χαλούσε, ειδικά το βυζί .
Όσο για την ηλικία της 22 χρόνων είπε ότι ήταν.

Στην πράξη τώρα, μιλάμε για μια τάνα που το έχει τα άθλημα κ δείχνει να το γουστάρει αυτό που κάνει.
Η πίπα της αρκετά καλή με ωραίο σάλιωμα κ υποδειγματική χρήση της γλώσσας, επίμονη περιποίηση στις μπάλες αλλά δεν έκανε deep throat (το απέφυγε τεχνηέντως). Πιστεύω ότι άμα ήθελε μπορούσε να ήταν φοβερή στην πίπα της.
Το φιλί ήταν ικανοποιητικό με γλώσσα αλλά δεν πήρε καμία πρωτοβουλία, η πρώτη κίνηση γινόταν από εμένα, κ θα το ήθελα με παραπάνω πάθος. Αφήνει δακτυλοσκοπήσεις τόσο στο 69 που κάναμε όσο κ πριν αλλά κ μετά την πράξη.
Στο σεξ είναι πολύ πρόθυμη, ωραία χάδια, ενεργητική σε όλες τις στάσεις, ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ κ συμμετοχή με πάθος κ καυλωτικές κραυγούλες.

Δεν κοιτάζει ώρα αλλά στο δικό μου ραντεβού δεν κάθισε ούτε λεπτό παραπάνω.
Στο social time είχε καλή διάθεση για κουβέντα, πολύ έξυπνο πορνίδιο, κ προς το τέλος αφου είχαμε τελειώσει κ τα λέγαμε με χάλασαν λίγο οι απόψεις της κ η συμπεριφορά της κ αυτό μου (ξανά)θύμισε ότι δεν πρέπει να μιλάω με τανες.
Θέλει κ 15 με 20 ευρώ ταξί ανάλογα από πού έρχεται, το οποίο δεν μου είχε αναφέρει στην επικοινωνία μας
Είναι εντελώς ανεξάρτητη κ γενικώς η συμπεριφορά της , η εμφάνισή της κ ο τρόπος επικοινωνίας είναι πολύ amateur. Θα πρέπει να βελτιωθεί κ στους τρεις τομείς.

Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης μας απάντησε σε κάνα δυο τηλεφωνήματα. Στο πρώτο ακύρωσε ένα ραντεβού μπροστά μου (υποτίθεται το επόμενο μετά από εμένα) καθώς δεν είχε καταλάβει που βρισκόταν το ξενοδοχείο (δεν ξέρω άμα ήταν όντως έτσι η απλά προσποιούταν). Στο δεύτερο κατάλαβα ότι το αμέσως επόμενο ραντεβού της ήταν σε μία ώρα!
Πως θα τα κατάφερνε να πάει στο ραντεβού που μόλις είχε ακυρώσει κ μετά στο επόμενο κ όλα αυτά σε μία ώρα, το «ξέρει» μόνο αυτή που το κανόνισε.
Γενικότερα είδα μια αδιαφορία στον τρόπο που κανόνιζε τα ραντεβού της κ εκεί κατάλαβα ότι η αρχική εκτίμηση μου, ότι για την ακύρωση του αρχικού ραντεβού έφταιγε η κακή συνεννόηση, δεν ήταν σωστή κ μάλλον πιάστηκα μαλάκας που είπα την προηγούμενη μέρα ότι δεν πειράζει κ συμβαίνουν αυτά.

Βέβαια, λίγες ώρες πριν συναντηθούμε είχε μπει στη λίστα με τα call-girls κ οι πρώτες δυο κριτικές μόλις είχαν εμφανιστεί. Όταν έπεφτε το μάτι μου πάνω στο κινητό της τα τηλέφωνα κ τα μηνύματα δεν σταματούσαν. Σε κανένα τηλ δεν απάντησε, ήταν αθόρυβο εξάλλου από την ώρα που μπήκε, κ ούτε καν είχε την πρόθεση να το κάνει.
Της είπα για το σαιτ κ εκείνη έκανε την ανήξερη αλλά ένας παίχτης σε ποστ του σε θρεντ είπε ότι της το είχε αναφέρει κ κάθισαν μαζί κ έκαναν μια περιήγηση οπότε τα ψεματάκια είναι δεδομένα από την μεριά της.
Η γκόμενα είχε απελπιστεί κ δεν ήξερε με ποιον κ που να πάει αλλά δεν της φταίμε εμείς εάν δεν μπορεί να διαχειριστεί το χρόνο της.

Κούρασα λίγο αλλά θέλω να βοηθήσω μετά κ από την τελευταία κριτική που διάβασα, τουλάχιστον για το επόμενο τουρ της, γιατί μια μέρα μετά έφυγε .


Υ.Γ. 150 ευρώ (+ 20 για ταξι) για δυο ώρες με αυτές τις υπηρεσίες κ αυτό το σέρβις από ένα, σχετικά, καλό καυλάκι, δεν είναι το απόλυτο vfm ?
Υ.Γ.1 Για την πληρωμή της , της το θύμισα εγώ όταν έφευγε ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
14
Πόντοι:
1.240
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού