Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 39 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Εύα είναι ίσως, όπως λέω και στον τίτλο αυτής της κριτικής, μια μοναδική περίπτωση. Και γι' αυτό δεν ξέρω από πού να αρχίσω... Ας αρχίσω από την εμφάνιση: Δεν είναι τοπ μόντελ, δεν έχει σχέση με τα διάφορα call girls από τις ανατολικές χώρες που κυκλοφορούν ανά την Ευρώπη.

Σημαίνει όμως αυτό ότι δεν είναι όμορφη και ερωτεύσιμη; Η απάντηση είναι βέβαια υποκειμενική για τον καθένα, η δική μου λοιπόν υποκειμενική απάντηση είναι ότι είναι και όμορφη και ερωτεύσιμη! Γιατί; Αφενός επειδή...κι εγώ δεν είμαι μικρός σε ηλικία - οπότε νοιώθω ότι μου ταιριάζει. Αφετέρου επειδή διαθέτει κάτι που πολύ λίγες κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά το έχουν: έχει ΑΕΡΑ, ΣΤΥΛ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ, κάτι το αριστοκρατικό.

Καθώς λοιπόν εγώ δεν είμαι από αυτούς που...κόβουν τις γυναίκες σε "φέτες" ώστε να αρχίσω τα επιμέρους σχόλια για το πώς είναι το στήθος της και πώς τα οπίσθιά της, αλλά τις κρίνω ΣΥΝΟΛΙΚΑ, έχω να πω ότι αυτό το στυλ της που προανέφερα με κέρδισε και η Εύα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Αυτά περί εμφάνισης. Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρει, ένα έχω να πω, ότι πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια! Είναι επικοινωνιακότατη (πραγματικά απολαμβάνεις και τη συζήτηση μαζί της εκτός από το σεξ), συμμετοχική, διαθέτει άνετα τον χρόνο της χωρίς να μετράει τα λεπτά. Κυριολεκτικά σε απογειώνει και κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά - και το κυριότερο και πολύ σημαντικό, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Δεν θα κάτσω να περιγράψω τι ακριβώς κάναμε. Θα πω μόνο ότι ακόμα είμαι γεμάτος από ευφορία στη σκέψη της συνάντησής μας και πραγματικά...δεν ένοιωσα ότι πήγα με κάποια κοπέλα που την πλήρωσα, αλλά ότι πέρασα μια ωραία ερωτική περιπέτεια! Ίσως θεωρηθεί υπερβολικό, όμως είναι η αλήθεια. Τόσο καλά!

Συνοψίζοντας λοιπόν: Αν θέλετε ένα πιπίνι, η Εύα δεν κάνει για σας. Αν θέλετε όμως μια ώριμη (όχι όμως υπερώριμη) ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ και δίνετε πιο μεγάλο βάρος στο πώς θα περάσετε όμορφα και όχι στον εντυπωσιασμό, τρέξτε. Δεν θα βρείτε καλύτερη, είναι σίγουρο. Εγώ οπωσδήποτε θα την ξαναδώ - και πιστεύω μάλιστα ότι όταν γνωριστούμε περισσότερο θα είναι ακόμα πιο πετυχημένες οι συναντήσεις μας.

Υ.Γ.: η βαθμολογία που της βάζω: ως προς την εμφάνιση είναι αυτή που θα της έβαζα έτσι κι αλλιώς - και εξήγησα τους λόγους. Ως προς τα υπόλοιπα παίρνει ΕΥΚΟΛΑ 10 σε όλα, απλά σε μένα δεν επιτρέπεται να βάλω πάνω από 7 επειδή δεν έχω γράψει πολλές κριτικές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού