Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η συνάντηση είχε κανονιστεί για την Αλεξάνδρα. Όταν όμως κατέβηκα από τη μηχανή μου έχοντας φτάσει στο ξενοδοχείο της Γλυφάδας, είχα τηλέφωνο από τον Κώστα ο οποίος με "ενημέρωσε" ότι η Αλεξάνδρα είχε τελικά περίοδο και αναγκάστηκε να ακυρώσει και τα μεταγενέστερα ραντεβού...τώρα, πόσο είναι δυνατό (και πιστευτό, συμπληρώνω...)μέσα σε 20 λεπτά από τη στιγμή που κανονίστηκε το ραντεβού να της ήρθε περίοδο της κοπέλας, δεν ξέρω και το αφήνω στην υποκειμενική κρίση σας...
Στα συν του Κώστα ότι μου αντιπρότεινε να δω την κοπελίτσα (Ζέτα) και εφόσον μου άρεσε να καθίσω, αλλιώς μπορούσα να φύγω.
Λέω, μιας που ήρθα δεν γ@#ται...πάω να δω τί "παίζει"...(τι το ήθελα!!!!)
Η κοπελίτσα συμπαθητική, κοντούλα με ωραία φατσούλα, φρέσκια ηλικία και όμορφο κορμάκι με καλή επικοινωνία μέσω των καλών Αγγλικών που ξέρει. Μέχρι εκεί όμως..
Επί τω έργω, η μικρή δεν το κατέχει...κάνει ΤΕΛΕΙΩΣ αγγαρεία αυτό που κάνει και κυρίως...φοβισμένα! Σφίγγει τα πόδια της όταν πας να την αγγίξεις στα επίμαχα σημεία, συνεχώς κλειστά τα μάτια της (σαν να σιχαίνεται τον εαυτό της και εσένα όταν κάνει τη δουλειά της) ΔΕΝ φιλάει στο στόμα με γλώσσα, πέρα από κάποια χαζοακουμπήματα που περισσότερο σε ξεκα@#νουν παρά σε ανάβουν..
Πίπα κάνει μόνο εφόσον της κατεβάσεις το κεφάλι εσύ προς τα κάτω, θυμίζοντάς της ότι έχεις πληρώσει για να σου προσφέρει υπηρεσίες και όχι να της προσφέρεις εσύ, και τί πίπα....άχρωμη, άοσμη και όπως προείπα, "φοβισμένη"...
Η αρχική καύλα μου συναντώντας το κορίτσι και βλέποντας τη νεότητά της, μετετράπη σε μία εφιαλτική ανερασμικότητα που με έκανε να σηκωθώ και να φύγω στο μισάωρο και χωρίς φυσικά να τελειώσω κάτι το οποίο ουσιαστικά ποτέ δεν άρχισα!!
Φορώντας τα ρούχα μου και έχοντας ήδη πληρώσει το πλήρες αντίτιμο της συνάντησης κλαίγοντας τα χρήματά μου (που μερικοί - βλέπε παρακάτω - νομίζουν ότι τα βγάζουμε από το πηγάδι...) παίρνω τηλέφωνο τον Κώστα τον οποίο και ενημέρωσα ότι το κορίτσι δεν ξέρει και βασικά δεν θέλει, επιρρίπτοντάς του ευθύνες γιατί δεν με προστάτευσε από την άπειρη μικρή! Και τότε, όημε, η απόκριση του Κώστα ήταν άκρως επαγγελματική και ευγενική..."τι να σας πω κύριες, εγώ έχω άριστες συστάσεις από τους πελάτες για την κοπέλα, το πρόβλημα μάλλον το έχετε εσείς!!" (μας έβγαλε και ανίκανους δηλαδή μπροστά στα μούτρα μας και έχοντας "αρπάξει" τον οβολό μας...
Του είπα, "οκ, εσύ κάνεις τη δουλειά σου, αλλά και εγώ θα κάνω τη δική μου και θα γράψω αρνητικό review στο internet" και εκείνος, συνεχίζοντας τη θρασύτητά του αποκρίθηκε..."κάνε ότι νομίζεις..." και εκεί κλείσαμε.
Με προβληματίζει πραγματικά το review του φίλου συναγωνιστή kavlanta που είχε ραντεβού την ίδια μέρα με εμένα...ή εγώ ή εκείνος πήγαμε σε άλλη κοπέλα καθώς πραγματικά γελούσα διαβάζοντας την κριτική του και πραγματικά αμφισβητώ την εγκυρότητά της..
Α, ρε Μισέλ!! Σε έφαγε το Ντουμπάι και τώρα μας άφησες στο έλεος των ερασιτεχνών...
Αυτά, εννοείται ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί ΔΕΝ πρόκειται να ξαναψωνίσω...καλύτερα να κάνω μία δωρεά υπέρ του φιλόπτωχου κράτους μας τώρα που το έχει και ανάγκη, παρά να δίνω μαύρα λεφτά στον κάθε επιτήδειο!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2010
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
190
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού