Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 17 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι ούτε μέσον έβαλα , ούτε παρακάλεσα , ούτε τίποτα . 3 μηνύματα και η συνάντηση κλείστηκε για την επομένη . Το τηλέφωνο το είχα τσιμπήσει από κάποιον που το πόσταρε εδώ και πέσανε οι υπόλοιποι να τον φάνε . Μέσα σε λίγες ώρες σβήστηκε . Πάμε παρακάτω…
Κατά δήλωση της είναι 22χρονών τελειόφοιτη φοιτήτρια . Εγώ ξανθιά περίμενα , καστανή μου ήρθε , και επειδή συναντιόμασταν πρώτη φορά άρχισα να αναρωτιέμαι αν ήταν η ξαδέλφη της . Φάνηκε στο βλέμμα μου και αμέσως μου είπε για το μαλλί και πως θέλει να τα βάψει μαύρα αλλά δεν πιάνουν.
Σε γενικές γραμμές , φρέσκια παρουσία , γλυκό παρουσιαστικό , με παραπανίσια κιλά , αγύμναστη , όχι «κλασάτη» , ας μου επιτραπεί η έκφραση , πχ τύπου Βανέσα την κολλητή της τρελής της Πάρις, αλλά τύπου ήρθα από το χωριό να βρω δουλειά .
Τα δίνει όλα για να σε ευχαριστήσει , όσα έχουν αναφέρει οι προηγούμενοι συναθλητές , έτσι ακριβώς είναι , αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη έχουμε κάνει όλοι πολύ φασαρία για το τίποτα . Είμαι σίγουρος , πως όσοι έχουν πάει με 10 και άνω κοπέλες , σίγουρα είχαν αντίστοιχες υπηρεσίες , ίσως ακριβότερες , και σαφώς από πιο όμορφες (τώρα γούστα είναι αυτά) .
Στο social time μου εξήγησε το σκεπτικό της περί του φόρουμ και των τηλεφώνων κλπ. , και τείνω να συμφωνήσω μαζί της , εν μέρει.
Εν κατακλείδι , πέρασα καλά , φτηνά , αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού