Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Call-Girls 85198
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπον σαββατο βραδυ προς κυριακη 2 το βραδυ παιρνω τηλεφωνο και κλεινω την Χριστινα το γραφειο μου ειπε σε μιση ωρα αλλα τελικα αργησε 15-20 λεπτα! Βασικα η κοπελα η αλλαζει τα μαλλια της καθε 2 μερες η απλως μερικα μελη πρεπει να πανε σε οφθαλμιατρο, δεν ειναι ακριβως ιδια με τις φωτο, εχει τωρα κοκκινα [οχι εντονα προς το καστανο] μαλλια, μακρια, και ειναι ισια.
Λοιπον ειναι ωραια κοπελα με καλο σωμα.. σιγουρα ομως δεν ειναι αυτο που λεμε γκομεναρα ο βαθμος 7 ειναι οκ. Αρχισαμε με λιγη κουβεντα για μουσικη και διαφορα ασχετα η επικοινωνια ηταν καλη αν και δεν ηξερε και καταπληκτικα αγγλικα μπορουσες να κανεις μια στοιχειωδη συζητηση. Κανει λοιπον ενα γρηγορο ντους και αρχιζει την πιπα η κοπελα ειναι καταπληκτικη στην πιπα οτι και να πω θα ειναι λιγο, κανει τοπ πιπα!! Αρχισε πιο μετα η πραξη με παρα πολυ καλη συμμετοχη της κοπελας, απιθανη συμμετοχη, τελος πρωτου γυρου γρηγορο ντους κουβεντα για 5 λεπτα και ερχεται απο πανω μου, χαδια σε ολο μου το σωμα που μου αρεσαν τρελα σε καποια στιγμη καθως χαιδευε την περιοχη κατω απο τα αρχιδια πηγε να παει το δαχτυλακι λιγο πιο κατω Money Mouth η αντιδραση μου ηταν αμεση no no no no no ειπα χαχαχαχαχαχα , η αληθεια ειναι φυσικα οτι πηγε πολυ ηρεμα και σιγα με λιγα λογια ηταν σαν να ζητουσε την εγκριση μου [αιτημα που φυσικα απορριφθηκε] λοιπον αν και μου σηκωθηκε γρηγορα προτιμησα να μην γινει πιπα αμεσως αλλα φιλια και δαχτυλακια, μετα απο αρκετη ωρα ξεκινησε ο δευτερος γυρος ξανα με πιπα [τρομερη πιπα Γλώσσα] και συνεχισαμε με πισωκολλητο ξανα τρομερη συμμετοχη της κοπελας οπου και τελειωσα για δευτερη φορα, ντους ξανα και κουβεντα για 5 λεπτα και εφυγε.

με λιγα λογια αρκετα ωραια κοπελα, με τρομερη πιπα, και συμμετοχη στο sex.
Για την βαθμολογια τωρα στο μονο που θελω να βαλω μεγαλυτερο βαθμο ειναι (Διαθεση στο σεξ/συμμετοχη) οπου ενα 9 ειναι οτι πρεπει

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
198
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού