Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 39 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε δεν είναι δυνατόν όλες μας οι συναντήσεις να είναι με έσκορτς του επιπέδου της Stella/Alena, με την οποία συνευρέθηκα πριν μια βδομάδα. Κάθε μέρα αστακός πέφτει κομματάκι βαρύς για τη τσέπη, όσο νόστιμος κι αν είναι, στο κάτω-κάτω και η σαρδελίτσα στα κάρβουνα έχει τη δική της νοστιμιά και κοστίζει και πολύ λιγότερα. Στο πνεύμα αυτό λοιπόν, αποφάσισα κι εγώ να συναντήσω την Εύα 38, της οποίας την ύπαρξη ως cg αγνοούσα μέχρι πρότινος, αλλά «πείσθηκα» από τις κριτικές των προηγουμένων συναδέλφων και την προτροπή φίλου-μέλους του site. Άλλωστε οι επιλογές όταν δεν θες να χώσεις βαθιά το χέρι στη τσέπη είναι δυστυχώς περιορισμένες: ή θα πας για ένα «γρήγορο» σε κάποιο studioκόριτσο της αρεσκείας σου, κάνοντας εξαρχής κάποιους συμβιβασμούς ως προς το εύρος και τη ποιότητα των υπηρεσιών που θα σου παρασχεθούν, ελπίζοντας ότι θα σταθείς τυχερός και ότι δεν θα νιώθεις φεύγοντας ότι έζησες μια ακόμα ξεπέτα, ή θα χώσεις λίγο πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη και θα ψαρέψεις από την (ολοένα και πιό μεγάλη) δεξαμενή των c.g., ελπίζοντας ότι αυτή που θα διαλέξεις θα είναι καλή στις υπηρεσίες της και ότι θα έχει ένα αποδεκτό (έστω) παρουσιαστικό, χωρίς βέβαια να έχεις την αξίωση να ανταγωνίζεται στα ίσια σε επίπεδο εμφάνισης κάποια από τις έσκορτς 1ης γραμμής που έρχονται κατά καιρούς στη χώρα μας, όπως η Stella/Alena που προανέφερα.
Έχοντας λοιπόν όλα αυτά κατά νου, και με δεδομένο ότι η Vanessa (που είναι σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή) είναι εκτός μάχης γι’αυτές τις μέρες, επέλεξα συνειδητά την Eύα 38, ελπίζοντας ότι πέρα από πολύ πιο οικονομική στις χρεώσεις της σε σχέση με πολλές άλλες συναδέλφους της, θα ήταν και αρκετά ικανοποιητική για τα γούστα μου, τόσο στην εμφάνιση όσο και στις υπηρεσίες της. Στο πρώτο έπεσα έξω, στο δεύτερο μέσα.
Η Εύα λοιπόν, για να αρχίσω με τα αρνητικά της, ΔΕΝ είναι η συμπαθητική κοπέλα της διπλανής πόρτας, τουλάχιστον για τα δικά μου μέτρα και σταθμά, και ΔΕΝ θα την λιμπιζόμουν, αν δουλεύαμε μαζί στον ίδιο χώρο ή την συναντούσα σε κάποια παρέα φίλων, όπως θα συνέβαινε πιθανόν με κάποιους άλλους συμπαίκτες που έγραψαν ή θα γράψουν την κριτική τους γιαυτήν: Τα χρόνια που έχει (όσα είναι στη πραγματικότητα αυτά, γιατί μου φάνηκε ότι είναι λίγο παραπάνω από τα 38 που ισχυρίζεται), «φαίνονται» πάνω της και τα φυσικά της χαρακτηριστικά, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο κορμί, είναι ούτως ή άλλως πολύ μέτρια κατ’ εμέ. Καλώς ή κακώς έχω συνηθίσει σε κάτι αρκετά καλύτερο πλάι μου, όσο κι αν ακούγομαι με αυτό κομματάκι «ψωνισμένος», αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Από την άλλη όμως, για να συνεχίσω με τα θετικά της, η Εύα αναπληρώνει αυτή την πολύ μέτρια (για τα δικά μου γούστα) εμφάνισή της με πολλά άλλα στοιχεία: είναι καθαρή, είναι χαμογελαστή, προσηνής και ευδιάθετη, είναι συνειδητοποιημένη σ’ αυτό που κάνει και πλην πρωκτικού δεν αρνείται απολύτως τίποτα, είναι έμπειρη στο σεξ και δείχνει να το φχαριστιέται, και γουστάρει να σε γλείφει παντού, κι όταν λέω παντού το εννοώ, καταπίνοντας με μεγάλη όρεξη στο τέλος τους ζωϊκούς σου χυμούς. Highlight ότι στο τελείωμα του 2ου γύρου, ενώ κυριολεκτικά με έστιβε με το στόμα της, εγώ εν μέσω σπασμών της έχωνα το μεγάλο δάχτυλο του ... ποδιού μου στο νινάκι της. Αυτή είναι η Εύα!
Και κάτι τελευταίο: Πέρα από λογική στις χρεώσεις της, η Εύα μου απέδειξε σήμερα ότι είναι και έντιμη και σωστή επαγγελματίας. Αρνήθηκε να πληρωθεί τα συμπεφωνημένα (150 Ε για ραντεβού 1,5 ώρας) ζητώντας μου μόνο 100 Ε, επειδή άργησε (χωρίς όμως να φταίει) μισή ώρα στο ραντεβού μας και στη συνέχεια χρειάστηκε για δικούς μου λόγους να λήξουμε το παιχνίδι στη 1 ώρα ακριβώς. Τελικά, με δική της πρόταση, συμφωνήσαμε να μοιράσουμε τη διαφορά στη μέση, κάτι που αυτό εξαρχής πίστευα κι εγώ ως πιο δίκαιο, αλλά ήθελα να δω αν θα το σκεφθεί και θα το προτείνει η ίδια.
Διευκρινίζεται ότι στο κόστος της συνάντησης που αναφέρω παραπάνω (143 Ε) συμπεριλαμβάνεται και η χρέωση του δωματίου (23 Ε), κάτι που κακώς κατά τη γνώμη μου δεν αποτελεί τον κανόνα στις κριτικές για τα c.g.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 03, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
143€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού