Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 38 10
Call-Girls 124083
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά απο τόση συζήτηση εδώ μέσα και μη βρίσκωντας κάποια κοπέλα ελεύθερη την συγκεκριμένη ώρα/μέρα είπα να δοκιμάσω την Μαίρη.
Η συνάντηση έγινε πριν 1-2 βδομάδες σε δικό μου χώρο.
Το πρώτο ξενέρωμα έγινε με την συνεννόηση!Ενώ με είχε ενημερώσει πως την συγκεκριμένη μέρα μπορούσε μετά τις 11 το βράδυ,της απάντησα θετικά(αν και ήθελα πιο νωρίς).Στο καπάκι με ενημερώνει πως θα ήταν καλύτερα να το κάναμε άλλη μέρα και της απαντάω τότε να το αφήσουμε και ξαναμιλάμε(όλη η επικοινωνία με sms).Στο καπάκι μου στέλνει sms και μου γράφει πως είναι οκ για το βράδυ μετά τις 11 το βράδυ!Ξενέρωσα λίγο και της εξήγησα πως δεν γουστάρω να έρθει και να μην έχει διάθεση ή να είναι κουρασμένη και πως την μια μπορεί και την άλλη όχι!Τέλος πάντων μου επιβεβαιώνει το ραντεβού και με καθυσηχάζει πως θα περάσω πολύ καλά!
Κατόπιν συνεννοήσεως πάλι ήρθε κανα μισάωρο πιο νωρίς!Απο εμφάνιση δεν τρελλάθηκα κιόλας,ωραίο συμπαθητικό προσωπάκι με ωραίο σώμα.
Το δεύτερο ξενέρωμα ήταν με τα χρήματα που τα ζήτησε με το που έκατσε στον καναπέ!Αφού πήγαμε στα ενδότερα και βγάλαμε όλα τα περιττά...αντίκρυσα ένα ωραίο σοκολατί κορμί με μόνο (τεράστιο)μείον το στήθος!Μικρό και πλαδαρό!
Ξεκίνησε κατευθείαν με πίπα....δεν φιλούσε πουθένα αλλού!Πίπα σχετικά καλή,πρόθυμη σε όλες τις στάσεις προσπαθεί να σε ικανοποιήσει.
Έδειχνε λίγο αγχωμένη,λίγο αλλού μου λέει κιόλας 'κατευθυνέ με εσύ' και ήρθε κι άλλο ξενέρωμα!Αφού τελείωσε ο πρώτος γύρος και βγήκαμε απο το μπάνιο με ρωτάει αν θα κάνουμε κιάλλη φορά!Τα ξενερώματα απανωτά!'και βέβαια εκτός αν θες να φυγεις(ειρωνικά)' της απάντησα και ήρθε στο κρεββάτι για τον δεύτερο γύρο!Τα ίδια πάλι...η γλώσσα μόνο στην κάτω 'γειτονιά' και ένας καλός γύρος σεξ με κατάληξη στο στόμα της(+20)!Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους είναι η κωλάρα της και η θέα στα 4!!!all the money...αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό παίδες!
Το μόνο που την ένοιαξε καθώς ντυνόταν ήταν να γράψω κριτική εδώ μέσα γιατί θέλει να μαζέψει γρήγορα κάποια λεφτά για κάτι προσωπικό της!Της υποσχέθηκα πως θα γράψω και να μείνει ήσυχη αλλά δεν κατάλαβα ποτέ πως της άφησα την εντύπωση ότι πέρασα τέλεια και θα έγραφα καλά πράγματα για να ξεσηκώσω κι άλλους 'συναδέλφους'!
Γενικά δεν τρελλάθηκα ούτε με το service ούτε με την εμφάνιση ούτε με το στυλάκι της.Είχε ένα περίεργα μάγκικο στυλάκι που δεν μου έκανε!Ήταν αλλού η κοπέλα και βρήκε να το βγάλει σε μένα!
Δεν θα την ξανασυναντήσω σίγουρα γιατί πιστεύω πως κυκλοφορούν στην πιάτσα πολύ καλύτερες κοπέλες VFM!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 18, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
djnet71
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
576
Πόντοι:
6.055
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού