Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 38 10
Call-Girls 124086
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεύτερη συνάντηση με την Μαίρη κ η γνώμη μου παραμένει η ίδια όπως την πρώτη φορά, αν κ νόμιζα ότι θ άλλαζε προς το καλύτερο.
Από εμφάνιση είναι μια όμορφη κοπέλα και μέχρι εκεί. Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο, γυμνασμένο (απλό γυμναστήριο πάει κ δεν είναι ούτε γραμμωμένη ούτε ξεχωρίζουν οι κοιλιακοί) χωρίς τίποτα περιττό πάνω της και με φανταστική επιδερμίδα. Ευγενική, χαμογελαστή αλλά πολύ ΑΓΧΩΜΕΝΗ κ κουμπωμένη (ειδικά την πρώτη φορά)
Στις υπηρεσίες της τώρα το ότι δεν φιλάει δεν περίμενα ότι εννοεί ότι δεν ακουμπάει καθόλου τα χείλη της πάνω σου εκτός όταν σου παίρνει πίπα. Η κοπέλα κρατάει συνεχώς απόσταση κ όταν πας να την προσεγγίσεις, οχι για να την φιλήσω αφού ξέρω ότι δεν το κάνει, κοιτάει αλλού κ σε αποφεύγει.
Η πίπα της είναι πολύ καλή στην αρχή αλλά κουράζεται εύκολα κ βάζει χέρια στην συνεχεία που μάλλον καταλήγει σε handjob. Η συμμετοχή της στο σεξ είναι μέτρια. Είναι εργάτρια, ό,τι στάση θες κάνει, δεν λέει όχι σε τίποτα, χωρίς να παίρνει όμως πρωτοβουλίες, προσπαθεί να σε ευχαριστήσει αλλά δεν νομίζω ότι το έχει γενικότερα αφού όταν ήταν από πάνω μου δεν ήξερε (ή δεν ήθελε) να κινηθεί.
Στο ραντεβού της ήταν συνεπέστατη κ μάλιστα ήρθε κ τις δύο φορές πιο νωρίς, δεν κοιτάζει το ρολόι καθόλου και δεν προσπαθεί να σου φάει τον χρόνο.
Την δεύτερη φορά δεν ήταν περιποιημένη όπως την πρώτη. Ήταν ελαφρώς αξύριστη (2-3 ημερών) κ το ντύσιμο της ήταν αρκετά casual κ όχι περιποιημένη με διάφορα αξεσουάρ κ ωραίο βάψιμο όπως την είχα πρωτοσυναντήσει, χωρίς όμως να με πειράξει ιδιαίτερα.
Σίγουρα δεν τα κλαίω τα λεφτά αλλά ο ανταγωνισμός είναι έντονος κ με τόσες επιλογές δεν νομίζω οτι θα την ξανασυναντήσω. Ίσως άμα μάθαινα οτι συμμετέχει πιο ενεργά να την ξαναδοκίμαζα μιας κ ολο το υπόλοιπο πακέτο μου αρέσει πολύ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
14
Πόντοι:
1.240
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού