Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 7 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η Λορεντάνα λοιπόν,από Βουκουρέστι σύμφωνα με τα λεγόμενά της, 18χρονών, 1,68 ύψος περίπου, μελαχρινή σε όλα της. Πρόσωπο με καθαρόαιμα ρουμάνικα χαρακτηριστικά, ομορφούλη...τίποτα παραπάνω, ελάχιστα διαφορετική από τις φωτό. Σώμα σφιχτό, με δυάρι στήθος και ωραίο κώλο, μαυρισμένο. Επιδερμίδα καθαρή στον κορμό, αλλά αξύριστη στα πόδια τουλάχιστον 2 ημερών. Γενικά μια κοπέλα "άγουρη" σε όλα της, κορμί, συμπεριφορά, νοοτροπία και ομιλία. Σαν κλασσική Ρουμάνα, προσπαθεί να σε ξεγελάσει, αλλά λόγω ηλικίας δεν έχει την εμπειρία να σε "παίξει". Δεν γούσταρε γλωσσόφιλα, δεν γούσταρε περιποίηση στο γατάκι της, γενικά δεν γούσταρε να χρησιμοποιείς την γλώσσα σου σε τίποτα. Πίπα ανύπαρκτη, κίνηση-στησίματα ανύπαρκτα. Στο cowgirl δεν ήξερε να κουνηθεί, στα τέσσερα δεν ήξερε να στηθεί και στο ιεραποστολικό κράταγε κόντρα για να μην έχω βαθιά διείσδυση.
-"Και τι θες να κάνουμε μικρή της λέω?"
-"Αργείς εσύ" μου λέει με σπαστά ελληνικά....
-"Μα μόλις τώρα ξεκινήσαμε, πριν 10 λεπτά".....
Η κοπέλα μαθημαίνει από 50αρηδες αγαμούληδες, νόμιζε ότι σε αυτό το επάγγελμα θα δίνει τρύπα, θα βαράει μαλακία σε μουνί ο σαλιάρης και αυτό ήταν....πάμε για άλλα!!!!
Μιλάει σπαστά ελληνικά, δεν ξέρει αγγλικά και γενικά....τι ωραία ατμόσφαιρα είμαστε κάτω από το πανέμορφο φεγγάρι!!!!
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα με τίποτα και αυτό γιατί παρόλα που μπαίνοντας στο δωμάτιο η κοπελίτσα την "μέτρησα" σε πολύ μεγάλο βαθμό, για αυτό άλλωστε μόλις βγήκε από το μπάνιο της είπα ότι θα προχωρήσουμε σιγά-σιγά, δεν έδειξε καμία διάθεση να με ακούσει και να προσπαθήσει να με ικανοποιήσει έστω και στο ελάχιστο, έχοντας και εγώ την ικανοποίηση ότι προσπαθήσε αλλά δεν το έχει ακόμα και μετά από καιρό να την ξαναέβλεπα. Η Λορεντάνα δεν θέλει να το κάνει αυτό το "άθλημα".....ήρθε να κάνει την αρπαχτη της και όποιον πιάσει κορόϊδο.
Αυτά τα ολίγα, διότι θα μπορούσα να γράψω τόμους, αφού σε 25 λεπτά συνάντησης η κοπέλα δεν πέρασε ούτε ένα από τα "ψυχομετρικά" τέστ που της έβαλα!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Geopa
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
39
Πόντοι:
1.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού