Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 38 10
Call-Girls 124045
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μέσω καλοκαιριού είπα να ανανεωθώ με την Μαίρη. Συνήθως προτιμώ κοπέλες από 30 και άνω αλλά οι κριτικές που διάβασα εδώ με ιντρίγκαραν και έκλεισα ραντεβού.

Η επικοινωνία πριν την συνάντηση ήταν άψογη (μέσω email αρχικά και με τηλέφωνο/sms αργότερα). Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι έφτασε στο ραντεβού 15 λεπτά νωρίτερα από εμένα (της είχα πει στο τηλέφωνο ότι ίσως να μπορούσα και 1/2 ώρα νωρίτερα). Αυτό για μένα είναι μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τη ημίωρη αναμονή που συνηθίζετε από γραφεία κ.λπ.

Εμφανισιακά η Μαίρη είναι top - πραγματικά είναι σαν να συναντάς την όμορφη συμφοιτήτρια σου που δεν κατάφερες να "ρήξεις". Το σώμα της είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες σε συνδυασμό με τέλεια επιδερμίδα (το σώμα "αχλάδι" που έγραψε κάποιος νωρίτερα είναι μάλλον άστοχη περιγραφή).

Στο στοματικό είναι πραγματική μαστόρισσα - περιποιείται όλο το σύστημα και όχι μόνο τον "σωλήνα" Μεγάλο χαμόγελο Στο 69άρι που κάναμε δεν χόρτασα να βλέπω και να χουφτώνω τον υπέροχο κώλο της που είναι το πραγματικό της ατού ;) Μετά από κάμποση ώρα στοματικού άντεξα μόνο δύο στάσεις με την Μαίρη καβάλα πάνω μου - εννοείτε ότι όταν γύρισε και είχα και οπίσθια θέα δεν άντεξα και υπέρκαυλος κατέθεσα.

Το ευχάριστο after time με την Μαίρη ήταν η επόμενη έκπληξη. Κάναμε συζήτηση για τα πάντα (παρά τη διαφορά 15 χρόνων που έχουμε) και με εντυπωσίασε πόσο συνειδητοποιημένη αλλά και σοβαρή είναι.

Θα την ξανασυναντήσω μετά τις διακοπές. Συνίσταται ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να περάσουν καλά με μια όμορφη και φρέσκια Ελληνίδα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού