Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 25 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χαμόγελο
Η συνάντηση επετεύχθη μετά από σχετική ανταλλαγή πμ με ένα μέλος από εδώ, (t.....), όπου και τον ευχαριστώ δημόσια για την καλή του πρόθεση να βοηθήσει. Την Τζένη μπορείτε να την συναντήσετε ανεπιφύλακτα, είναι κοπέλα ξηγημένη. Η συνεννόηση με sms ή e-mails ή ομιλία στο κινητό. Από τη πρώτη επαφή ξηγιέται για το όχι στο πρωκτικό και στο στόμα, εμένα δεν με ενοχλούν, οπότε και έγινε η συνάντηση. Ξενοδοχείο, τηλέφωνο σε ποιο δωμάτιο βρίσκομαι και μετά από λίγο χτυπά την πόρτα. Όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες, φυσικό στήθος (μεσαίου μεγέθους, όχι χαλαρό ή πεσμένο), άτριχη παντού (κερί), καθαρότατη, πρόσχαρη, το κορμί το μαυρίζει αλλά και το γυμνάζει/διατηρεί όπως πρέπει, ούτως ώστε και να χαίρεσαι ωραίο κορμί αλλά και να πιάνεις (δεν κάνει Body-building... και δεν έχει κυτταρίτιδα). Παίξαμε με το άτριχο σημείο της και κάπου κάτι έγινε, κάπου το έχασα, με αποτέλεσμα να είχαμε ναι μεν υγρά αλλά όχι squirting. Συνεχίσαμε με πεοθηλασμό και σε κάποια φάση ξαναδοκιμάζω...προσπάθεια στην προσπάθεια φτιάχτηκε η λιμνούλα..... !!!!!!
Τι ήταν αυτό !!!!!!!:-):-)
Δεύτερο ημίχρονο, μπανάκι, ξανά η ωραία φλογέρα χωρίς καπελάκι και τρίψιμο στο καθαρό και άτριχο αιδοίο....σε λίγο είχαμε δεύτερη λιμνούλα.. μόνο που αυτή την φορά ήταν ολόκληρος ο Μαραθώνας.. !!!! πήγα να πνιγώ..!!!! Απίστευτη....Μπράβο ρε Τζένη !!!
Έπειτα στα τέσσερα με την όαση του όλου οπισθίου συστήματος στα χέρια μου.... πολύ όμορφα, εξίσου και τα πίσω εργαλεία. Τελειώσαμε και μείναμε να κοιταζόμαστε..... Θα την ξανα συναντήσω σίγουρα, καταρχάς δεν σου σπάει τα ''όργανα'' με το ρολόι.. τι ώρα και τι ώρα...., δεν βάζει συναντήσεις την μια πίσω από την άλλη, υπάρχει ευχέρεια, προσπαθεί τουλάχιστον να το καταφέρει.
Το θέμα τιμής, όπως λέει και ο συν-αγωνιστής παρακάτω το συζητήσαμε, έχει τα επιχειρήματά της και τις εξέθεσα και τα δικά μου αναφορικά με τα Citytours, εντάξει πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το δει. Τζένη να είσαι καλά, θα τα πούμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 25, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ride or Die
Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
70
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alitirios12

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού