Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Call-Girls 77542
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την Eva. Αρκετά φιλική, γελαστή και μιλάει καλά τα ελληνικά της. Εμένα με "κέρδισε" με το καλημέρα. Ηρθε ντυμένη με ένα μωβ φορεματάκι, τα μαλλιά κότσο.

Εμφάνιση, ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Οχι η σούπερ ουάου γκόμενα, αλλά σαφώς μία όμορφη παρουσία που δεν θα περάσει απαρατήρητη από το μάτι σου αν την δεις στο δρόμο. Ωραία κοπελίτσα, με αδύνατο καλοπροσεγμένο κορμάκι, όμορφη νεανική επιδερμίδα, το πρόσωπο της σου βγάζει κάτι πολύ γλυκό όταν μιλάτε και κάτι έκφυλο όταν είστε στο κρεβάτι, ενώ στα συν πως μοσχομύριζε...Αν έπρεπε σώνει και καλά να βρεις κάτι που σε χαλάει, ίσως να ήταν το στήθος της. Μικρό, φυσικό, λίγο χαλαρό για την ηλικία της. Αλλά επειδή δεν είμαι φαν της σιλικόνης δεν είχα πρόβλημα. Απλά το αναφέρω για όσους έχουν "κόλλημα" με τα μπαλκόνια πως η Eva δεν έχει κάτι τέτοιο.

Στο κρεβάτι τώρα. Εκεί που μας ενδιαφέρει. Ξεκίνημα με αρκετά γλωσσόφιλα. Δεν δυσανασχετεί, ενώ δείχνει πως το απολαμβάνει. Και στη συνέχεια πίπα. Ξeκίνησε χαλαρά, χωρίς κάτι το...σπέσιαλ, αλλά μετά από λίγο έδειξε πως το κατέχει το αντικείμενο. Περιποίηση στα μπαλάκια, φτυσιματάκια στο "εργαλείο" και φιλότιμη προσπάθεια για deepthroat. Πρώτη στάση...ιεραποστολικό, όπου ευχαριστιόσουν να βλέπεις τι ωραίο γκομενάκι γαμάς και έπαιρνε έκφυλες γκριμάτσες, οι οποίες σε συνδυασμό με τις κραυγούλες της σε έφτιαχναν περισσότερο. Αλλαγή και στα...4. Ομορφη Θέα, δεν είπε όχι στο τράβηγμα των μαλλιών. Μου ζήτησε απλά να μην την...ξεμαλλιάσω με δυνατά τραβήγματα. Η θέα της...πίσω πόρτας σε έφτιαχνε. Αλλά δεν ρώτησα αν το δίνει...Αλλαγή και καβάλα αυτή. Αρκετά φιλότιμη, αλλά θέλει λίγο "εξασκησούλα" στη συγκεκριμένη στάση. Ψιλοέκοβε το ρυθμό για να πάρει ανάσες. Μικρή είναι όμως, θα μάθει. Για φινάλε ξανά πίπα, όπου και έγινε η κατάθεση. Δεν της ζήτησα CIM ή κάτι τέτοιο και όταν τελείωνα τραβήχτηκε. Δεν ξέρω αν κάνει, αλλά υποθέτω πως τραβήχθηκε επειδή δεν είχε προνοήσει να το ζητήσω.

Στα συν πως δεν έφυγε κατευθείαν. Εκανε το ντουζάκι της, κάπνισε ένα τσιγάρο, μιλήσαμε λίγο και σηκώθηκε όταν χτύπησε το κινητό της από την κλήση του οδηγού.

Συνολική τιμή: 130 το βασικό +20 ευρώ η ακάποτη πίπα. Σύνολο 150.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 25, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
12
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού