Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 53 10
Call-Girls 202754
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η πρώτη μου συνάντηση με την Εύα προγραμματίστηκε σχετικά εύκολα. Το «face control» ήταν σχετικά χαλαρό και το μελιστάλαχτο νάζι στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής με έκαναν να υποστώ αδιαμαρτύρητα την ολιγοήμερη αναμονή, λόγω μη άμεσης διαθεσιμότητας, μέχρι την πραγματοποίηση του ραντεβού.

Ανοίγοντας την πόρτα, βρέθηκα αντιμέτωπος με μία ελκυστική νεαρή Ελληνίδα της διπλανής πόρτας που, ανεβασμένη στους «τάκους» της, φλέρταρε επικίνδυνα με το δικό μου ξυπόλητο 1.80. Το πρόσωπό της όχι ακριβώς όμορφο, αλλά σίγουρα ελκυστικό. Η γενικότερη περιγραφή της εμφάνισής της πιο κάτω από την συμφορουμίτη Fantom12 είναι ιδιαίτερα εύστοχη και περιεκτική, ώστε να θεωρώ περιττό να αναφερθώ περισσότερο στο θέμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού ήταν ευδιάθετη, υπομονετική και πρόθυμη, με αποτέλεσμα η συνάντηση να «ρεύσει» απολαυστικά και αβίαστα.

Μετά από το ντους, έσπευσε να ξεκινήσει με άψογο dfk, και αμέσως μετά έπεσε στα γόνατα, παίρνοντάς με βαθιά ολόκληρο στο στόμα, κάτι που δεν κουράστηκε να κάνει σε μεγάλο μέρος της συνάντησης. Μάλιστα, οφείλω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τα... συνοδευτικά ηχητικά και οπτικά εφέ (choking, ύγρανση των ματιών)! Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με cowgirl, ενώ στον δεύτερο (μετά από την απαραίτητη κουβεντούλα και τα ντουζάκια), αφού αφιερώσαμε αρκετό χρόνο και πάλι σε διαδοχικά και ταυτόχρονα αμοιβαία στοματικά, θέλησα να δοκιμάσω και το προσφερόμενο a-level, όπου θα διατυπώσω και τη μοναδική ένστασή μου. Δεν έδειξε ιδιαίτερα έμπειρη στο θέμα (ελαφρυντικό η μικρή σχετικά ηλικία της...), το στήσιμο δεν διευκόλυνε ενώ με προβλημάτισε η καταλληλότητα της λιπαντικής ουσίας (baby oil). Αποτέλεσμα ήταν να αναζητήσω το φινάλε με λιγότερο «εξωτικό» τρόπο.

Η επίγευση (όπως λένε οι gourmand...) είναι σαφώς γλυκιά, και παρά το αλμυρό του τιμήματος, η Εβίτα «κερδίζει» με την απλότητα και την αμεσότητά της, παρά με την επιτήδευση, τουλάχιστον κρίνοντας από την προσωπική μου εμπειρία μαζί της. Είναι η πρώτη Ελληνίδα επαγγελματίας που δοκιμάζω και συγκαταλέγεται στις καλύτερες συναντήσεις της -μικρής- σταδιοδρομίας μου ως punter.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 29, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
SinBarr
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
193
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού