Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 13 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ας γράψω και εδώ, προς ευχερέστερη ενημέρωση των συναγωνιστών, όσα είχα γράψει πρόσφατα στο thread του Μισέλ για τη Madalina.

Η Madalina είναι όπως την βλέπετε στις φωτό (παρ’ ό,τι η ίδια μου είπε ότι είναι τραβηγμένες 2 χρόνια πριν) με πιο ξανθά μαλλιά. Ζουμερό πιπίνι, ωραία μάτια, μέτριο/κανονικό ανάστημα, θηλυκές καμπύλες, και βέβαια το στήθος-δώρο της μαμάς Φύσης.

Η συμπεριφορά τυπικά κόσμια, αλλά μάλλον βαριεστημένη και, εν τέλει απαθής και απόμακρη. Οι υπηρεσίες της στεγνά «επαγγελματικές» με αρκετές δόσεις πονηριάς. Το bj ήταν του τρίλεπτου και περισσότερο handjob, και μάλιστα δυνατό έως βίαιο, για να «ξεμπερδέψει» γρήγορα. Ακόμη και στο doggie, «έσπρωχνε» μόνη της με δύναμη προς τα πίσω με τον ίδιο στόχο. Φιλί στο στόμα «δεν» (με αποστράφηκε... που να είχα φάει και τίποτε κιόλας!), και στην «κομψή» απόπειρά μου να της χαϊδέψω το μουνί, άλλαξε θέση για να μου το καταστήσει... απρόσιτο! Πάλι καλά που καταδέχθηκε να με αφήσει να της το γλύψω...

Εν κατακλείδι, δύο λέξεις, όπως ξεκίνησα: «Ζουμερό πιπίνι». Αν επιθυμείτε να ρίξετε δύο πιστολιές σε ένα όμορφο, σφριγηλό νέο κορίτσι, με €120 θα κάνετε τη δουλειά σας. Αν αναζητάτε αξιομνημόνευτο sex, μάλλον θα πρέπει να το αναζητήσετε αλλού.

Κρίμα που ένα χαρισματικό εμφανισιακό πακέτο "ακυρώνεται" από συμπεριφορά moneyhunter...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 09, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
SinBarr
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
193
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού