Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 53 10
Call-Girls 152689
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από 9 περίπου μήνες ενασχόλησης με το άθλημα των c.t., αποφάσισα κι εγώ για 1η φορά να "ψωνίσω" από την αγορά των μόνιμα εγκατεστημένων στα μέρη μας c.g., και να συναντήσω μια από τις πιο αξιόλογες του χώρου, κατά τα γραφόμενα άλλων συμπαικτών, την οποία είχα στα υπόψη μου εδώ και αρκετό καιρό, όπως άλλωστε και την εξίσου διαφημισμένη Εβίτα.
Ξεκινώντας χρονικά αντίστροφα τη κριτική μου, θα πω ότι φεύγοντας από το ξενοδοχείο "ημιδιαμονής" που συναντηθήκαμε (που βρίσκεται πίσω από το γνωστό καρδιολογικό κέντρο), είχα την αίσθηση ότι η Vanessa δεν υστερεί στην ουσία σε τίποτα ιδιαίτερα από τις "τουρίστριες" εκείνες που έχω συναντήσει στο παρελθόν, και αναφέρομαι βεβαίως σ’ εκείνες που τιμούν τα χρήματα που ζητούν από τον πελάτη τους, γιατί σε σχέση με τις άλλες, τις ατάλαντες, ούτε καν το συζητώ.
Ειδικά σε ότι αφορά την εμφάνισή της και μόνο, ίσως να υπάρχουν κάποιες ενστάσεις από τη πλευρά κάποιων συναθλητών, που μπορεί και να είναι εν μέρει δικαιολογημένες, γιατί σίγουρα δεν πρόκειται για μια κοπέλα που με το που θα την δεις θα σου κοπεί η ανάσα από την ομορφιά της, αλλά από την άλλη πρόκειται για μια κοπέλα που έτσι όπως την είδα να μπαίνει στο δωμάτιο κομψά ντυμένη, εγώ προσωπικά θα γύριζα σίγουρα να την κοιτάξω και να την φλερτάρω, αν μου δινόταν η ευκαιρία, γιατί θεωρώ ότι η εμφάνισή της μαζί με τον "αέρα" που έχει από φυσικού της, ή που ίσως απέκτησε εν τω μεταξύ, την κάνουν να ξεχωρίζει από πολλές άλλες κοπέλες του χώρου, που μπορεί αντικειμενικά να έχουν καλύτερα φυσικά προσόντα από την Vanessa, όμως εκπέμπουν μια φτήνια ή έστω μια κακομοιριά.
Όταν γδύθηκε, η γενική εικόνα ήταν και πάλι πολύ ξεσηκωτική για τα γούστα μου, αλλά με κάποιες ατέλειες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι τα πόδια της, μολονότι λεπτά, τα περίμενα λίγο πιο γυμνασμένα και πιό ψηλά ή ότι έχει φακίδες στους ώμους της, πράγμα που όμως εμένα προσωπικά αυτό το τελευταίο δεν με ενόχλησε καθόλου.
Όλα αυτά όμως έρχονται σε δεύτερη μοίρα, από τη στιγμή που η Vanessa θα σβήσει το τσιγάρο και θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Από την προθέρμανση κιόλας, με τη πίπα που γονάτισε και μου πήρε στη ντουσιέρα χωρίς να της το ζητήσω, κατάλαβα ότι θα περάσω καλά μαζί της. Μόλις πήγαμε στο κρεβάτι, δεν την άφησα να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της, αλλά αφού της ζήτησα να γυρίσει μπρούμητα και να ανασηκώσει ελαφρά τον μοσχομυρωδάτο πισινό της, ανοίγοντας παράλληλα τα πόδια της (αυτό που ένας φίλος στο στρατό το αποκαλούσε "τουρλοκώλι") προτίμησα να τη "φτιάξω" εγώ πρώτα με τη γνωστή πετυχημένη συνταγή (δάχτυλα και γλώσσα μπρος-πίσω, εναλλάξ αλλά και ταυτόχρονα), θέλοντας να της δείξω ότι για μένα το παιχνίδι δεν παίζεται μονόπλευρα, αλλά ότι με ευχαριστεί εξίσου όταν κι εγώ "προσφέρω" στην παρτενέρ μου στο σεξ αυτά που μπορώ.
Έχοντας πλέον ξυπνήσει μέσα της για τα καλά την έμφυτη, όπως πιστεύω, όρεξή της για σεξ, η Vanessa μου ανταπέδωσε και με το παραπάνω την προσφορά μου αυτή, και αφού συνεχίσαμε σε στάση 69, ολοκληρώσαμε τον 1ο γύρο σε ιεραποστολικό, με ομοβροντία πυρών στο πλούσιο στήθος της, καθότι δεν πρόλαβα να μετακινηθώ εγκαίρως μέχρι το ρετιρέ της. Ευτυχώς όμως είχα άλλη μια ευκαιρία, που φυσικά δεν την άφησα να πάει χαμένη.
Έτσι, μετά από ένα ικανό χρονικά διάλειμμα για να ανακάμψω, που αναλώθηκε σε αρκετά ενδιαφέρουσα κουβεντούλα στα Αγγλικά που τα μιλάει πολύ καλά, ξεκίνησε ο 2ος γύρος, όπου μετά από τα απαραίτητα προκαταρτικά, την άφησα να καβαλήσει τ’ άλογο, ώστε να έχω την ευκαιρία να ευχαριστηθώ το πλούσιο (αλλά όχι φυσικό) στήθος της και ό,τι άλλο γούσταρα να ψαχουλέψω πάνω της, χαζεύοντας παράλληλα και στη τηλεόραση που έπαιζε πίσω της αντίστοιχες επιμορφωτικές ταινίες για να παίρνω ιδέες. Όταν "χορτάσαμε" κι απ’ αυτό, της ζήτησα και με ευχαρίστηση δέχθηκε να γυρίσει σε πισωκολλητό (τι άλλο άλλωστε;), που το άφησα επίτηδες για το τέλος, γιατί έτσι έχω μάθει από μικρός, το καλό να το αφήνω για το τέλος! Το θέαμα αλλά και η αίσθηση, τουλάχιστον για μένα, αλλά πιστεύω και για κείνην, ήταν απογειωτικό, όμως λίγο πριν το τέλος προτίμησα να δώσω στον εαυτό μου την χαρά να με "στύψει", ώστε να διαπιστώσω αν όλα όσα έχουν γραφτεί γι’ αυτό είναι αλήθεια. Και πράγματι έτσι ήταν, δεν άφησε ούτε σταγόνα να πέσει έξω! Έ, μετά απ’ όλα αυτά, τι περιμένετε να της βάλω στο "Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή";
Εκεί όμως που δεν τη βαθμολογώ με 10 ακόμα είναι στο "Σχέση απόδοσης/τιμής", παρ’ όλον ότι το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει (πλην anal δυστυχώς) είναι πλήρες και τιμάει αν μη τι άλλο τα χρήματα που ζητάει, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη, και χωρίς κόγξες και υπεκφυγές. Και μολονότι άλλες αντίστοιχης εμφάνισης, διάθεσης και προσόντων τουρίστριες χρεώνουν τουλάχιστον 80-100 Ε παραπάνω για τις ίδιες υπηρεσίες. Όμως παρόλα αυτά πιστεύω ότι λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που όλοι βιώνουμε, άλλος από μας περισσότερο κι άλλος λιγότερο, κι ενόψει του γεγονότος ότι ο πελάτης βαρύνεται και με τα έξοδα της ημιδιαμονής, οι χρεώσεις της θα έπρεπε να μειωθούν κατά τι, δηλ. στα 200 Ε/1,5 ώρα και στα 250 Ε/2 ώρες, ώστε να μιλάμε για πραγματικό VFM.
Συμπερασματικά, η Vanessa είναι μια κοπέλα αρκετά όμορφη, πεντακάθαρη, ευγενική, που σέβεται τον πελάτη της και τα χρήματα που παίρνει απ’ αυτόν, γιατί είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη σ’ αυτό που κάνει, που γουστάρει το σεξ, ακόμα και σε πιο kinky καταστάσεις (λέγε με Εβίτα), με μεγάλες αντοχές τις οποίες δύσκολα πιστεύω ότι θα μπορέσει κάποιος να τις εξαντλήσει, αλλά και με αρκετά χαμηλότερες χρεώσεις από τις ισάξιες με αυτήν c.t.ουρίστριες.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού