Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 1 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 4737
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Κλείνοντας την κοπέλα το ένστικτο μου έλεγε ότι θα είναι ένα "δύσκολο" ραντεβού .
Παρόλα αυτά είπα να το ρισκάρω .....
Γρήγορη κ εύκολη συνεννόηση με το γραφείο κ έρχεται η κοπέλα στο ξενοδοχείο .

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα το ένστικτο μου ,φαινόταν ότι θα επιβεβαιωθεί .
Συστήνεται και ζητάει με λίγο απότομο τρόπο τα χρήματα και πηγαίνει κατευθείαν για μπάνιο ... Ειδικά στην αρχή της συνάντησης χρειάζομαι λίγο χρόνο , να πούμε και δυο κουβέντες ..
Είχε μια συμπεριφορά, σαν να την κυνηγούσαν .

Εμφανισιακά - πρόσωπο όμορφο ,άβαφη εντελώς ,και για τα γούστα μου ,καλύτερη από τις φωτογραφίες .
Ηλικία κ ύψος πάνω κάτω ότι γράφει η καρτέλα της .

Σώμα με χαλάρωση στην κοιλιά , υποθέτω ότι πρέπει να είναι και μαμά , περιφερεια αρχίζει κ ξεφεύγει ,στήθος μικρό ,αδιάφορο θα το χαρακτήριζα , σαν σύνολο όμως μου άρεσε .

Ειδικά όπως έγραψα παραπάνω ,το πρόσωπό της

Κάνει το μπάνιο της και έρχεται στο κρεβάτι ,δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα ως εκείνη την στιγμή , ίσως να φταίω και εγώ ,αλλά οι κινήσεις της δεν μου έδιναν και πολλά περιθώρια ..

Αμέσως πέφτει με τα μούτρα για στοματικό το οποίο ήταν και καλό ,ίσως είναι και το φόρτε της , στο να δημιουργεί όμως ατμόσφαιρα μάλλον όχι ..
Συνέχισε ακάθεκτη , ανάλογη περιποίηση και από μεριά μου , ως εκεί οκ ,αν και παρά πολύ μηχανικά ,που το μετέδωσε και σε εμένα .. σαν να είμασταν κουρδισμενοι ενοιωθα .
Το παραμύθι απουσίαζε παντελώς

.Δυστυχώς αν με χαλάσει κάτι ,που μπορεί κ να είναι μια μικρή λεπτομέρεια ,σπάνια επανέρχομαι
Μειονέκτημά μου .

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ,την ώρα που της έκανα στοματικό , (πεντακάθαρη ) κοιτάω να δω καμμιά αντίδραση , και την βλέπω να κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο .. . Ήθελα να γελάσω από την μια ,από την άλλη όμως το ραντεβού είχε τελειώσει ....

Ξαπλώνω δίπλα της , πήγα να πιάσω λίγο κουβέντα ,μέχρι να περάσει η ώρα , μονολεκτικές απαντήσεις , μια χαμογελαστή παγοκολωνα... .
Για φιλιά ,δεν ξέρω , δεν έκανα καν κίνηση ... .

Κάποια στιγμή της λέω ότι αν θέλει μπορεί να ετοιμαστεί να φύγει γιατί δεν πρόκειται πλέον να γίνει τίποτα ,,δεν είχε μείνει κ πολύς χρόνος , με κοίταξε λίγο περίεργα , ....αιφνιδιάστηκε , τσαντιστηκε ,χάρηκε , θα σας γελάσω ....

Πάντως με το που έφυγε η κοπέλα ενοιωσα και εγώ μια ανακούφιση ..

Αυτός ο χρόνος με έχει πάει εξαιρετικά , ίσως να έχω καλομάθει ..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
xan4625
Γλομπεο-Μύστης
58
Πόντοι:
22.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DIMA7373, Spyrman, elpotero και 38 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2026
Χαίρετε... Κρίμα ποὺ δέν πέρασες καλά.... Δηλ.. πέρα ἀπ' τὴν πίπα -ποὺ καί αὐτό παίζεται- ἦταν τὸ ναύαγιο τοῦ Τιτανικοῦ
review reaction 1 TOMCRUISE, Senteron, xan4625
26 Ιουλίου, 2026
Κρίμα.
Σε νιώθω απόλυτα σαν να το βίωσα και εγώ.
Φαίνεται όντως όμορφη και την είχα στα υπόψιν.
Μεγάλη ξενέρα να μην προσπαθούν να είναι έστω παρούσες, έστω ας προσποιηθούν.
Έστειλες ένα απλό έστω feedback στο γραφείο?
review reaction 1 TOMCRUISE, Senteron, pgmvw και 1 ακόμα μέλος
26 Ιουλίου, 2026
O τίτλος θα έπρεπε να ήταν: "Σε γλείφω και καπνίζεις"

:hi:
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, xan4625
26 Ιουλίου, 2026
Ακριβέστατη κριτική. Την ίδια εμπειρία είχα κι εγώ. Αδιάφορη και απόμακρη στα όρια του προκλητικού. Και μόνο η εμφάνιση (άβαφη, σε μένα ήταν και αχτένιστη και φόραγε ένα λευκό φόρεμα της πλάκας) φωνάζει ότι μας έχει γραμμένους.
review reaction 5 review reaction 1 TOMCRUISE, Senteron, pgmvw και 1 ακόμα μέλος
26 Ιουλίου, 2026
Με προσγείωσες ανώμαλα ΚρίμαΔάκρυ
και είχα κάνει όνειρα για την Σονια Χεχε!Χαχαχα!
review reaction 1 TOMCRUISE, Senteron, xan4625
26 Ιουλίου, 2026
γαμησι επεσε δεν καταλαβα ?
ξενερωσεσ που καπνιζε κ δεν συνεχισες μετα ?
review reaction 1 xan4625
26 Ιουλίου, 2026
Κριμα μεν, αναμενομενο δε
review reaction 1 TOMCRUISE, xan4625
26 Ιουλίου, 2026
Και στις φωτογραφίες της είναι τελείως ψυχρή και αγέλαστη...
review reaction 1 TOMCRUISE, xan4625
26 Ιουλίου, 2026
@TOMCRUISE
γαμήσι όχι . δεν υπήρχε ανόρθωση από μια στιγμή και μετά .. γλείψιμο όμως φουλ , αν σε ενδιαφέρει Ουάου καρδιές!

@Yatoputso
όχι ,feedback δεν έχω στείλει ποτέ .
δεν σημαίνει βέβαια ότι επειδή δεν πέρασα εγώ καλά , δεν θα περάσεις εσύ .. εγώ ,ποτέ δεν έχω νοιώσει τόσο άβολα...

@Delhaupe "Αδιάφορη και απόμακρη στα όρια του προκλητικού" ...ακριβέστατος

@ggalatsi . δεν θα το συνιστούσα ..μπορεί με σένα όμως να είναι διαφορετικά ..άπειρη πάντως δεν μου φάνηκε ...

review reaction 1 Senteron, TOMCRUISE
26 Ιουλίου, 2026
Ευχαριστω πολυ. Η κριτικη σου με γλυτωνει απο περιττό εξοδο και χασιμο χρονου. 2,3 Φορες καλεσα το γραφείο και δεν ταιριαζε η ώρα που ηθελα.... ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ
review reaction 1 Senteron, TOMCRUISE
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10