Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 53605
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Καλημέρα στους κυρίους του Bou
Δε θα την έκανα την κριτική, καθώς έχουν περάσει μέρες απο το ραντεβού με την wendy.
Δε μου αρέσει να βιάζομαι γενικά και να βαζω ταμπέλες αααα αυτη η κοπελα δεν κανει για τιποτα και τετοια
Αλλά αφού βλέπω οτι και άλλος συνάδελφος είχε θέμα μαζί της, και δεν είμαι μόνο εγώ ο προβληματικός, αρα μαλλον κάποιο λάκο έχει η φάβα
τεσπα, πάμε στο διαταυτα

Το ραντεβού μαζί της κλείστηκε με πολλές δυσκολίες αλλά κατάφερα τελικά να την κλείσω για ένα 2ωρο στο σπίτι μου
Γενικά δεν κλείνω ραντεβου σπίτι μου, αλλά λόγω βαρεμάρας λέω τώρα που να τρεχω ....
Αν και δεν τηρήθηκε αυτό που ζήτησα για το πως να έρθει η κοπέλα ντυμένη, ήρθε αρκετά κάζουαλ, καλό αυτο για να μη τραβηξει βλεματα στη πολυκατοικια
Με το που χτυπάει κουδούνι και ανεβαίνει πάνω , ξενέρωσα τον πάτο μου
Πρόσφατα το γραφείο έβαλε πρόφατες φωτογραφίες της κοπέλας. Πρίν είχε κάποιες κάπως παραπλανητικές. Ε λοιπόν και γω με τις φωτογραφίες πήγα και την πάτησα
Δε ξέρω, μπορεί να ηταν η ιδέα μου
Τελος παντων , είχα καυλες εγω λεω κάτσε , μπορεί να πάει καλά αυτό μην βιάζεσαι
Εντωμεταξύ οτι έγραψε και ο μύστης απο κατω , υφάκι μπλαζε λες να μπήκε σε μπουντουμι φαση
Νταξη ρε μαναρι, σπιτι παλιο σε πολικατικια του 70 ειναι τι θες τωρα, ανακτορα ...
Και πριν προλάβω να ηρεμισω με ξεκινάει τα δικά της έργα ....
Της λέω να πάει για ντουζάκι και με τα φτωχά αγγλικά της μου αρνείται , λέει έχω κάνει πριν έρθω
Εντωμεταξύ δεν είμαι κανας σιχασιάρης μπέσα, αλλά θελω να μυριζουν ωραια τα μωρά μου πάνω κάτω...
Με τα πολλά πολλά της λεω πηγαινε να κανεις ενα ζεστο μπανακι να ηρεμισεις κτλπ πηγαινει.
Της είχα πάρει και το κατιτις της να μου φορέσει όταν θα γύρναγε πίσω τελικά δεν γούσταρε να το φορέσει και ξενερωσα απειρα
Λες και της ζητησα να φορεσει λουριά με καρφιά , τεσπα
Γυρναει πίσω, τωρα εκανε δεν εκανε ντουζ δε ξερω, και έχει το ύφος " τι κάνουμε τωρα "
ΕΕΕΕΕΕ πολύ πάει η φαση λέω και στέλνω κατευθειαν στο γραφείο μήνυμα
Κακη συνενοηση οποτε παιρνω τηλεφωνο και εξηγω οτι η κοπελα απλά δε θελει να συνεργαστει
Ουτε φιλακι δεν ανταλαξαμε μόνο κατσαμε χωρις ρουχα και αυτο ηταν ολο
Μου λενε θα μιλησουμε με την κοπέλα
Δε ξέρω τι είπαν και τι όχι η κοπέλα τα μαζεψε και έφυγε
Ξαναστελνω στο γραφείο μου λεν η κοπέλα είναι κάτω και περιμενει τον οδηγό αν έιναι να κατεβω να της δώσω 20 ευρω για το ταξι.
Κατεβαινω και όντως η κοπελα ακομα εκει περιμενε, της δινω τα λεφτα και φευγω
Αμα είχα πληρώσει μισαωρο μπορει να την κραταγα για κανα ισπανικο ξερω γω
Αλλα ρε φίλε όταν υπαρχουν τοσες επιλογές και πληρώνω για 2 ωρες ε οχι, κια τα 20 ευρω πολλά είναι
Σεβομαι απολυτα τα κοριτσια που κανουν αυτη τη δουλειά και προσπαθω να είμαι όσο πιο πολύ άνθρωπος απενταντί τους.
Αλλα πρεπει να καταλάβουν και αυτες οτι τα λεφτα δεν τα γενναμε

Πλεον το ξερω το έργο και δεν κρατάω κορίτσια επειδη έχω καυλες
next και πάμε σε αλλα

αυτα απο μένα

Και για να μην το ξεχάσω ... πολυ σημαντικο
Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι τον Μάρτιο που έκλεισα το ραντεβου , η τιμή για το ραντεβού ήταν πιο υψηλή, τώρα νομίζω έχει πέσει στα 120
Τυχαιο ή απλά εχει πέσει η πελατεία λόγω κακου σερβις ; δε ξερω , αυτό το αφήνω σε σας

καλά να περνατε μάγκες και καλό υπολοιπο καλοκαιριού

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, Thanos1990, hornyasfuck και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2026
Κριμα και ηταν να τη δοκιμάσω τέλος του μηνα !! Οι δύο τελευταίες κριτικές με αποθαρρύνουν..By the way και πριν 120 ηταν φιλαράκι, απο την αρχή της η τιμή είναι η ίδια!
review reaction 1 hornyasfuck
25 Ιουλίου, 2026
Το έχουμε πει και θα το ξαναλέμε μέχρι να παγώσει ο ήλιος. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΤΙΝΕΣ. Επειδή βλέπετε στις τσόντες την Sara Blonde και την Veronica Rodriguez, δεν σημαίνει ότι είναι όλες έτσι. Αν είναι να ψάχνεις την μια καλή μέσα στις 100 πατσαβούρες καλύτερα Ελεϊνίδα.
25 Ιουλίου, 2026
2 συμπτωσεις , (δλδ 2 κριτικες αρνητικες) παυουν να ναι συμπτωσεις . και εγω αποθαρρυνθηκα εντελως. ευχαριστω προσωπικα
26 Ιουλίου, 2026
Όπως είπα και πριν δεν ειχα σκοπο να κανω κριτική και σεβομαι απολυτα οτι οι κοπέλες δε θα είναι πάντα μεσα στον ενθουσιασμό και με το χαμόγελο
Εξάλλου και γω δεν είμαι ο Μπραντ πιτ να κάνω όλες τις γυναικες να χύνουν με το που με βλέπουν
Απλά ήθελα να πω και γω την προσωπικη μου εμπειρια μιας και είδα οτι έχει επαναληφθεί και με αλλον παρτενερ
Δεν έχω σκοπό να αποθαρρύνω κανεναν ούτε να λασπολογίσω
Εγω προσωπικά κλείνω σχεδον αποκλειστικά ραντεβου με λατίνες και δεν έχω παράπονο ιδιαίτερο
Και αυτό με τα λεφτα, ναι ίσως και να μην εχει αλλάξη η τιμή, μπορεί να εκανα λάθος αλλα δε το έκανα εσκεμμένα
Το ρεζουμέ είναι οτι όλοι πάμε στα τυφλά, καλές κακές κριτικές δεν έχει σημασία
Σημασία έχει να υπάρχει χημεία και να κυλάει το ραντεβού ομαλά
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4