Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 17380
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σίγουρα καλύτερη από τις περισσότερες που κυκλοφορούν στα γραφεια σήμερα. Όντως ψηλή, σώμα αδύνατο πάνω, ανύπαρκτο στήθος, πιο γεμάτη κάτω, βραζιλιάνικος κώλος, μια οουλή στο πόδι (από ατύχημα είπε...), συνειδητοποιημένη πουτάνα, όχι όμως το απόλυτα επαγγελματικό στυλ. Οπότε αυτό που θα δεις στο 90% του ανδρικού πληθυσμού θα αρέσει.
Στον αγώνα δεν λέει όχι, δεν σε δυσκολεύει στο στήσιμο, δεν συμμετέχει όμως ...Οκ όταν την έβαλα στα 4 και την έσκισα για 4-5 λεπτά σε όλους τυος ρυθμούς δεν με πείραξε η συμμετοχή της, και μερικά βογγητά πόνου (παρά κάβλας) ήταν αληθινά...Όταν έσκυβε το κεφάλι της το σήκωνα πίσω, είχε κλειστά τα μάτια, τα άνοιξε όμως διάπλατα μετά από μερικά δυνατά σκαμπίλια στην κωλάρα της....
Ο ιδρώτας μου έσταζε πάνω της όταν είχα φτάσει στο αμην και περισσότερο μούγκριζα πάρα μιλούσα...
Όταν τη γύρισα,να χύσω στο στόμα της, το άνοιξε να τα πάρει αλλά δεν τα κατάπιε όπως είχα πληρώσει...Έτσι κι αλλιώς ήμουν όμως εξουθενωμένος και τι +50 τι +40 ευρώ...

Το ευχαριστήθηκα; Ναι.
Θα την ξαναέβλεπα; Όχι, γιατί η επανάληψη δεν θα με εξίταρε τόσο και δεν περιμένω και από την πλευρά της κάποια αλλαγή (αν πάντως ήμουνα 25-30 χρονών σίγουρα θα την πηδούσα 5-6 φορές...για ξεκάβλωμα είναι ό,τι πρέπει...)

Η συνεννόηση μαζί της ΜΟΝΟ μέσω translator, τα Αγγλικά της είναι ανύπαρκτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 23, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
41
Πόντοι:
5.190
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BigMountain, human, pilofori και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2026
Eνας απο τους δυο μας κατι δεν εχει καταλαβει σωστα νομιζω.....
οταν στο μενου η κοπελα εχει +40 cum in mouth k +50 swallow , απο τα συμφραζομενα σου καταλαβαινω οτι αμα πληρωσεις +50 τα καταπινει κ μακαρι να ισχυει....
απλα εγω νομιζα οτι ειναι +40 για να τη χυσεις στο στομα κ αμα θες να τα καταπιει +50,συνολικα δηλαδη για να τα καταπιει παμε στα 90 .
αν θελουν κ οι συμφορουμιτες να καταθεσουν τη γνωμη τους ....
review reaction 3 review reaction 1 BigMountain, ANALyser
25 Ιουλίου, 2026
Αδελφέ την πήρα και η κριτική μου θα ήταν σαν να αντέγραφα την δική σου. Επίσης κάνει και rimming τελείως μάπα χωρίς να το γράφει στις υπηρεσίες της. Συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες και ενημερώνω ΄ότι από την αρχή του άλλου μήνα θα είναι ανεξάρτητη.
25 Ιουλίου, 2026
@TOMCRUISE Η κατάποση περιλαμβάνει χύσιμο στο στόμα. Δεν γίνεται αλλιώς Χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3