Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 138 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μπαίνεις στο γήπεδο και εναρμονίζεσαι με την ατμόσφαιρα . Ξέρεις πλέον ότι το αποτέλεσμα θα έρθει κυρίως με την σωστή συνεργασία με τον συμπαίκτη σου και την διάθεση να φύγεις χαμογελαστός μετά την λήξη της συνάντησης. Η Ιωάννα βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και με την διάθεσή της και τις ικανότητες της με παρέσυρε ενεργειακά και ψυχολογικά σε μία φάση να χαρούμε το παιχνίδι ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα. Δεν υπήρχε νίκη η' ήττα στο μυαλό μας. Μόνο να περάσουμε καλά. Το κατάφερε με την ένταση που φιλούσε, με το άγγιγμά της ενώ μου ψιθύριζε στο αυτί τις επόμενες τακτικές και την συνεχή προτροπή ν' ανεβάσω την δική μου ένταση. Ήταν ο προπονητής μέσα στο παιχνίδι. Σκοράραμε μόνο μία φορά αλλά δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και για δεύτερη. Τέλειωσε ο "αγώνας" και κάναμε απολογισμό της εμφάνισης μας. Εκείνη συμμετείχε με πολλές εναλλαγές στην ένταση, άλλαξε 2-3 θέσεις για να βοηθήσει τον συμπαίκτη της και το χαμόγελο της ανεξάρτητα από την κούραση πάντα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Εγώ από την άλλη μεριά προσπάθησα ν' ακολουθήσω τους ρυθμούς της. Κάποιες φορές τα κατάφερνα και κάποιες όχι (θα χρειαστώ έξτρα προπονήσεις μαζί της για φτάσω στο επίπεδο της Χαμόγελο με γλώσσαΧαμόγελο με γλώσσα.). Εν κατακλείδι ήταν ένας όμορφος αγώνας μέχρι τον επόμενο.

ΥΓ1 Δεν θα ήθελα να πίσω κανέναν ότι αυτή η περιγραφή αποτελεί κριτική για την συνάντηση μαζί της γιατί απλούστατα δεν είναι. Απλά είπα να παρουσιάσω μία συνάντηση σαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα λόγω των ημερών που διανύσαμε.

ΥΓ2 Αρνητικά και θετικά έχουμε όλοι αλλά αυτό βελτιώνετε μόνο όταν το συζητάς μ' αυτόν που έχεις απέναντι σου

ΥΓ3 Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα και καλή ξεκούραση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Roger Rabbit77
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 acab3, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, ekkrhktikos και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2026
Τι πίσω κύριε( εκτός αν έχει να κάνει με το μπροστά), πείσω γράφεται. Μας βγάλατε τα μάτια!! Κατά τα λοιπά, δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από αυτήν την κοπέλα, σε αυτήν την ατσαλη ζωή.
review reaction 1 Roger Rabbit77
23 Ιουλίου, 2026
το κοριτσι εχει προσωπικοτητα και χαρακτηρα σε ολα !
23 Ιουλίου, 2026
@ Bossy spacer σε ευχαριστώ πολύ για την ορθότητα της λέξης και ζητώ συγνώμη για την λέξη που σε έφερε σε θέση να σου προκαλέσει οφθαλμικό ατύχημα.. υπόσχομαι να κάνω καλύτερο έλεγχο καταγραφής όσων θέλω να αποτυπώσω στις εγγραφές μου στην σελίδα εδώ..θα ήθελα να πληρώσω όλα τα έξοδα για την ιατρική σου περίθαλψη σε όποιον οφθαλμίατρο επιθυμείς καθώς και σε όποιων άλλον γιατρό χρειαστείτε για να νιώσω καλύτερα.. Για το ομορφότερο πλάσμα που αναφέρεστε να υποθέσω ότι δεν το λέτε για τις εντυπώσεις αφού το αναγράφετε σε αρκετές κοπέλες (όχι κατά συνθήκη με αυτόν τον χαρακτηρισμό)αλλά για να μπορέσει η κοπέλα να δει ότι συμμετέχετε πάντα στα δρώμενα που την αφορούν και αναγράφονται γι αυτήν. Είμαι ευγενικός και αποδέχομαι την λάθος χρήση της λέξης και θα προσέχω όταν γράφω γρήγορα τι περνάει στην οθόνη.
review reaction 2 hardcorepse
24 Ιουλίου, 2026
@giannis138 το μόνο που μπορώ να σχολιάσω σε αυτό που έγραψες είναι ότι όλοι μας έχουμε όμορφες προσωπικότητες απλά κάποιοι επιλέγουμε να τις ταλαιπωρούμε..η κοπέλα έχει την δική της και το απολαμβάνει στο έπακρο.. απλά ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες..Αγγελούδι
24 Ιουλίου, 2026
Θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνο της κοπέλας παρακαλώ?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5