Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Call-Girls 35500
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με τη κοπέλα μετά από τις κριτικές που διάβασα μου έκανε το κλικ και είπα να δοκιμάσω κι εγώ. Στην ώρα της όπως είχαμε συνεννοηθεί με το γραφείο. Μπαίνει στο δωμάτιο και με τη μια σπάει το πάγο από μόνη της. Πρώτες κουβεντουλες γνωριμίας και όπως είμαστε όρθιοι ακόμα την πλησιάζω όπως είμαι με τη πετσέτα μόνο και αρχίζω και τη χαϊδεύω και φιλάω παντού. Με τη μια παίρνει ένα πονηρό βλέμμα που με τρελενει εμένα αυτό και μου τραβάει τη πετσέτα και σκύβει σιγά σιγά κοιτάζοντας με στα μάτια. Αρχιζει μια πίπα όπως είμαι στο όρθιο φοβερή αλλά της κάνω νόημα να προχωρήσουμε στο κρεβάτι και έτσι γίνεται. Αφού μένει εντελώς γυμνή κι αυτή ερχεται από πάνω μου και συνεχίζει τη πίπα και να με κοιτάει με αυτό το πονηρό βλέμμα. Βλέποντας ότι θα τελειώσω αν συνεχίσει την σταματάω και τη γυρνάω στα 4 και αρχίζω ένα γρήγορο γαμησι με τη θέα της κωλαρας και της ίδιας από τον καθρέπτη απέναντι και εκεί φτάνει το πρώτο τέλος. Μουζάκι μετά και λίγο σοσιαλ, πολύ ευχάριστη χαμογελαστή με πειράγματα μου άρεσε πολύ η επικοινωνία. Δεύτερος γύρος ξεκίνησε η ίδια αρχίζοντας να μου χαϊδεύει το πουτσο και σιγά σιγά με με πίπα κάγκελο αμέσως έγινα. Δύο στάσεις έγιναν μετά πάλι στα 4 ήθελα να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα πριν και το πήγα σε πολύ γρήγορο Ρυθμό και με ωραίες κραυγές ακολουθούσε κι εκείνη και γύρισμα ιεραποστολικά και συνεχίζοντας με γρήγορο Ρυθμό και χουφτονοντας τις βυζάρες της τελειωσα εκεί και από ότι κατάλαβα και η ίδια τελείωσε λίγο πριν το δικό μου τέλος.
Γενικά πολύ ευχάριστη η Ξένια μαρεσε πολύ το ραντεβού μας. Την επόμενη μέρα έφευγε για τη πατρίδα της από ότι μου είπε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, THV, Fantor 777 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2026
Πραγματικά τι κοπανος είμαι.
Να δω πόσα βυζια θα χάσω ακόμα από την αναβλητικοτητα μου. Ούτε και ξέρω πόσες έχω χάσει από το 2009. Κρίμα , παρόλα αυτά χαίρομαι που πέρασες τοσο καλά.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1