Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 22 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 94421
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοκαρισμένη από καιρό η περίπτωση της Bella.
Η μόνη μου σκέψη ήταν αν θα πάω σε incall ραντεβού ή αν θα την δω στον χώρο μου.
Τεσπά συναντηθήκαμε τελικά σε χοτέλ της επιλογής μου.
Έγινε τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο αλλά δεν ήταν διαθέσιμη για την ώρα που ήθελα.
Παρόλα αυτά επειδή ήμουν αποφασισμένος να την δω το φέραμε λίγο από εδώ λίγο από εκεί και το φιξαράμε για κανά δύωρο αργότερα.
Το κορίτσι έφτασε με ακρίβεια στην ώρα της.
Πολύ ωραία ντυμένη καμία σχέση με κάτι ανεξάρτητες που είδα τον τελευταίο καιρό και μου είχαν σκάσει μύτη με αθλητικό ντύσιμο λες και πάνε στο γυμναστήριο.
Το mind game είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι για να πετύχει ένα ραντεβού.
Για το τι θα συναντήσουμε είναι εύκολο γιατί η σελίδα που έχει στο επίσημο σάιτ είναι πλήρης.
Μπήκε μέσα με εμφανώς καλή διάθεση.
Με καλησπέρησε με ένα απαλό φιλί στο στόμα.
Πέρασε στο μπάνιο και βγήκε εντελώς γυμνή.
Ήρθε με γοργό βήμα στο κρεβάτι με τράβηξε προς το μέρος της και άρχισε να με φιλάει.
Τα 2-3 πρώτα φιλιά ήταν επιφανειακά γρήγορα όμως κατάλαβε ότι είχα φροντίσει για την υγιεινή μου και τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν όλη την ώρα που ήμουν μαζί της.
Όπως την χάιδευα το χέρι μου γλύστρησε στο μουνί της και έπιασα πόσο υγρό είχε γίνει.
Συνέχισα να το χαιδεύω και να ερεθίζω την κλειτορίδα μέχρι που άρχισε να συσπάται και να τινάζεται.
Αμέσως φόρεσα προφυλακτικό και της ζήτησα να ανοίξει τα πόδια για να μπω μέσα της.
Κάναμε έρωτα – γιατί αυτό ήταν έρωτας όχι απλό κτηνώδες σεξ – για ώρα αγκαλιασμένοι και σε λίγα λεπτά άδειασα.
Της πρότεινα να χαλαρώσουμε με ένα ποτό αλλά αρνήθηκε ευγενικά και προτίμησε να συνεχίσουμε.
Εκεί φάνηκε και ο επαγγελματισμός της.
Η συνέχεια ανάλογη.
Ξανά στην αγαπημένη μου στάση και doggy χτύπημα εκεί ήταν που αισθάνθηκα πάλι να χύνει και να γεμίζει το μουνί της με υγρά.
«Όχι» λέω μέσα μου μην σταματάς.
Την ανεβάζω από πάνω και την βλέπω αναψοκοκκινισμένη.
«Are you ok?» την ρωτάω για να πάρω καταφατική απάντηση.
Αισθάνομαι την μπούτια της να με σφίγγουν και να αυξάνει ρυθμό.
Αυτό ήταν ήρθε το τέλος για δεύτερη φορά ακόμα περισσότερο έντονο σε σχέση με την πρώτη.
Ντουζάκι φιλάκι και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος αφού πρώτα την πλήρωσα.
Τιμολογιακά νομίζω ότι έχει κοστολογήσει πολύ σωστά τις υπηρεσίες της στα 160 ευρώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Σπουδαίος
32
Πόντοι:
2.390