Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 69207
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εμφανίστηκε στο σάιτ του γραφείου και σκίρτησε ο μικρός. Τηλ. στο γραφείο και κλείστηκε εύκολα το ραντεβού για την επομένη . Επιβεβαίωση το πρωί φυσικά και η νερά μας στην ώρα της έφτασε. Εμφάνιση σπέσιαλ , κοντό φόρεμα για να προβάλει τις υπέροχες ποδάρες της. Κορμί πολύ καλό, φυσικότατο και φατσούλα εξωτική . Δεν θα έρθει το κορίτσι των φωτό αλλά καλύτερο! Έτοιμη μπανιαρισμένη αρωματισμένη και πρόσχαρη μπήκε μέσα και άρχισε τα γλωσσόφιλα. Δυο-τρεις κουβέντες και γονάτισε για την σπέσιαλ πίπα. , μπαλάκια γρασάρει, ντιπ κάνει , παίζει με την γλώσσα της και δείχνει να το απολαμβάνει. Σηκώνεται και πάει για φρεσκάρισμα λέει γιατί θέλω να με πηδήξεις. Ω να σου γαμήσω με άφησε στα κρύα του λουτρού, κυριολεκτικά η άτιμη.

Περίμενα να εμφανιστεί μετά το μπάνιο της με την καπότα στο χέρι χωρίς να την έχω ανοίξει, φασωθήκαμε, έγλυψα το μουνάκι της , μου φόρεσε την καπότα και γαμηθήκαμε στα όρθια με κόντρα το τοίχο για αρχή και μετά πάνω στον νιπτήρα.

Φρεσκάρισμα στα γρήγορα εναλλάξ και πέρασμα στον καναπέ για δυο κουβέντες πριν πάμε για δεύτερο ημίχρονο το οποίο είχε και περισσότερη ένταση, πάθος και καύλας, μπατσάκια είχε , μπόλικο ιδρώτα και σπέρμα πάνω στα φυσικά της στήθια.

Άντε πάλι για φρεσκάρισμα και ανάσες γιατί αυτή αντέχει , εμάς μας ρωτάει η ρουφιάνα.

Καθώς μιλάγαμε άντε να μου τον πειράζει είτε με τα χέρια της είτε να τον φιλάει , να που ξύπνησε ο δικό μου και εκείνη άρχισε μια πιπάρα άλλο πράμα. Άντε να την σπατουλάρω και κείνην για να πάρω παράταση λίγο ακόμη και ήρθε η ώρα μιας και είχε κατεβάσει υγρά η νεαρά μας να φορέσω το προφυλακτικό για γαμησάκι. Στο τρίτο ημίχρονο την ταλαιπώρησα , δεν είχαμε μα και μου αλλά είχαμε ευχάριστο τέλος με εκείνη στα 4.

Από χρόνο δεν μας έμεινε και πολύ πάνω κάτω ένα δεκάλεπτο , κάναμε iqos και χαιρετηθήκαμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2026
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
gpd
Γλομπεάρχης
364
Πόντοι:
109.937
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, travestolagnos, Spyrman και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2026
αμα την ξαναπαρεις σε κανα μηνα θα γραψεις κ τριτη κριτικη ακομα μεγαλυτερη απο αυτην ? Χεχε!Χεχε!Χεχε!Χεχε!
review reaction 10 gpd
21 Ιουλίου, 2026
ωραια συναντηση
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2