Λεπτομέρειες αξιολόγησης

10.0 1 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 5570
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
επειδη ακομα κ στην κανονικη μου ζωη οι φιλοι μου με κοροιδευουνε οταν τρωω κολλημα με καμια γκομενα κ μου τη λενε για τα γουστα που εχω στις γυναικες θα ηθελα πολυ να μου γραψετε στα σχολια αυτη τη στιγμη αν θα βαζατε τη Ρουμπυ στο τοπ 3 των πιο ομορφων εσκορτ που εχει αυτη τη στιγμη το γραφειο κ αν οχι ποιες τρεις θα βαζατε καλυτερες της ετσι για να καταλαβω λιγα πραγματα για το γουστο μου .
τη Ρουμπυ την ειχα ξεχωρισει απο τις κοπελες που ηταν στις προσεχεις αφιξεις κ καθε μερα τσεκαριζα τη σελιδα του βιπ για να τη δω κ περισσοτερο ειχα παθει πλακα με το βιντεακι που εχει βαλει στο στορι της .
μα τω Θεω ειναι απο τις ελαχιστες φορες που μπηκα στον πειρασμο να μην γραψω κριτικη για κοπελα απο φοβο να μην μου τη μαγαρισετε ... , αλλα το κοριτσι αφου εχει επιλεξει το στιβο του πληρωμενου ερωτα κ σε εμενα φερθηκε τοσο καλα πιστευω οτι του οφειλω να του κανω τη διαφημιση που του αξιζει .
εδω να πω οτι εκανα το απολυτο κασκαντεριλικι αφου ειναι η πρωτη φορα της κοπελας στην Ελλαδα κ ακομα κ η τηλεφωνητρια μου ειπε οτι δεν εχει καθολου feedback για την κοπελα , προχθες ηρθε Ελλαδα , χθες εκανε τα πρωτα της ραντεβου κ σημερα ειναι η 2η της μερα , νταξει λεω με το γλειφομουνι ομως δεν πρεπει να εχει θεμα αφου βλεπω οτι εχει στην καρτελλα της το 69 κ μου το επιβεβαιωσε η γλυκυτατη οφειλω να πω τηλεφωνητρια , η απουσια γλωσσοφιλων στην καρτελλα της βεβαια δεν με ενθουσιαζε αλλα με ειχε συνεπαρει τοσο το παρουσιαστικο της οπως αποτυπωνοταν στο βιντεακι που δεν το πολυσκεφτηκα κ ζητησα να την κλεισω για τις 2 στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο , αλλα ηταν διαθεσιμη στις 3 , ακομα καλυτερη ωρα για τον βρυκολακα τομκρουζ .
σπευδω στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο οπου το αγαπημενο μου δωματιο δεν ειναι διαθεσιμο κ λειπει κ ο αγαπημενος μου ρεσεψιονιστ αλλα προχωραω χωρις φοβο κ μπανιαριζομαι παρφουρμαριζομαι κ ανανεωνω λιγο το πρωινο μου ξυρισμα για να ειμαι σενιος κ τρεις παρα πεντε ειμαι ετοιμος κ περιμενω .
καθυστερησε λιγο η κοπελα κ οσο περιμενω εχω βαλει να παιζει στη λουπα το βιντεακι της Ρουμπι κ εχω υπνωτιστει μπορω να πω , καποια στιγμη χτυπαει η πορτα ανοιγω κ βλεπω το χαμογελαστο κοριτσι να μου ζηταει συγγνωμη για την καθυστερηση κ εγω να ειμαι ενθουσιασμενος με το θεαμα , φοραγε κ τακουνια κ εδειχνε ακομα ψηλοτερη , με τη λευκη φουστα της κ μια μαλλον μωβ μπλουζα απο πανω , τη φιλησα σταυρωτα για το καλωσορισμα κ μου ζητησε να κανει ντουζακι κ εγω χαζευα το θεαμα κ ειχα καταγκαβλωσει αφου ειναι ακριβως ο τυπος που μου αρεσει λεπτη γκομενα με ωραιο κωλο κ ωραια βυζια τριαρια οπως ητανε οι γκομεναρες στην σκηναρα απο την ταινια ματια ερμητικα κλειστα , νταξει εκεινες ηταν μαλλον καναδυο τσικ πιο εντυπωσιακες απο την Ρουμπυ , αλλα κ η Ρουμπυ ειναι γκομεναρα που αμα βγει στο δρομο θα γυρισουν πολλα κεφαλια να την τσεκαρουνε .
καταλευκο δερμα εντωμεταξυ μου ειπε οτι ακομα κ στη Βραζιλια δυσκολευονται να πιστεψουνε οτι ειναι Βραζιλιανα .
τη χαζευα που εκανε ντουζακι κ ειχα γινει ηδη καγκελο κ ηρθε προς το μερος μου με την πετσετα κ αμεσως ηρθε απο πανω μου κ αρχισε να με φιλαει στο στομα κ τα γλωσσοφιλα να δινουν κ να παιρνουν -μασαγα διπλη τσιχλα βεβαια - κ εκεινη ειχε καθαροτατη αναπνοη ουτε το παραμικρο ιχνος τσιγαριλας , με αιφνιδιασε δεν το περιμενα λογω της καρτελλας , οποτε οσοι εχουν καθαρη αναπνοη μαλλον δεν θα εχουνε θεμα .
αφου χορτασα γλωσσοφιλα μου εδωσα τα βυζια της στο στομα να τα γλειψω κ εκεινη βαριανασαινε , φανταστικα βυζια , φυσικα , με πολυ ικανοποιητικο μεγεθος κ μετα κατεβηκε για πιπα που το κατεχει το σπορ κ κανει συνεχεια eye contact με πολυ λαγνα βλεμματα .
μετα απο λιγο της ζητησα να γυρισουμε 69 κ τοποθετησε το μουνακι της πολυ καλα πανω στο στομα μου κ αρχισα να κανω την αγαπημενη μου δουλεια κ εκεινη τη δικη της μεχρι που σε καποια φαση ενιωσα οτι θα τελειωσω κ της εκανα σημα να σταματησει την πιπα κ συνεχισα να τη γλειφω .
μετα την εβαλα να ξαπλωσει ανασκελα κ συνεχισα το σπατουλαρισμα οπου παλι καποια στιγμη ενιωσα το καψιμο στα λαγονια μου απο τα υγρα της κ την ενιωθα να σπαρταραει κ τελοσπαντων εγλειψα με την ψυχη μου οσο ηθελα κ στη συνεχεια της τον εδωσα παλι λιγο πιπα κ φορεσα το προφυλακτικο την εβαλα για ντογκι στην ακρη του κρεβατιου κ την περασα ενα τελικο σπατουλαρισμα κ στη συνεχεια αρχισα σεξακι πισωκολλητο το οποιο δεν κρατησε πολυ γιατι ενιωθα οτι δεν ειχα πολλες δυναμεις κ επειδη θελω να τελειωνω παντα face to face την ξαπλωσα ανασκελα κ συνεχισα το σεξακι με τη ρουμπι στην αγκαλια μου να συνεχιζουμε τα γλωσσοφιλα κ να της κανω πολυ τρυφερο σεξακι κ οταν ενιωσα οτι ερχεται το τελος της γραπωσα το κωλαρακι κ την εφερα οσο πιο κολλητα γινοταν πανω στο σωμα μου για να τελειωσω μεσα της με ολη μου την ενταση.
μετα βγηκα κ την πηρα αγκαλια κ ξαπλωσαμε για λιγο αγκαλιασμενοι μεχρι να σηκωθει για να κανει το ντουζακι της .
εγινε κ κατι ακομα πολυ γλυκο απο μερους της μεχρι να την παρει ο οδηγος της , αλλα δεν το γραφω γιατι δεν θελω να ανεβασω κ αλλο τις προσδοκιες για την κοπελα , πιο πολυ το γραφω για να το θυμαμαι εγω .
τι αλλο να πω ρε μαγκες - αγγλικα μιλαει σε ικανοποιητικο βαθμο -σε βαθυστοχαστες συζητησεις δεν ξερω αν θα τα καταφερει το ιδιο καλα το 10 εννοειται οτι θα της το βαλω οπως κ σε ολες τις κατηγοριες , ειναι πανεμορφη κοπελα , τρομερα ευχαριστη , μου εδωσε το 150 % απο αυτα που ζηταω σε ενα ραντεβου , εξαλλου μου εδωσε κ περισσοτερα απο αυτα που λεει στην καρτελλα της κ περασα μια ονειρεμενη εμπειρια κ μου εδωσε την ψευδαισθηση οτι με γουσταρει κ αμα της ελεγα να τα φτιαξουμε θα μου λεγε ναι χωρις δισταγμο , αλλα ευτυχως εχω πια την εμπειρια να καταλαβαινω οτι εζησα μια ψευδαισθηση - εκτος πια κ αμα ειμαι οντως τοσο ερωτευσιμος ο μπαγασας κ το κοριτσι οντως με ερωτευτηκε Χεχε! , παρακαλω το γραφειο να με ενημερωσει αν εγινε κανα τετοιο θαυμα Ουάου καρδιές!
αυτα μαγκες ευχαριστω το γραφειο για ενα ακομα ονειρεμενο πλασμα που μας εφερε κ την Ρουμπι για την ονειρεμενη ωρα που μου χαρισε!!!!!
να ειστε ολοι καλα μαγκες κ Ρουμπυ κ τηλεφωνητρια κ οταν σας δινετε ευκαιρια να γαματε!
αγαπη σε ολους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Γλομπεο-Μύστης
58
Πόντοι:
27.486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 luposolitario, rocco65, mancunian1986 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2026
Ἐμένα αὐτὀ ποὺ μέ ξεπερνᾶ εἶναι οἱ ὧρες τοῦ βρυκόλακα ποὺ γαμᾶς... Ἀλλά δέν εἶσαι ὁ μόνος: γιά νά μήν εἶναι διαθέσιμο τὸ ἀγαπημένο σου δωμάτιο
review reaction 3 Tsouk1, Senteron, HoneyVoskos και 2 άλλα μέλη
20 Ιουλίου, 2026
Ναι.
review reaction 3 review reaction 1 Yatoputso, Sorococo, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2