Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 11 10
Call-Girls
36133
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η κοπέλα πλέον δουλεύει σε άλλο γραφείο και ως ανεξάρτητη. Απόγευμα την είδα στις 4 μπιλ, εστειλα στο νούμερο της κ ήρθε. Αγγλικά μηδέν, συνεννοηση δύσκολη. Της είπα αν εισαι καλή θα σε κρατήσω 2 ώρες, αυτή νόμιζε εξ αρχής 2 ώρες.
Μπαίνει μέσα κοντή φουστα αθλητικα παπούτσια. Δεν μου αρέσει αυτό το στυλ αλλά προσπερνώ λόγω ηλικίας της που είπε 25. Την επνιξα λίγο σε deepthroat δάκρυσε το μωρό, είπε όλα οκ. Στα 4 έδωσα πόνο, μικρή, λεπτή, κοντουλα το είχα απωθημένο. Τελείωσα στο κωλαράκι. Χαλαρωση ξανά πιπα και βουρ στο πετιτ λατινακι. Τελικα την κράτησα δίωρο. Φιλια με λιγη γλωσσιτσα. Με χρεωσε έξτρα αναλ ριμιγκ και deepthroat(δεν το ήξερα αυτο) αλλά χαλάλι της την ζορισα.
Καλό κοριτσάκι από την Κολομβία, ήρθε να δουλέψει κ υποτάσσεται στον άντρα.
Δεν ξέρω αν θα την ξαναδώ μου άφησε περίεργες εντυπώσεις. Καλό το σέρβις, αλλά με τη συνεννοηση δεν μπορώ ολη την ώρα google translate.
Μπαίνει μέσα κοντή φουστα αθλητικα παπούτσια. Δεν μου αρέσει αυτό το στυλ αλλά προσπερνώ λόγω ηλικίας της που είπε 25. Την επνιξα λίγο σε deepthroat δάκρυσε το μωρό, είπε όλα οκ. Στα 4 έδωσα πόνο, μικρή, λεπτή, κοντουλα το είχα απωθημένο. Τελείωσα στο κωλαράκι. Χαλαρωση ξανά πιπα και βουρ στο πετιτ λατινακι. Τελικα την κράτησα δίωρο. Φιλια με λιγη γλωσσιτσα. Με χρεωσε έξτρα αναλ ριμιγκ και deepthroat(δεν το ήξερα αυτο) αλλά χαλάλι της την ζορισα.
Καλό κοριτσάκι από την Κολομβία, ήρθε να δουλέψει κ υποτάσσεται στον άντρα.
Δεν ξέρω αν θα την ξαναδώ μου άφησε περίεργες εντυπώσεις. Καλό το σέρβις, αλλά με τη συνεννοηση δεν μπορώ ολη την ώρα google translate.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 03, 2026
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1

Πόσο σε χρέωσε έξτρα για τις υπηρεσίες της ?