Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 1 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 4854
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η πρώτη κριτική μου ως γλομπεαρχίδης! Ύψιστη τιμή! Χαχαχαχα.....

Το κορίτσι μας ήρθε στην ώρα του, ωστόσο το γραφείο μας έκανε πιτσικουλιές...

Ζήτησα να την αφήσει ο οδηγός λίγο παρακάτω, γιατί έχουμε τους μαλάκες που ασχολούνται με το πόσο και πως γαμάμε εμείς οι λεύτεροι. Τόσο ανούσια η ζωή τους, ασχολούνται με τους άλλους και μάλιστα αρνητικά.

Ο οδηγός λοιπόν παρέμεινε με alarm μπροστά στην είσοδο, περίπου 10', σα να έλεγε δείτε με όλοι τι σας φέρνω.

Αντιλήφθηκα ότι ήταν αυτός, κάλεσα το γραφείο και ζήτησα να ξεφορτώσει αμέσως μπας και σώσουμε τίποτα. Άρα φάουλ πρώτο.

Κατεβαίνει το κορίτσι, περιμένω να ανέβει αφού είχα ενημερώσει το γραφείο για τον όροφο και περίμενα εις μάτην...ώσπου κατέβηκα να δω τι γίνεται.

Της είπε ο οδηγός λάθος όροφο και το κορίτσι χτυπούσε κουδούνια, άνοιγαν πόρτες με μητέρες, μικρά παιδιά.... μια παιδική χαρά!

Πήγα την πήρα, αφού άκουσα φωνές από τον λάθος όροφο και είδα μια πολύ όμορφη, γλυκιά και έξυπνη παρουσία να χαμογελάει θέλοντας να μου ζητήσει συγγνώμη για το λάθος του οδηγού. Δεύτερο φάουλ αγαπητό γραφείο.

Σημ. το ραντεβού κλείνει όταν τηρούνται οι εχέμυθες απαιτήσεις του πελάτη. Το τονίζω γιατί έχει ξαναγίνει αρκετές φορές με το συγκεκριμένο να γίνονται κόμπλες με αιτιολογία έφταιγε ο οδηγός, η κοπέλα, ο καιρός αλλά ποτέ εμείς ως γραφείο!

Τουλάχιστον τηρήθηκε το dress code αφού ήρθε το κορίτσι με ένα λευκό φόρεμα που την κολάκευε πολύ και δεν θύμιζε βίζιτα.

Αυτό με χαλάρωσε μαζί με τον εξαιρετικό της χαρακτήρα και το σύνολο του πακέτου της.

Προχωρώντας στα ενδότερα, με προειδοποίησε πως θα με αποζημιώσει για την κακή αρχική εντύπωση, χωρίς να της ζητήσω απολύτως τίποτε.

Βγαίνοντας από το μπάνιο με ρώτησε αν την εμπιστεύομαι και αφού πήρε θετική απάντηση μου ζήτησε να ξαπλώσω μπρούμητα.

Άκουγα κάτι κράτσα κρούτσα από την τσάντα της, χωρίς να έχω οπτική επαφή και σκέφτηκα προς στιγμή ότι θα νιώσω το στραπόν να μου διακορεύει την παρθένα μου οπή!

Τις κακές σκέψεις ανέτρεψε η αίσθηση των χεριών της, που δρόσιζαν την πλάτη μου με ένα τζελ που με χαλάρωσε, ως την στιγμή που έφτασαν τα μαγικά της χεράκια στα δίδυμα...

Μου ΄ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα.....

Θα μπορούσα να γράψω σελίδες... Κρατώ αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, αφενός γιατί είναι άκρως προσωπικές και αφετέρου γιατί μπορεί άλλος στη θέση μου να μη λάβει τέτοιες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το ζητούμενο σε αυτή την κριτική είναι να εξάρω το πάθος και τον ερωτισμό που αναβλύζει από αυτό το κορίτσι.

Και επειδή είμαι λάτρης των όμορφων προσώπων συνδυαστικά με καθαρά κορμιά από επεμβάσεις και μελάνια, εδώ βρήκα τον μάστορά μου.

Το κορίτσι ζει την στιγμή, τα δίνει όλα με αληθοφανή τρόπο και σε καλεί να την κατασπαράξεις ερωτικά.

Κατάφερα να κρατηθώ σε πολύ δυνατό τέμπο, σε σημείο που σταματούσε αποκαμωμένη.

Με έκανε να νιώσω σα μηχανή του σεξ, όπου δεν καταλάβαινα τίποτα και ως άλλος John Holmes έδινα πόνο με το ατσαλένιο στυλιάρι να σφυροκοπά σε κάθε στάση.

Τα γλωσσόφιλά της και οι εκφράσεις του προσώπου της ήταν το κερασάκι της τούρτας.

Μετά από μια γεμάτη ώρα πάλης των κορμιών μας, ήμουν έτοιμος να την περιχύσω με τα καυτά μου υγρά...

Τα ΄ζ΄ήτησε στο στόμα και στην πρώτη βολή τον έβγαλε αφήνοντάς με έκπληκτο, ενώ έχυνα παντού...

Το μόνο λάθος σε όλη την συνάντηση..

Έφυγε να τα φτύσει και να ετοιμαστεί μιας και είχαν περάσει πάνω από 10 λεπτά και δεν άκουσα τηλέφωνο να χτυπά.

Μιλήσαμε όσο ντυνόταν και μου είπε πόσο της άρεσε η όλη φάση... Άλλο τόσο σε μένα!

Συνο΄ψίζοντας, πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και αξιόλογο πλάσμα που έχει να πει και πράγματα πλην του σεξ και αξίζει το χρόνο και τα χρήματα ως εμπειρία.

Κάποιοι ίσως σταθούν στο στήθος που είναι φυσικό με ελαφρά πλαδαρότητα και μεγάλες σκούρες θηλές. ωστόσο το γενικό σύνολο αναδεικνύει μια κλασάτη γυναίκα που γίνεται πύραυλος στο κρεβάτι και σε παρασύρει με τον ερωτισμό της.

2-1 το γραφείο, πέρασα όμως σούπερ και ότι γράφω, το κάνω μόνο για να μην ξαναγίνει ούτε σε μένα ούτε σε άλλον, για΄τι είναι αμαρτία να χαλάει η εικόνα λόγω υπαλλήλων που δεν κάνουν σωστά αυτά που πρέπει.

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους με καυτές συγκινήσεις!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mysterious
Γλομπεάρχης
205
Πόντοι:
62.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Score73, Senteron, pan_man77 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2026
Πάντως φίλε αν μου κτυπουσε το κουδούνι έτσι γκομενα κατά λάθος , θα την έβαζα μέσα.
review reaction 3 mysterious
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1