Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.2 1 10
Call-Girls
4265
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πήγα κι εγώ στην τύπισσα και είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία με τους άλλους συναγωνιστές. Είναι όμορφη, ηλικιακά 27-30, πλαστικοί βύζοι που δε μου αρέσουν, γυμναστηριακή γκόμενα, και ψηλή. Γύρω στο 175 και 70-75 κιλά, ήρθε από πάνω μου και με κλείδωσε για πλάκα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Βαρύ κορμί αλλά ωραίο, γυμνασμένο με κοιλιακούς, κωλάρα και μπουτάρες, Τέτοια μπούτια δεν έχω ξαναδεί. Η χαρά του χουφτώματος. Μιλάμε για τετρακέφαλους να σε λιώσουν. Και επειδή είναι και ψηλή φαίνονται ωραία τα πόδια της όχι σαν θηλυκός Πύρρος Δήμας.
Μέχρι εκεί τα καλά. Η εμφάνιση πολύ καλή ειδικά σε όσους γουστάρουν τέτοια σώματα, αλλά όλα τα άλλα κάτω του μετρίου. Ανέκφραστη γενικά, οκ τα αγγλικά της, υπάρχει συνεννόηση, την έκανα και έσκασε και κάνα δυο χαμόγελα, αλλά γενικά ψυχρή, διαδικαστική. Τα λεφτά μπροστά. Στο σεξ καμία εντελώς πρωτοβουλία, φιλιά μηδέν ούτε για πλάκα, αν και πήγα τέρμα περιποιημένος και καθαρός, και γενικά είμαι ευπαρουσίαστος με καλό σώμα. Απλά δεν κάνει για τη δουλειά. Δε σου βγάζει καύλα η γυναίκα. Δεν είναι έσκορτ αυτά. Κρίμα το κορμί.
Γενικά με λατίνες δεν έχω καλές εμπειρίες. Δεν ξαναπάω με λατίνα. Άχρηστες και βρωμιάρες γενικά από την εμπειρία μου. Κι αυτή μετά τον αγώνα δεν μπήκε για ντουζάκι. Πεταμένα λεφτά και τα δικά μου, να χέσω το κορμί.
Μέχρι εκεί τα καλά. Η εμφάνιση πολύ καλή ειδικά σε όσους γουστάρουν τέτοια σώματα, αλλά όλα τα άλλα κάτω του μετρίου. Ανέκφραστη γενικά, οκ τα αγγλικά της, υπάρχει συνεννόηση, την έκανα και έσκασε και κάνα δυο χαμόγελα, αλλά γενικά ψυχρή, διαδικαστική. Τα λεφτά μπροστά. Στο σεξ καμία εντελώς πρωτοβουλία, φιλιά μηδέν ούτε για πλάκα, αν και πήγα τέρμα περιποιημένος και καθαρός, και γενικά είμαι ευπαρουσίαστος με καλό σώμα. Απλά δεν κάνει για τη δουλειά. Δε σου βγάζει καύλα η γυναίκα. Δεν είναι έσκορτ αυτά. Κρίμα το κορμί.
Γενικά με λατίνες δεν έχω καλές εμπειρίες. Δεν ξαναπάω με λατίνα. Άχρηστες και βρωμιάρες γενικά από την εμπειρία μου. Κι αυτή μετά τον αγώνα δεν μπήκε για ντουζάκι. Πεταμένα λεφτά και τα δικά μου, να χέσω το κορμί.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 12, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

κ κατα δευτερον επειδη δεν περασες καλα με 2-3 τσουβαλιαζςι; ολοκληρη την λατινικη αμερικη ?????
κ αφου δεν εχει καλες κριτικες κ ειναι κ πανακριβη τι την πηρες
παρε καμια αλλη που να εχει καλες κριτικες να ουμε ....