Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 2 10
Call-Girls
11269
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Θα ξεκινήσω από τις φωτογραφίες της που είναι ξεκάθαρες και τίμιες χωρίς επεξεργασία. Καθημερινό κορμί με κανονικά κιλά και φυσικά χαρακτηριστικά. Πρόσωπο γλυκό και συνάμα πονηρό. Στα του αγώνα αφήνεται εύκολα και η συμμετοχή της είναι αληθινή χωρίς θεατρινισμούς. Στο στοματικό έκανε σωστές κινήσεις με την γλώσσα της γλύφοντας κάθε πόντο του πούτσου μου και παίζοντας με τις μπάλες. Είμαι σίγουρος ότι αν την άφηνα θα μπορούσε να με αδειάσει δυο φορές συνεχόμενα χωρίς καν να προλάβω να πάρω ανάσα. Μόλις μου σηκώθηκε την πήρα άγρια σε στάση στα 4 και πέταξα το υγρό πυρ πάνω στον κώλο φτάνοντας κάποιες σταγόνες κοντά στα μαλλιά της. Αυτό που μου άρεσε πολύ επάνω της είναι το αθώο στυλάκι της το οποίο της βγαίνει και στην πράξη. Ακριβώς επειδή αισθάνθηκα ότι δεν είμαι με επαγγελματία και η ατμόσφαιρα μεταξύ μας ήταν χαλαρή μου βγήκε η όρεξη και για επανάληψη σε ακόμα πιο hardcore φάση αλλά το κακό ήταν ότι η κούραση δεν με άφησε να τελειώσω και την δεύτερη φορά αν και προς τιμήν της έκανε τα πάντα για να το πετύχει. Η Sheyla μπορεί να μην είναι η κλασσική πορνοστάρικης εμφάνισης βίζιτα αλλά όποιος θέλει να περάσει μια ώρα με ένα κορίτσι καθημερινής εμφάνισης σε λογική τιμή ας κάνει μια δοκιμή μαζί της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού