Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 137 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τι ήταν αυτό που μόλις έζησα... Γράφω την κριτική αμέσως με το που γύρισα σπίτι από το ραντεβού. Μιλάμε για αξέχαστη δωράρα στον εαυτό μου, θα τον παίζω τουλάχιστον ένα χρόνο με την ανάμνηση της συνάντησής μας!
Στο πρώτο ημίχρονο κινηθήκαμε χαλαρά, με πολλά γλωσσόφιλα και μετά πιπάρα... Μαλάκα τον εξαφάνιζε και τον μπούκωνε ολόκληρο μέχρι τέρμα λαρύγγι. Πλήρης εξαφάνιση. Και άντεχε φουλ mouthfuck, το οποίο ήταν απόλαυση.
Επειδή είχα να χύσω 5 μέρες, δεν κρατήθηκα και μετά από κανένα δεκάλεπτο με τέταρτο της τα έδωσα όλα στόμα, όπου και τα κατάπιε με ευχαρίστηση και εγλειψε τον πούτσο μέχρι να στεγνώσει και η τελευταία σταγόνα.
Μετά αράξαμε και μιλούσαμε για περίπου μία ώρα μέχρι να είμαι ξανά έτοιμος για ανόρθωση, γιατί στα 47 μου πλέον χρειάζομαι τον χρόνο μου για να επανέλθω, εξού και έκλεισα δίωρο. Πολύ καλό σόσιαλ όπου συζητήσαμε για διάφορα θέματα σε ένα πολύ χαλαρό κι ευχάριστο κλίμα.
Και μετά ξεκίνησε το καλό! Ξεκινάμε πάλι με πολύ αισθησιακά γλωσσόφιλα ενώ παράλληλα της έβαζα δάχτυλο μια μουνί και μία κώλο. Η πούτσα δεν άργησε να σηκωθεί και της λέω να κατέβει και να τον μπουκώσει πάλι για να μάθει πού μιλούσε τόση ώρα (για να την πειράξω, δεν έφταιγε αυτή!). Και αρχίζει πάλι μαεστρική πίπα ενώ την έχω στήσει έτσι ώστε να δαχτυλιάζω τον κώλο της γιατί ήθελα να γαμήσω μόνο κώλο για πρώτη φορά στη ζωή μου (δεν είμαι κωλάκιας γενικά), αλλά με τόσα που είχα διαβάσει εδώ μέσα, έπρεπε να το ζήσω.
Τι βιάγκρα και μαλακίες, μου τον έκανε κάγκελο και μου λέει να σε καπακώσω να μπεις κωλότρυπα? Εννοείται της λέω! Και αρχίζει το μακελειό. Αρχικά ήταν τόσο στενή η κωλοτρυπίδα που ζορίστηκε πολύ να μπει η πούτσα μου. Αλλά από την στιγμή που μπήκε έκανε ώρα να ξαναβγεί. Ήταν επάνω μου cowgirl και κοπανιόταν με μανία. Κάποια στιγμή, χωρίς να τον βγάλει από τον κώλο της, γυρνάει σε reverse cowgirl κι εκεί αρχίσαμε να δίνουμε πόνο και οι δύο. Άρχισα να την μπινελικώνω πολύ άσχημα, τι πουτάνα, τι γαμημένη καριόλα, τι γαμώ το σπίτι σου, τι γεννήθηκες για να τρως πούτσες μωρή ξεκωλιάρα, τι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, και παράλληλα άπειρα κωλοσκάμπιλα με δύναμη, όχι μαλακίες, που τα δέχθηκε αδιαμαρτύρητα και γούσταρε κι από πάνω ενώ έβγαζε κραυγές ηδονής και το μουνάκι της έσταζε πάνω στα αρχίδια μου (όχι τα ποτάμια που έχουν περιγράψει οι περισσότεροι, αλλά έχυσε πολλάκις όπως μου είπε).
Την γαμούσα ασταμάτητα κώλο για ένα ολόκληρο τέταρτο χωρίς ανάσα. Νομίζω πιο κάγκελο σε γαμήσι δεν μου έχει ξαναγίνει. Κανονική τσόντα και καλύτερη!
Της λέω να αρπάξει πάλι την πούτσα και να την βάλει στόμα, το οποίο και έκανε αμέσως. Γενικά μιλάμε μπορούσα να την κάνω ό,τι ήθελα χωρίς να φέρει αντίρρηση! Τον ξαναμπουκώνει λοιπόν και αρχίζει παράλληλα να τον φτυνει και να τον μαλακίζει... Μείναμε επίσης ένα τέταρτο στην πίπα ώσπου πλησίαζε η ώρα να τελειώσει το ραντεβού κι εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να χύσω με τίποτα (έχουν πέσει οι αποδόσεις μου!), κι έτσι την σταμάτησα στις 3.30 που τελείωνε το ραντεβού. Ωστόσο η καύλα δεν μου είχε φύγει. Περίμενα να φύγει και μόλις έφυγε κι αφού ένιωσα έτοιμος, βαρεσα μία καλή προς τιμήν της μέχρι που έχυσα ένα καλό πηχτό χύσι κι ένιωσα ότι ήμουν ακόμα μαζί της και την πηδούσα.

Σύνοψη:
Η Ιωάννα είναι η καυλιάρα της διπλανής πόρτας που είναι γεννημένη πουτάνα και ξέρει να απολαμβάνει το γαμήσι και να περιποιείται αναλόγως και τον παρτενέρ της.
Το πρόσωπο είναι όμορφο με όντως πράσινες ματάρες, το κορμί μινιόν, σφιχτό και καλογυμνασμένο με τέλεια επιδερμίδα, η διάθεση της φουλ θετική και όμορφη και η συμμετοχή της στο σεξ σε άλλο λέβελ, έτσι ώστε να περάσεις μαζί της ένα πραγματικά αξέχαστο ραντεβού.

Στην επικοινωνία έβαλα 10 γιατί μου απάντησε την ίδια μέρα, καθώς ήμουν τυχερός και έπεσα σε ακύρωση, αλλά και για την επικοινωνία στη διάρκεια του ραντεβού.

Ιωάννα, σε ευχαριστώ για αυτό το μεγαλειώδες κι αξιομνημόνευτο γαμήσι που μου χάρισες και εύχομαι σύντομα εις το επανιδείν!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2026
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Spanter1979
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, THV, acab3 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2026
Καλησπερα ψαχνω να βρω τον αριθμο της κοπελας αλλα δεν τον βρισκω μπορει να μου τον στειλει καποιος η η ιδια ?
11 Ιουλίου, 2026
Ασε ρε παπατζη που ήσουν τυχερός και σου απάντησε αμέσως , άλλοι κάνουν 2 χρόνια και περιμένουν απάντηση και εσύ με τη μια ; Πήγαινε παίξε τζόκερ αλλιώς είσαι στημένος
11 Ιουλίου, 2026
Καλημέρα! Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί της; Έχει κάπου αγγελία ή κάποιο τηλέφωνο;
Ευχαριστώ!
11 Ιουλίου, 2026
@Declan_Rice δεν καταλαβαίνω τι όφελος θα είχα να είμαι στημένος... Αλλά με πιστεύεις δεν με πιστεύεις, καταλαβαίνεις πόσο ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με απασχολεί! Επίσης, αν ήταν η ζήλια ψώρα...
review reaction 3 review reaction 1 hardcorepse, pastelios
12 Ιουλίου, 2026
@spanter1979 αν και σε μένα φαίνεται φτιαχτή η κριτική σου, δεν θα πω ότι σίγουρα είναι, ας κρίνει ο καθένας μόνος του! Στην ερώτηση που έκανες για το τι όφελος μπορεί να έχεις, ούτε σε αυτό μπορεί να σου απαντήσει κανείς, ούτε καν η κοπέλα, λογικά! Πολλές φορές έχουν γίνει φτιαχτές κριτικές και κοπέλες που ασχολούνται με τα πράγματα ζητάνε τον λόγο, τις περισσότερες φορές για αρνητικές, αλλά και πρόσφατα είχε γίνει και για μια θετική κριτική, στο νήμα μιας κοπέλας και αφού εκείνη τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια, τον ρώτησε γιατί γράφει ψέματα ότι την είδε, γιατί δεν της θύμιζε κάτι και προφανώς απάντηση δεν πήρε!!! Σε ορισμένα μέλη του μπου και η nasa να ερευνησει τον εγκέφαλό τους, πόρισμα δεν θα βγάλει! Και πάλι δεν λέω ότι σίγουρα είναι ψεύτικη η κριτική σου, απλά σου απάντησα στην ερώτησή σου!
12 Ιουλίου, 2026
Σχολιάζω μόνο και μόνο γιατί την τελευταία εβδομάδα έχω διαβάσει πάρα πολλά για την Ιωάννα. ?
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μάλλον πέρασες υπέροχα και με έκανες να ανυπομονώ να γνωρίσω κι εγώ μια τέτοια εμπειρία!
Βέβαια, στο προφίλ της εδώ δεν βρίσκω κανέναν τρόπο να της στείλω μήνυμα ή να επικοινωνήσω μαζί της. Δώσε μας τα φώτα σου: πώς μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί της; Ή, αν το δει η ίδια... Ιωάννα, στείλε ένα μήνυμα! ?
12 Ιουλίου, 2026
Ας μας ενημερώσει κάποιος για τα στοιχεία επικοινωνίας. Σε προσωπικά μηνύματα εδώ φαίνεται να μην απαντά (αν το προφίλ της είναι ενεργό)
review reaction 1 Ingegnere
13 Ιουλίου, 2026
Αγαπητέ Phys, "σίγουρα" θα βρεθεί κάποιος να σε ενημερώσει για τα στοιχεία της κοπέλας!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8