Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 50779
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Το καλοκαίρι μου αρέσει γιατί από το πρωί που βρίσκομαι σε δουλειά μέχρι και το βράδυ τα προκλητικά γυναικεία ντυσίματα μου ανεβάζουν τις καύλες στο κόκκινο. Έται κι εκείνο το βράδυ που είδα την Αμαλία είχα πολύ έντονο ερεθισμό και αποφάσισα ότι πρέπει άμεσα να τον διώξω. Αφού έβαλα κάτω τις επιλογές μου κατέληξα στην Αμαλία που για καλή μου τύχη ήταν διαθέσιμη την ώρα που την ήθελα. Κατάγεται από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας αλλά με μια πρώτη ματιά δεν θυμίζει Βραζιλιάνα. Έφτασε στον χώρο μου ακριβώς στην ώρα της με ακρίβεια λεπτών αν και το βράδυ που την είδα το κέντρο είχε κίνηση.

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα είναι το πρόσωπό της που κατά γενική ομολογία έχει όμορφα χαρακτηριστικά Τα μαλλιά της πολύ προσεγμένα πλαισιώνουν το πρόσωπο και δίνουν μια ξεχωριστή ομορφιά. Το σώμα της είναι στεγνό και γυμνασμένο. Ψηλή περίπου 1.70 με αθλητικές αναλογίες. Στήθος σιλικονάτο κατά την γνώμη μου θα της πήγαινε καλύτερα να μην προχωρήσει σε πλαστική αλλά αυτό είναι δική της επιλογή. Η υγιεινή της άψογη το δέρμα της καθαρό και περιποιημένο φαίνεται ότι το προσέχει. Τα τατουάζ (που πλέον δεν λείπουν από καμία κοπέλα) είναι διακριτικά.

Εγώ πήγα με στόχο να τιμήσω τον κώλο της. Η συνενόηση είχε γίνει προκαταβολικά με το γραφείο και ήρθε προετοιμασμένη. Με ανοιχτά πόδια και με την χρήση τζελ εφάρμοσε τον πούτσο μου στον κώλο της. Η αίσθηση ήταν φανταστική. Αρκετά σφιχτή τρύπα αλλά με σωστές κινήσεις γρήγορα χαλάρωσε. Την έστριψα στα τέσσερα και μπήκα ξανά μέσα της. Την πήδηξα για αρκετή ώρα έτσι παρατηρώντας τον κώλο της να δέχεται την «επίθεση» μου. Δουλεμένος κώλος και δεκτικός. Αργότερα όταν την πήδηξα στα τέσσερα στο μουνί της και είδα την κωλοτρυπίδα της ανοιχτή από τη χρήση να με «κοιτάζει» σαν να μου ζητούσε επανάληψη. Κάναμε παύση άλλαξα προφυλακτικό και ξαναμπήκα στην πίσω τρύπα της. Στο διάλειμμα μου πρόσφερε εξαιρετική πίπα με τεχνική που έδειχνε εμπειρία στο άθλημα. Την ένιωσα να με παίρνει βαθιά στο στόμα της και η γλώσσα της να χορεύει γύρω από το πουτσοκέφαλο. Μαστόρισα. Ξαναβάλαμε προφυλακτικό και προσπάθησα να τελειώσω με αυτή από πάνω ψάχνοντας να βρω τον σωστό ρυθμό και τελικά έφτασα στο πολυπόθητο τέλος. Ήρθε και κούρνιασε στην αγκαλιά μου χαιδεύοντας με στο στήθος πριν με αποχαιρετήσει για να πάει στο επόμενο ραντεβού.

Της αρέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες. Προσωπικά την προτείνω για το αδιαμαρτύρητο πρωκτικό της και την εμφάνιση. Για το γραφείο μόνο τα καλύτερα. Πλέον έχει καθιερωθεί για την αξιοπιστία την ευγένεια του κοριτσιών που απαντούν τα τηλέφωνα και το πληθος επιλογών.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Σπουδαίος
47
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, piko, sotosdep2 και 8 άλλα μέλη