Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 13 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σε μια δύσκολη εποχή για το αγαπημένο μας χόμπι, η Σόνια αποτελεί φωτεινή εξαίρεση σε έναν χώρο και μια αγορά που βρίσκεται σε παρακμή.

Από τις λίγες κριτικές που δε χρειάστηκαν ιδιαίτερη σκέψη και ούτε πολλά λόγια και λεπτομέρειες από τις συναντήσεις μου μαζί της (που είναι πολλές και πολύωρες). Ήθελα πιο πολύ να γράψω για να βελτιώσω και άλλο τη συνολική της βαθμολογία, χωρίς να έχω κάτι ιδιαίτερο να «κριτικάρω».

Θα πω συνοπτικά ότι η εμφάνιση είναι σχεδόν ίδια με τις φωτογραφίες, ίδιες αναλογίες, ύψος, σώμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά πιο γλυκιά από κοντά.
Ωραίος, ενδιαφέρον και ακομπλεξάριστος άνθρωπος, με ανοιχτό μυαλό και εμπειρίες ζωής από Αμερική μέχρι Κίνα. Πολύ καλή παρέα, για όποιον ενδιαφέρεται. Στο κρεβάτι (στο τραπέζι, στον καναπέ, στο πάτωμα, οπουδήποτε…) δίνεται ολοκληρωτικά στον παρτενέρ, προσφέροντας μια «αρχοντική» περιποίηση και εκπληρώνοντας κάθε ερωτική επιθυμία (από τις λίγες κοπέλες που τιμάει πραγματικά ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες που αναγράφονται στο προφίλ της, ανεξαιρέτως και χωρίς εκπτώσεις ή «ξέχασαν να το βγάλουν από το γραφείο, δεν το κάνω αυτό»).

Για μένα, είναι πλέον μέσα στο Top-5 ever από όλες τις κοπέλες που έχω συναντήσει, έχοντας αναπτύξει μαζί της μια φοβερή χημεία που απογειώνει κάθε συνάντηση. Εννοείται θα παίξει επαναληπτική και σε αυτό το tour, που ελπίζω να μην είναι το τελευταίο της στα μέρη μας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2026
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες