Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 13 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σε πολλές από τις συναντήσεις μου το ένστικτο παίζει τον βασικότερο οδηγό για την επιλογή μιας κοπέλας. Έτσι έγινε και στην περίπτωση της Sonya και έπιασε. Δεν είχε περάσει απαρατήρητη από την πλευρά μου αλλά λίγο κάποιες άλλες «προτεραιότητες» λίγο τα προσωπικά μου με είχαν εμποδίσει από το να κανονίσω μια συνάντηση μαζί της. Τελικά ήρθε η ώρα. Έχω και μια έντονη αδυναμία με τα κορίτσια που έχουν αυτά τα λατρεμένα χαρακτηριστικά με τα ανοιχτόχρωμα δέρματα και τα υπέροχαν μάτια.
Πρόκειται για μια ψηλή γυναίκα με καλοσχηματισμένο στήθος. Το πρόσωπό της έχει μια καθημερινή ομορφιά όμως το δυνατό σημείο της είναι το γυμνασμένο σώμα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Αρκετά επικοινωνιακή και ζεστή από την πρώτη στιγμή που είναι ακόμα plus στην όλη εικόνα. Μετά το σύντομο μπανάκι της, άρχισε το παιχνίδι. Δεν με άφησε να πάρω ανάσα. Το στόμα της δεν ξεκόλλησε από το δικό μου αγκαλιές και ασταμάτητο γλείψιμο παντού. Τσιμπούκι με προσήλωση σχεδόν λατρεία για τον πούτσο. Ίσως κάποτε σε μια άλλη ζωή ήταν εταίρα κάποιου Αυτοκράτορα και ξαναήρθε στον κόσμο για να μας προσφέρει χαρά. Εναλλαγές στάσεων με δική της πρωτοβουλία.
Αν και ψηλή ξέρει να χειριστεί το εκτόπισμα της και να γεμίσει το κρεβάτι με ερωτισμό. Στο ιεραποστολικό είχα μόνιμα τα πανέμορφα δάχτυλα των ποδιών της στο στόμα μου και έβλεπα το βλέμμα της να έχει μια απέραντη ευχαρίστηση. Στα 4 σκέτο χάρμα οφθαλμών να πιέζει κι αυτή προς την πλευρά μου. Ιππασία με έντονα αισθησιακά ανεβοκατεβάσματα και συσπάσεις. Ένα ντελίριο απόλαυσης που με «έστειλε» ευχάριστα.
Ακόμα και όταν προσπαθούσα να πάρω λίγη ανάσα για ένα διάλειμμα δεν μου άφησε κανένα περιθώριο χαλάρωσης. Ε της έκανα κι εγώ το χατήρι και στο τέλος η μια ώρα ήταν λίγη γι αυτό που έζησα.

Θέλοντας να βάλω έναν επίλογο στην εμπερία μου μαζί της. Η διάθεσή της καθαρό δεκάρι. 100% επαγγελματίας με μεγάλο πλεονέκτημα την έντονη συμμετοχή σε όλα. Καθαρή GFE στην αρχή και όσο περνούσε η ώρα PSE εμπειρία χωρίς διάλειμμα και σχεδόν χωρίς κουβέντα πέρα από τις συστάσεις στην αρχή και τον αποχαιρετισμό στο τέλος. Προσθέτουμε και την εμφάνιση που για εμένα προσωπικά είναι από τις καλύτερες.
Το ένστικτο μου και η βοήθεια όλων μας μου έδωσαν στο πιάτο μια από τις καλύτερες συναντήσεις μου. Μέχρι την επόμενη…μαζί της. Δεν είναι τυχαίο που και η ίδια μετά από μήνες ξαναήρθε για να θυμίσει πόσο αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες