Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 7 10
Call-Girls
28213
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Παλιά καραβάνα, έχει έρθει πολλές φορές στα μέρη μας, ποτέ δεν κατάφερα να τη γνωρίσω.
Σήμερα στάθηκα τυχερός και τη βρήκα διαθέσιμη.
Δεν διάβασα πρόσφατα τις κριτικές της αλλά πάνω κάτω θυμόμουν θετικό πρόσημο και στην εμφάνιση και στο σέρβις.....
Με υποδέχτηκε σούπερ περιποιημένη, με μαύρα εσώρουχα και με το που μπήκα στο δωμάτιο ήμουν σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά.
Αγγλικά λίγο πάνω από τα βασικά με βαριά σούκα μπλιατ προφορά, αλλά ευχάριστη και χαμογελαστή κοπέλα.
Δεν ξέρω αν της είπαν να με προσέξει αλλά το κλιματιστικό ήταν στο φουλ και γενικά επικρατούσε ατμόσφαιρα ιδανική για να κάνεις ένα πετυχημέρο ραντεβού.
Όμορφη κοπέλα, πρόσωπο με κλασσικά σλάβικα χαρακτηριστικά, (αρχαιοελληνική μύτη
), κορμί καθαρό από ζωγραφιές εκτός από ένα στο δεξί της πόδι το οποίο πρόσεξα μόνο όταν πιπιλούσα τα δάχτυλά της (λίγες ελιές στο κορμί της, το γράφω για τους ψυχαναγκαστικούς μη σπαστούν) και γενικά ψηλόλιγνος σωματότυπος. Ποδάρες που άνετα την έβαζαν σε πασαρέλα στα νιάτα της, φυσικό 2άρι στήθος, όλα οκ αλλά τώρα λόγω ηλικίας έχει αρχίσει να εμφανίζεται σιγά σιγά η φυσιολογική χαλαρότητα.
Θα αναφέρω ότι σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού, την ώρα που μιλούσαμε ή πηδιώμασταν η μπουμπου πάλευε να κρατήσει το στοματάκι της όσο πιο κλειστό μπορούσε, δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό, ίσως ήταν ιδέα μου ή ίσως έτσι είναι το στυλάκι της.....
Λίγο μαγκωμένη στην αρχή αλλά μετά από την πρώτη σπάτουλα από πλευράς μου λύθηκε και μου δώθηκε ολοκληρωτικά. Το καλύτερο ηδύποτο του κόσμου τρέχει άπλετα από το υπέροχο μουνάκι της μόλις καυλώσει.
Φιλιά κανονικά, όχι στην αρχή αλλά στη διάρκεια της πράξης τα πήρα κανονικά.
Μπούκι οκ, όχι κάτι ουάου αλλά gets the job done.......Και αρκετό χέρι θα έλεγα, αν και δεν με ενόχλησε και τόσο πολύ.
Γαμηθήκαμε σε διάφορες στάσεις, σε αρκετά έντονο ρυθμό, αν και μου άφησε την εντύπωση ότι δεν είναι για πολλές στροφές, ίσως έχει πέσει ήδη τρελό ξεμούνιασμα τις 2 μέρες που είναι εδώ, οπότε δεν έσπασα και εγώ το κοντέρ, στην προσπάθεια να περάσουμε και οι 2 καλά.
Τελείωμα στο υπέροχο στοματάκι της όπου μου είπε και γειά μας και τα εξαφάνισε...:smitten:
Έπαιξε και δεύτερος γύρος όπου την έστησα στα 4 και ευχαριστήθηκα να πασπατεύω την ωραία κωλάρα της την ώρα που την κάρφωνα. Μου άρεσε πάρα πολύ, έχει πιασίματα τόσο όσο, νομίζω το διάβασα και από κάποιον προηγούμενο.
Πάρα πολύ καλό ρανττεβού με μια κοπέλα που την συμπάθησα πολύ, πέρα από τις πολύ καλές υπηρεσίες που προσφέρει, μου φάνηκε πολύ καλό τυπάκι που τιμάει αυτό που κάνει και θέλει να σε ικανοποιήσει. Το προσπαθώ σε όλες μου τις συναντήσεις να μην είμαι κάφρος και να δείχνω στην κοπέλα ότι μπορεί να περάσει καλά και αυτή την μια ώρα που είμαστε μαζί, και νομίζω ότι αποδίδει τις περισότερες φορές.
Τουλάχιστον με την Αριάννα/Καρίνα/Βαλέρια από την Ρωσία ή από την Ουκρανία ή από όπου είσαι κοπέλα μου, απέδωσε τα μέγιστα.
Όσοι έχετε λίγο πολύ τα ίδια γούστα με εμένα θα περάσετε καλά.
Καλά βόλια σε όλους...:rockon::rockon::rockon:
Σήμερα στάθηκα τυχερός και τη βρήκα διαθέσιμη.
Δεν διάβασα πρόσφατα τις κριτικές της αλλά πάνω κάτω θυμόμουν θετικό πρόσημο και στην εμφάνιση και στο σέρβις.....
Με υποδέχτηκε σούπερ περιποιημένη, με μαύρα εσώρουχα και με το που μπήκα στο δωμάτιο ήμουν σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά.
Αγγλικά λίγο πάνω από τα βασικά με βαριά σούκα μπλιατ προφορά, αλλά ευχάριστη και χαμογελαστή κοπέλα.
Δεν ξέρω αν της είπαν να με προσέξει αλλά το κλιματιστικό ήταν στο φουλ και γενικά επικρατούσε ατμόσφαιρα ιδανική για να κάνεις ένα πετυχημέρο ραντεβού.
Όμορφη κοπέλα, πρόσωπο με κλασσικά σλάβικα χαρακτηριστικά, (αρχαιοελληνική μύτη
), κορμί καθαρό από ζωγραφιές εκτός από ένα στο δεξί της πόδι το οποίο πρόσεξα μόνο όταν πιπιλούσα τα δάχτυλά της (λίγες ελιές στο κορμί της, το γράφω για τους ψυχαναγκαστικούς μη σπαστούν) και γενικά ψηλόλιγνος σωματότυπος. Ποδάρες που άνετα την έβαζαν σε πασαρέλα στα νιάτα της, φυσικό 2άρι στήθος, όλα οκ αλλά τώρα λόγω ηλικίας έχει αρχίσει να εμφανίζεται σιγά σιγά η φυσιολογική χαλαρότητα.Θα αναφέρω ότι σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού, την ώρα που μιλούσαμε ή πηδιώμασταν η μπουμπου πάλευε να κρατήσει το στοματάκι της όσο πιο κλειστό μπορούσε, δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό, ίσως ήταν ιδέα μου ή ίσως έτσι είναι το στυλάκι της.....
Λίγο μαγκωμένη στην αρχή αλλά μετά από την πρώτη σπάτουλα από πλευράς μου λύθηκε και μου δώθηκε ολοκληρωτικά. Το καλύτερο ηδύποτο του κόσμου τρέχει άπλετα από το υπέροχο μουνάκι της μόλις καυλώσει.
Φιλιά κανονικά, όχι στην αρχή αλλά στη διάρκεια της πράξης τα πήρα κανονικά.
Μπούκι οκ, όχι κάτι ουάου αλλά gets the job done.......Και αρκετό χέρι θα έλεγα, αν και δεν με ενόχλησε και τόσο πολύ.
Γαμηθήκαμε σε διάφορες στάσεις, σε αρκετά έντονο ρυθμό, αν και μου άφησε την εντύπωση ότι δεν είναι για πολλές στροφές, ίσως έχει πέσει ήδη τρελό ξεμούνιασμα τις 2 μέρες που είναι εδώ, οπότε δεν έσπασα και εγώ το κοντέρ, στην προσπάθεια να περάσουμε και οι 2 καλά.
Τελείωμα στο υπέροχο στοματάκι της όπου μου είπε και γειά μας και τα εξαφάνισε...:smitten:
Έπαιξε και δεύτερος γύρος όπου την έστησα στα 4 και ευχαριστήθηκα να πασπατεύω την ωραία κωλάρα της την ώρα που την κάρφωνα. Μου άρεσε πάρα πολύ, έχει πιασίματα τόσο όσο, νομίζω το διάβασα και από κάποιον προηγούμενο.
Πάρα πολύ καλό ρανττεβού με μια κοπέλα που την συμπάθησα πολύ, πέρα από τις πολύ καλές υπηρεσίες που προσφέρει, μου φάνηκε πολύ καλό τυπάκι που τιμάει αυτό που κάνει και θέλει να σε ικανοποιήσει. Το προσπαθώ σε όλες μου τις συναντήσεις να μην είμαι κάφρος και να δείχνω στην κοπέλα ότι μπορεί να περάσει καλά και αυτή την μια ώρα που είμαστε μαζί, και νομίζω ότι αποδίδει τις περισότερες φορές.
Τουλάχιστον με την Αριάννα/Καρίνα/Βαλέρια από την Ρωσία ή από την Ουκρανία ή από όπου είσαι κοπέλα μου, απέδωσε τα μέγιστα.
Όσοι έχετε λίγο πολύ τα ίδια γούστα με εμένα θα περάσετε καλά.
Καλά βόλια σε όλους...:rockon::rockon::rockon:
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών