Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Call-Girls 33429
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση στο χώρο της κοπέλας, ημερομηνία ενδεικτική. Οοι φωτογραφίες είναι ελαφρά επεξεργασμένες, στο πρόσωπο περισσότερο. Τα μάτια της έχουν υπέροχο χρώμα. Το στήθος τεράστιο αλλά χαλαρό, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Κάνει τέλειο ισπανικό. Με το που μπήκα μου ζήτησε συγνώμη γιατί λέει είχε πιεί λίγα ποτά παραπάνω πριν, οκ δεν με ενόχλησε και δεν φαινόταν πιωμένη. Φάνηκε όμως από την αρχή ότι είχε όρεξη για κουβέντα, αν δεν την άρπαζα να τη φιλήσω ακόμα θα μιλούσε...
Μετά το γρήγορο φρεσκάρισμα περάσαμε στο κρεβάτι όπου ξεκίνησε με ένα καλό στοματικό, βαθύ, με γλύψιμο και στις μπάλες. Το να σε κοιτάει στα μάτια στην πίπα όλα τα λεφτά. Της ανταπόδωσα το γλύψιμο και φάνηκε να της άρεσε. Μετά της είπα να κάτσει πάνω μου να θαυμάσω τους βύζους, αλλά αρνήθηκε, δεν της αρέσει λέει, έχει φάει πολύ και τέτοια...Οκ, πρώτο άκυρο. Οπότε ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό, μετά στα 4 και το τελείωμα που αλλού στις βυζάρες. Μετά ήθελε να κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά η ώρα περνούσε και έβλεπα ότι θέλει να μιλάει μέχρι να περάσει τελείως η ώρα. Της έδωσα φιλιά και άρχισα το χούφτωμα για να καταλάβει οτι είμαι έτοιμος για 2ο γύρο και μου λέει "τί θέλεις κι άλλο; Δεν μπορώ, με κούρασες, με έσκισες" και τέτοια. Της είπα ότι θέλω οπωσδήποτε και 2ο και κοιτά το ρολόι και μου λέει "οκ αλλά έχουμε μόνο 10 λεπτά ακόμα", Εντωμεταξύ είχαν περάσει 40 λεπτά μόλις. Της είπα ότι έχουμε 20 λεπτά ακόμα και μας φτάνει άνετα, αλλά επέμενε ότι είναι 10 και οτι δεν μπορεί να γαμηθεί άλλο. Δεύτερο άκυρο. Την έβαλα να μου πάρει πίπα και να μου γλύφει τις μπάλες μέχρι να της τα δώσω στα βυζιά.
Ντύθηκα, πάω να της δώσω το δωράκι και φυσικά δεν είχε αρκετά ρέστα. Οπότε έφυγε κι εκεί ένα 20άρικο τσάμπα. Τρίτο άκυρο, σε αυτό φταίω εγώ βέβαια, πάντα έχω τα χρήματα ακριβώς αλλά αυτή τη φορά έτυχε.
Γενικά ένα καλό γαμήσι, η κοπέλα είναι ευγενική, αν και μιλάει πολύ, της αρέσει το γαμήσι από πίσω στις ψηλές στροφές. Δεν ξέρω αν θα την ξαναέπαιρνα, υπάρχουν κι άλλες επιλογές, αλλά συστήνεται για όποιον θέλει μια σίγουρη επιλογή για να γαμήσει καλά.
Οι κοπέλες στο τηλέφωνο εξαιρετικές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου