Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 5 10
Call-Girls
25086
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Αρχίζουμε με τα βασικά, η φωτογραφία που την αντιπροσωπεύει καλύτερα ειναι αυτή με το κορμάκι το ροζ, νομιζω η τρίτη.
Φοράει σιδεράκια, αλλα δεν τα καταλαβαίνεις καθόλου και πουθενά.
Ηρθε στην ωρα της και επικοινωνία με το γραφείο γενικά καλη.
Με τις βραζιλιανες και γενικά λατινικη Αμερική ή θα φας φόλα ή θα περάσεις καλα. Μέτριο ραντεβού δεν μου εχει τύχει ποτε.
Ευτυχώς πέρασα πολυ καλα.
Η κοπέλα αξίζει κριτική για αυτο και γράφω, γενικά δεν αφήνω.
Χτυπαει η πόρτα και ανοίγω, φορούσε μαύρο φόρεμα και 11ποντα τακούνια, λέω ρε πουστη τον φασουλα έκλεισα, φάνηκε η απορία μου γιατι στην διάρκεια του ραντεβού μου το ανέφερε και κάναμε πλάκα πανω σε αυτο.
Καθαρή, ωραίο σώμα, στήθος φτιαχτό αλλα καλό, κακός στα 4 σχήμα καρδιάς, οπότε οπως πρεπει να ειναι.
Σκουλαρίκι στον αφαλό και επιδερμίδα ωραία.
Αγγλικά μιλάει καλα, επικοινωνείς άνετα. Θελει να σε ικανοποίηση, γενικά συμπεριφερομαι πολυ καλα στα ραντεβού μου και το εισπράττω πίσω τις περισσότερες φορές ετσι έγινε και εδω.
Πιπα πανω απο το μέτριο, στήσιμο στα 4 πολυ δυνατό και ειναι η αγαπημένη της στάση.
Χρήση τζελ δεν χρειάστηκε, φροντιζα να την εχω υγρή συνέχεια και τα κατάφερα καλα, καποια πράγματα τα κανω καλα και εγώ.
Μου έκανε και το δωράκι μου στο τέλος και των 2 γύρων που παίχτηκαν.
Στην πίτα παίζει eye contact και την ενδιαφέρει να περνάς καλά.
Ήτανε μια όμορφη εμπειρία, και θα την ξανα δω γιατι υπήρξε χημεία και πιστεύω την επόμενη φορά θα περάσουμε καλύτερα.
Thank you Sao Paolo, thank you ??!
Φοράει σιδεράκια, αλλα δεν τα καταλαβαίνεις καθόλου και πουθενά.
Ηρθε στην ωρα της και επικοινωνία με το γραφείο γενικά καλη.
Με τις βραζιλιανες και γενικά λατινικη Αμερική ή θα φας φόλα ή θα περάσεις καλα. Μέτριο ραντεβού δεν μου εχει τύχει ποτε.
Ευτυχώς πέρασα πολυ καλα.
Η κοπέλα αξίζει κριτική για αυτο και γράφω, γενικά δεν αφήνω.
Χτυπαει η πόρτα και ανοίγω, φορούσε μαύρο φόρεμα και 11ποντα τακούνια, λέω ρε πουστη τον φασουλα έκλεισα, φάνηκε η απορία μου γιατι στην διάρκεια του ραντεβού μου το ανέφερε και κάναμε πλάκα πανω σε αυτο.
Καθαρή, ωραίο σώμα, στήθος φτιαχτό αλλα καλό, κακός στα 4 σχήμα καρδιάς, οπότε οπως πρεπει να ειναι.
Σκουλαρίκι στον αφαλό και επιδερμίδα ωραία.
Αγγλικά μιλάει καλα, επικοινωνείς άνετα. Θελει να σε ικανοποίηση, γενικά συμπεριφερομαι πολυ καλα στα ραντεβού μου και το εισπράττω πίσω τις περισσότερες φορές ετσι έγινε και εδω.
Πιπα πανω απο το μέτριο, στήσιμο στα 4 πολυ δυνατό και ειναι η αγαπημένη της στάση.
Χρήση τζελ δεν χρειάστηκε, φροντιζα να την εχω υγρή συνέχεια και τα κατάφερα καλα, καποια πράγματα τα κανω καλα και εγώ.
Μου έκανε και το δωράκι μου στο τέλος και των 2 γύρων που παίχτηκαν.
Στην πίτα παίζει eye contact και την ενδιαφέρει να περνάς καλά.
Ήτανε μια όμορφη εμπειρία, και θα την ξανα δω γιατι υπήρξε χημεία και πιστεύω την επόμενη φορά θα περάσουμε καλύτερα.
Thank you Sao Paolo, thank you ??!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2026
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί