Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 1 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Τα καλά νέα: είναι ακόμη πιο όμορφη από ό,τι στο βίντεο. Όλα πάνω της δείχνουν ωραία και φυσικά, και το στήθος της φαίνεται εντελώς φυσικό και είναι πολύ όμορφο.

Κατά τα άλλα, είναι πρόσχαρη και αέρινη, αλλά με έναν κάπως επιθετικό και βιαστικό τρόπο. Με το καλημέρα με ρώτησε τι θα κάνουμε, λες και μας κυνηγούσαν. Δεν ανοίγει συζητήσεις, δεν ρωτάει σχεδόν τίποτα και απαντάει κυρίως μονολεκτικά. Μόνο όταν της είπα, λίγο πρόωρα προς το τέλος, ότι πρέπει να φύγω, ανοίχτηκε κάπως περισσότερο. Στην επικοινωνια της βαζω μηδεν γιατι την χρειαζομαι και δεν πηρα.Μιλαει καλα αγγλικα . στην προφορα τα χαλαει λιγο λει το ο... α κλπ..

Σίγουρα δεν υπήρχε χημεία και δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε όλη την κατάσταση — ήταν βιαστική και κάπως ατσούμπαλη, σε σημείο που γινόταν εκνευριστικό. Πήρα πρωτοβουλία και προσπάθησα να βγάλω το καλύτερο δυνατό από το ραντεβού. Δεν ήταν πολλά, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.

Υπήρξε μια μικρή κακή συνεννόηση με το γραφείο, η οποία όμως ξεπεράστηκε. Το γραφείο, γενικά, είναι πάντα πολύ καλό. Είναι Βραζιλιάνα από το Σάο Πάολο και, κατά τη γνώμη μου, λίγο ψωνισμένη.ασχολειται με μοδα και μοντελινγκ οποτε καλοντυμενη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 30, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή