Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 137 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με Ιωάννα σήμερα το απόγευμα στον Πριαμο. Τι να λέμε τώρα για αυτό το κορίτσι! Δυναμίτης στο κρεβάτι, φωτιά που σε καίει! Επιβεβαίωσα στην πράξη σχεδόν όλα όσα ανέφεραν όλες οι προηγούμενες κριτικές και διαβεβαίωνω με την σειρά μου όλα όσα διθυραμβικά γράφονται.

Τι να πω στοματικό με dt που σου κόβει την ανάσα και πρωκτικό αδιανόητο. Τα σεντόνια μούσκεμα αλλά η φωτιά δεν σβήνει αλλά θεριεύει! Για να πω την αλήθεια είναι σαν να οδηγούσα φόρμουλα σε πίστα. Τα όρια σου τα πιάνεις, τα όρια της δεν τα πιάνεις ούτε κατά διάνοια!!!

Είμαι καινούργιος αλλά έχω όριο το 7. Αλλιώς θα έβαζα 8 πρόσωπο, 8 σώμα και όλα τα υπόλοιπα 10 με τόνο!

Αν θα την ξαναδώ; Στην πρώτη ευκαιρία όταν το επιτρέψει το κυριολεκτικά γεμάτο πρόγραμμα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Gladiator69
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis_Greece4, Yatoputso, doc_lin και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουλίου, 2026
Δεν έχει νόημα η κριτική εφόσον δουλεύει σε κλειστό κύκλο και δεν μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί της
review reaction 1 luposolitario
02 Ιουλίου, 2026
και στις 3 κριτικές σου ακριβώς τα ίδια γράφεις μέχρι και στις βαθμολογίες.
άλλαξε καρμπόν :thumbsup:
review reaction 3 review reaction 1 luposolitario, paparotriftoulas, makao και 2 άλλα μέλη
02 Ιουλίου, 2026
Δεν είναι μόνο η αναμονή....
Είναι και τα ωράρια που δουλεύει.... Νομίζω ότι αν έβαζε λίγα ραντεβού την ημέρα παραπάνω και να το έληγε λίγο πιο αργά θα ήταν the Best.... Όσον αφορά ευγένια (όταν και καταφέρεις να την βρεις) και επιδόσεις είναι υπερόπλο
02 Ιουλίου, 2026
Αυτός που γελάει, μπορεί να μας πει τον λόγο; Γιατί στο/στα ρβ, του έκανε την πουτσα κομφετί!! Γαμιάδες από το Peshawar, απεριόριστα κόμπλεξ!
02 Ιουλίου, 2026
Στους αγαπουληδες που σχολιάζουν και κάνουν λαικ σε κάθε κριτική, αν μια φορά δεν κάνουν, τους βάζει ποινή;…Και κλασσικά εννοείται, είναι με την κάμερα σε όλα τα δωμάτια που έχει ραντεβού η Ιωαννα34 και ξέρουν τι κάνει με κάθε πελάτη της!

Nikos708 ποια ωράρια λες ακριβώς; 9:00-21:00 (με κάποιες εξαιρέσεις, έως και 22:00, 23:00) δουλεύει η κοπέλα, πόσο να το πάει, 24ωρο; Απλώς δουλεύει με όποιους θέλει!

Gladiator69 και bossy spacer μια χαρά κουράζεται η Ιωαννα34 και αν τα όρια τα δικά σου είναι πολύ ψηλά, τότε μπορείς να την φτάσεις κι αυτήν στα όρια της…στην πίπα σχεδόν όλοι τα έχουμε δει τα όριά της, από μουνι και κωλο ελάχιστοι, γιατί αντέχει πραγματικά, στα μονόωρα κουράζεται δύσκολα, στα δίωρα και στα τρίωρα όμως, αν έχεις αντοχές, πολύ πιο εύκολα! Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ μεγαλύτερες αντοχές από τις δικές σας, γράψτε την κριτική σας και μιλήστε για τον εαυτό σας, όχι και για όλους τους υπόλοιπους!
02 Ιουλίου, 2026
έχω την εξής απορία εδώ και πάρα πολύ καιρό...για ποιον λόγο η συγκεκριμένη κοπέλα και δύο τρεις άλλες οι κριτικές τους κατά 99% είναι θετικές????επίσης γιατί οι αρνητικές κριτικές σε κάποιες κοπέλες σβήνονται???και επίσης γιατί κάποιες άλλες κοπέλες που είναι όλο φρου φρου και αρώματα δεν έχουν καρτέλες για κριτικων???
02 Ιουλίου, 2026
@hardcorepse
Μην ξανασχοληθεις με μένα, οπως και εγώ δεν το κάνω. Ειναι η τελευταία φορά, δεν θα το ξαναπώ.
review reaction 3 hardcorepse
03 Ιουλίου, 2026
@bossy spacer την επόμενη;
03 Ιουλίου, 2026
@hardcorepse για τα δικά μου όρια έγραψα, όχι για τα δικά σου τα οποία δεν υποτιμώ, αφού την δική μου κριτική έγραψα όχι καποιου άλλου. Αγαπουλης δεν έχω αντιληφθει ότι είμαι, αλλά ασφαλώς μπορεί να είμαι και υποκειμενικός. Κάθε κριτική όμως υποκειμενική τελικά δεν είναι;
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9