Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 137 10
Call-Girls
708214
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση με Ιωάννα σήμερα το απόγευμα στον Πριαμο. Τι να λέμε τώρα για αυτό το κορίτσι! Δυναμίτης στο κρεβάτι, φωτιά που σε καίει! Επιβεβαίωσα στην πράξη σχεδόν όλα όσα ανέφεραν όλες οι προηγούμενες κριτικές και διαβεβαίωνω με την σειρά μου όλα όσα διθυραμβικά γράφονται.
Τι να πω στοματικό με dt που σου κόβει την ανάσα και πρωκτικό αδιανόητο. Τα σεντόνια μούσκεμα αλλά η φωτιά δεν σβήνει αλλά θεριεύει! Για να πω την αλήθεια είναι σαν να οδηγούσα φόρμουλα σε πίστα. Τα όρια σου τα πιάνεις, τα όρια της δεν τα πιάνεις ούτε κατά διάνοια!!!
Είμαι καινούργιος αλλά έχω όριο το 7. Αλλιώς θα έβαζα 8 πρόσωπο, 8 σώμα και όλα τα υπόλοιπα 10 με τόνο!
Αν θα την ξαναδώ; Στην πρώτη ευκαιρία όταν το επιτρέψει το κυριολεκτικά γεμάτο πρόγραμμα της.
Τι να πω στοματικό με dt που σου κόβει την ανάσα και πρωκτικό αδιανόητο. Τα σεντόνια μούσκεμα αλλά η φωτιά δεν σβήνει αλλά θεριεύει! Για να πω την αλήθεια είναι σαν να οδηγούσα φόρμουλα σε πίστα. Τα όρια σου τα πιάνεις, τα όρια της δεν τα πιάνεις ούτε κατά διάνοια!!!
Είμαι καινούργιος αλλά έχω όριο το 7. Αλλιώς θα έβαζα 8 πρόσωπο, 8 σώμα και όλα τα υπόλοιπα 10 με τόνο!
Αν θα την ξαναδώ; Στην πρώτη ευκαιρία όταν το επιτρέψει το κυριολεκτικά γεμάτο πρόγραμμα της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9

άλλαξε καρμπόν :thumbsup:
Είναι και τα ωράρια που δουλεύει.... Νομίζω ότι αν έβαζε λίγα ραντεβού την ημέρα παραπάνω και να το έληγε λίγο πιο αργά θα ήταν the Best.... Όσον αφορά ευγένια (όταν και καταφέρεις να την βρεις) και επιδόσεις είναι υπερόπλο
Nikos708 ποια ωράρια λες ακριβώς; 9:00-21:00 (με κάποιες εξαιρέσεις, έως και 22:00, 23:00) δουλεύει η κοπέλα, πόσο να το πάει, 24ωρο; Απλώς δουλεύει με όποιους θέλει!
Gladiator69 και bossy spacer μια χαρά κουράζεται η Ιωαννα34 και αν τα όρια τα δικά σου είναι πολύ ψηλά, τότε μπορείς να την φτάσεις κι αυτήν στα όρια της…στην πίπα σχεδόν όλοι τα έχουμε δει τα όριά της, από μουνι και κωλο ελάχιστοι, γιατί αντέχει πραγματικά, στα μονόωρα κουράζεται δύσκολα, στα δίωρα και στα τρίωρα όμως, αν έχεις αντοχές, πολύ πιο εύκολα! Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ μεγαλύτερες αντοχές από τις δικές σας, γράψτε την κριτική σας και μιλήστε για τον εαυτό σας, όχι και για όλους τους υπόλοιπους!
Μην ξανασχοληθεις με μένα, οπως και εγώ δεν το κάνω. Ειναι η τελευταία φορά, δεν θα το ξαναπώ.