Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 21269
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καύλες στο κόκκινο από τα μουνάκια που κυκλοφορούν στον δρόμο και τα έχουν πετάξει όλα έξω. Είπα να κάνω και ένα διάλειμμα από τις ξένες βίζιτες και να επιστρέψω στα ντόπια κορίτσια.
Η Μαρία μου είχε κάνει το κλικ εδώ και καιρό. Φαίνεται ότι ξέρει καλά την δουλειά της. Είναι αρκετά ψηλή και φορώντας σέξυ εφαρμοστή κοντή φούστα και γόβες το σύνολο έδειχνει αρκετά εντυπωσιακό. Με καλησπέρισε με ένα γλυκό φιλί και αποσύρθηκε για φρεσκάρισμα. Βγαίνοντας γυμνή από το μπάνιο αντίκρυσα ένα απίστευτο μωρό με κορμί λαμπάδα. Αμέσως ήρθε κοντά μου και φούντωσα. Φιλιθήκαμε γυμνοί σαν ερωτευμένο ζευγάρι και σύντομα βρεθήκαμε στο κρεβάτι. Εφάρμοσα την προφύλαξη στο ήδη έτοιμο καυλί μου και της το έχωσα αργά και βασινιστικά στο στενό μουνί της. Δεν αλλάξαμε πολλές στάσεις αλλά ήταν όλα τόσο τέλεια που δεν ήθελα να χύσω αλλά κάποτε έπρεπε να το λήξω. Το λυτρωτικό τελείωμα ήρθε στο πρόσωπο της.
Επιβάλλεται δύωρο επαναληπτικό μαζί της με ένα κορίτσι που θέλει να μας ευχαριστήσει και να περάσει κι αυτή καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα