Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 111453
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Οκ, έχει ένα ωραίο σώμα, όχι τίποτα φοβερό φυσικά, ωραίος κώλος σχετικά πλαδαρός όμως, φυσικό ωραίο στήθος, και ωραία πόδια, σκυλέ πρόσωπο. Επαναλαμβάνω μια ωραία γκόμενα, και τέλος. Στη διάρκεια της ημέρας μια βόλτα να κάνεις στις δέκα 30άρες και βάλε που θα δεις, είναι κάπου στη μέση. Αλλά η διαφορά είναι ότι τη Σάμυ την πληρώνεις και το ελάχιστο που απαιτείται είναι η συμπεριφορά να είναι ανάλογη. ΟΚ, μπορεί να κλείσεις μια 20άρα θεόμουνο, να πληρώσεις 200άρι+, να φαίνεται ότι δεν γουστάρει αλλά έχει και το γούστο του να γαμάς ένα θεόμουνο σκληρά, για 10 λεπτά να βλέπεις ότι δεν της αρέσει και να καβλώνεις πιο πολύ..Άλλο όμως τοπ αματούρι 20άρα, και άλλο μέτρια 30άρα με ύφος ψώνιου.
Και πάλι φυσικά θα χύσεις, αλλά με προσπάθεια να αγνοήσεις τη μηχανικότητα, να προσπαθήσεις έστω για 2/3 λεπτά να την κουμαντάρεις, αν μπορείς, για να πετύχεις καλή διείσδυση γιατί ξέρει πως να την αποφύγει, και ΟΚ στα 25 μου θα είχε κάποιο νόημα στα 50+ όμως με ΤΙΠΟΤΑ. Το κορυφαίο που άκουσα όταν έβγαλα το προφυλακτικό για να χύσω στο στόμα της όπως είχα πληρώσει ήταν ότι αν ξεφύγει από το στόμα και πάει στο πρόσωπο θα είναι έξτρα 20 ευρώ....Αν και έβαλε τα χέρια στα μάτια της (καλύπτοντας πρακτικά όλο το πρόσωπο), ανοίγοντας ελάχιστα το στόμα και αποφεύγοντας το πρώτο πέταγμα, ε της τα πέταξα τα υπόλοιπα στα μαλιά, φρίκαρε λίγο, και της έδειξα το μπάνιο ...

Πραγματικά κρίμα που δεν δουλεύει πια η Νέμεσις (ή αν δουλεύει δεν ξέρω πως να τη βρω), τα όποια παραπάνω χρέωνε τα άξιζε 1000% με αυτά που κυκλοφορούν τώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 28, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
39
Πόντοι:
5.190
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Kadom, doc_lin και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2026
Πολυ σωστα το εθεσες αγαπητε,ταυτίζομαι
review reaction 1 hornyasfuck
28 Ιουνίου, 2026
Μυστη,καλά τα λες,σιγα και την γκομενα,και χωρίς σεβασμό,πας για αλλα,μαζευτηκανε πολλές μα λιγες αξίζουν.
28 Ιουνίου, 2026
€200+25 ,και μετά κλαούρα μύστη μου..Μάπα το καρπούζι..
Για ένα μουνί...
Και άσε τα"Δικά μου είναι ,έτσι γουστάρω κλπ"..
Έχετε γαμήσει την πιάτσα...
Μόνο την πάρτη σας...
29 Ιουνίου, 2026
Καλημέρα! Μάλιστα... Ἀπ' τὸ κακό στὸ χειρότερο πάει αὐτή... Ἀπορῶ ποὺ ξαν΄άρθε ὕστερα ἀπό τόσο καιρό.... Ἦταν σἀν νά μᾶς εἶχε ξεχάσει
review reaction 1 Senteron
29 Ιουνίου, 2026
Νομίζω ότι είναι ακριβής η κριτική, καθώς την είχα δοκιμάσει παλιά. Δύο σχόλια έχω να κάνω μόνο.
1) το στήθος είναι σιλικόνη επιβεβαιωμένο, αλλά εξαιρετική δουλειά, ίσως η καλύτερη που έχω δει!
2) με νεότερες ηλικίες και εμφανίσιμους αποδίδει λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που δεν θα ξεχάσεις ποτέ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5