Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 1 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μπηκε στο δωματιο με αερα και αυτοπεποίθηση. Φορουσε ενα φόρεμα που τονιζε το μπουστο και τα μακρυα της πόδια. Μαυρα ψηλοτακουνα πέδιλα την εκαναν ακρως σεξουαλικη. Πολλα απαλα φιλια για ξεκίνημα. Μειναμε αρκετη ωρα ορθιοι να της χαιδευω τον κώλο κατω απο το φορεμα. Οταν καυλωσε πεταξε τα βυζια εξω και αρχισα να της τα πιπιλαω. Στην συνεχεια την εγδυσα και την γαμισα. Οι καυλωτικοι αναστεναγμοι της με εκαναν να τελιώσω πολύ γρηγορα. Ξαπλωμενοι μιλησαμε για 3,4 λεπτα και μετα αρχισε να μου τον παιζει πολύ απαλα. Μου εβαλε εκεινη το προφυλακτικο και αλοιψε πολύ ομορφα το λιπαντικο στον καυλωμενο πουστο μου. Γυρισε στα 4 και αφου καταλαβε πως δεν θα χυσω για δευτερη φορα μου εβγαλε το προφυλακτικο και μου πηρε μια μετριοτατη πιπα. Ειχα πληρωσει απο την αρχη . Ειναι πολύ όμορφη και το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι οι γαμπες τις ειναι χοντρες σε σχεση με τα μπουτια της. * η πραγματικη ημερομηνια συναντησης πολύ κοντα σε αυτην που γραφω

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
pgmvw
Σπουδαίος
17
Πόντοι:
2.251
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Yatoputso, THV και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2026
Σου έβαλε λιπαντικό πάνω από το προφυλακτικό που έχει ήδη λιπαντικό και απορείς που δεν έχυσες την δεύτερη φορά; Εγώ θα την έστελνα σπίτι της
review reaction 1 hornyasfuck
28 Ιουνίου, 2026
σπατουλαρισμα γουσταρει ?
review reaction 1 Aeris, hornyasfuck
29 Ιουνίου, 2026
TOMCRUISE

Θα ηταν μεγάλο θεαμα με 4-5 CIF
A
Aeris
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3