Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 39 10
Call-Girls 80594
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Από τις δυσάρεστες εκπλήξεις η συνάντηση μου με την Εύα και το πράγμα στράβωσε απότομα ενώ όλα πήγαιναν καλά. Σαν να έχεις παίξει ασο, να είναι 1-0 ημίχρονο και να γυρίζει στο 1-3 ενώ ο γηπεδούχος χάνει ευκαιρίες για το 2-0 ή σαν να έχεις παίξει over, να ειναι 1-1 στο 20 και να μην μπαίνει αλλο γκολ.

Θέλοντας κατι νέο από τα στανταρ μου διάλεξα την Εύα μετά από τις κριτικές που είχα διαβάσει. Η συννενόηση με το γραφείο άψογη κανονίζεται το ραντεβού και περιμένω την Εύα η οποία ήρθε με μικρή καθυστέρηση, πράγμα που προφανώς δεν αποτελούσε πρόβλημα εφόσον ήμουν στο σπίτι μου.

Η Εύα έχει την ομορφιά του ανατολικού μπλοκ. Ουκρανίδα στα 26 με πολύ έντονα σλάβικα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, πολύ ωραίο σώμα και ανάλαφρο σέξυ ντύσιμο. Μπήκε στο σπίτι έπεσαν τα πρώτα φιλιά στην είσοδο και πήγαμε στην κρεβατοκάμμαρα που χωρίς πολλά πολλά ξεκινήσαμε να φασωνόμαστε και παίχτηκε ο 1ος γύρος με γλυψίματα εκατέρωθεν, γλωσσόφιλα, πίπα και τελείωμα από εμένα σχετικά γρήγορα.

Ως εκεί όλα καλά, μετά άρχισαν τα παρατράγουδα. Στο διάλειμμα άρχισε να λέει κάτι ασυναρτησίες, σπαστά ελληνικά χωρίς κανένα νόημα κατι δικά της σλαβοαγγλικά που δεν καταλάβαινα ενώ εγώ μιλάω άπταιστα και έχω ζήσει στο εξωτερικό και να μην σταματάει. Σε καθετι που λέω να απαντάει ασυνάρτητα, καμία συννενόηση και στο τέλος φοβόμουν πως ότι και να πω θα είναι εναντίον μου οπότε σταμάτησα να απαντάω. Αυτή συνέχισε τα δικά της εγώ χαμογελούσα αμήχανα και δεν ήξερα τι να κάνω. Βλέποντας τον χρόνο να περνάει πήγα για μπάνιο για να ξεκινήσουμε τον 2ο γύρο. Εμφανώς ξενερωμένος δεν είχα καμία διάθεση όπως στον πρώτο κάναμε τον δεύτερο γύρο όπου και τελείωσα χωρίς να καταβάλλω προσπάθεια για να το καθυστερήσω για να προλάβουμε και τρίτο. Στο ενδιάμεσο δεύτερου και τρίτου γύρου άρχισε τα ίδια, την άφησα για λίγο και πήγα για μπάνιο. Οταν γύρισα αυτή μου είπε πως ο χρόνος τελειώνει της λεω δεν πειράζει ότι προλάβουμε της έδωσα μερικά φιλιά την έβαλα να μου πάρει πίπα και μόλις ήμουν έτοιμος ακολούθησε και ενας γύρος σεξ ακόμα που εκεί της το δίνω ότι για να τελειώσω την πήρα στα 4 αρκετά δυνατά ως και που τελείωσα. Εκεί μπήκε για το μπάνιο της, την περίμενα την συνόδευσα στην έξοδο και όταν έφυγε ένιωθα ότι θα ησυχάσει το κεφάλι μου.

Συμπερασματικά: Όμορφη κοπέλα, ωραίο σώμα, καλό πρόσωπο και δείχνει διάθεση για σεξ δεν είναι φόλα. Όμως στην επικοινωνία τουλάχιστον με εμένα το έχασε πολύ. Και εγώ εκεί δίνω πολύ βάση για να παει καλά ένα ραντεβού, στην ωραία ατμόσφαιρα και την επικοινωνία. Οταν έχω να ακούω αυτό το ασυνάρτητο ουκρανοαγγλικοελληνικό και ότι λέω να νιώθω ότι θα γυρίσει εναντίον μου μετά που να βρω διάθεση για παιχνίδια και για σεξ, κοίταξα να τελειώσω για όσες φορές πλήρωσα χωρίς πολλά πολλά. Ειλικρινά αν δεν το έχει με τα αγγλικά καλύτερα google translate από την κατάσταση αυτή, για να μην πω οτι καλύτερα ας μην αλλάξουμε και κουβέντα. Ισως εγώ επειδή θέλω πιο gfe καταστάσεις να μην ήταν για εμένα. Πάντως σίγουρα ενώ οκ πήρα ότι πλήρωσα ούτε υπήρξε διαφωνία ή τσακωμός, δεν παίζει να την ξαναδιαλέξω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 22, 2026
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Bigus_Dickus
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, piko, hornyasfuck και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2026
Μήπως θυμωσε από κάτι;
review reaction 1 hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2026
Το μονο που μπορώ να σκεφτώ ότι τελείωσα κάπως γρήγορα στον 1ο γύρο, που ειναι φυσιολογικό στην ηλικία μου όταν έχω και τόσο καιρό να κάνω σεξ. Γι αυτό και κλείνω μιαμιση ή δυο ώρες ώστε να παιχτούν μετά 2 ή 3 πιο δυνατοί γύροι. Πιο πολύ εγώ ξενέρωσα από τις μαλακίες που έλεγε και χάλασε το ραντεβού γιατί παίζει να το κατάλαβε ότι κάτι με ενόχλησε.
review reaction 1 hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2026
Δλδ τι συζητήσεις περιμένεις να κάνεις με αυτές ;
review reaction 3 review reaction 1 Bigus_Dickus, hornyasfuck
04 Ιουλίου, 2026
Ειλικρινά υπάρχουν εσκορτ που έχω κάνει ωραίες συζητήσεις και αρκετά ενδιαφέρουσες. Κυρίως βέβαια με ελληνίδες.
Ακόμα και με ξένες όμως έχουμε πει 5 μαλακίες να περάσει η ωρα φαση απο που εισαι, τι χομπυ εχεις αν σου αρεσει η Ελλάδα, τι θα μου προτεινες αν επισκεφθώ την πατρίδα σου. Ισα να περάσει η ώρα. Ακόμα και με κοπέλες που δεν μιλάνε αγγλικά έχουν υπάρξει ραντεβου χωρίς κουβέντα με χαιδολόγιμα, αγγαλίτσες και ηπιο χαμουρεμα ανάμεσα στους γύρους του σεξ.
Αυτό το τρελό πράγμα πρώτη φορά. Πραγματικά ταιριάζει η παροιμία η σιωπή καμιά φορά είναι χρυσός.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4