Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 4 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με τη Gigi χωρίς να έχω δει τις νέες φωτογραφίες. Τόσο οι νέες φώτο όσο και οι παλιές είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα. Ευτυχώς όσες φορές έχω κάνει συνάντηση με αυτό το γραφείο δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερες διαφορές στις φώτο ή υπερβολική επεξεργασία.

Όμορφη κοπέλα με όλα στο φυσικό τους, χωρίς tattoo, όπως μου αρέσει! Εμφάνιση που δεν παραπέμπει στην αναγραφόμενη ηλικία, μάλλον καλύτερη. Έμπειρη στο χώρο και ταξιδεμένη, φιλική, αρκετά ομιλητική με συμπαθητικά Αγγλικά. Από την αρχή μου μίλησε για την αγάπη της για τις γάτες, δε νομίζω ότι το έκανε για να κλέψει χρόνο αλλά περισσότερο για να σπάσει ο πάγος και να στρώσει το δρόμο για τη συνέχεια.

Στα του αγώνα δεν θα βάλει φωτιά στο κρεβάτι, αλλά δεν έχει μα και μου, προσπαθεί να τιμήσει τα χρήματα που παίρνει.

Ενδιαφέρον χαρακτήρας για να πεις δύο κουβέντες, εμφάνιση ικανοποιητική, από συμπεριφορά, υπηρεσίες δεν τρελάθηκα αλλά ούτε απογοητεύτηκα. Δεν μου άρεσε όμως ότι δεν ήταν περιποιημένη όπως θα έπρεπε και κυρίως κάποια σημεία έλλειψης καθαριότητας που διαπίστωσα. Ειδικά θέματα καθαριότητας και υγιεινής για εμένα είναι πάνω από όλα! Συνεπώς Νέα Sienna, μάλλον όχι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεάρχης
220
Πόντοι:
56.118
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Senteron, Johnny Red2, piko και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2026
Καλό μεσημέρι! Μᾶλλον ὁ τίτλος σου ἔπρεπε νά 'ταν "Νέα Sienna, μᾶλλον ὄχι". Γιατί ἔτσι ὅπως τό 'γραψες, κατάλαβα ὄτι εἶναι νέα Sienna. ΥΓ: Ὄχι ὅτι ἔχω πάει μὲ τὴν ὀρίτζιναλ...
review reaction 1 review reaction 3 BigMountain, xan4625
10 Ιουλίου, 2026
Αγαπητέ hornyasfuck η πρόθεση μου ήταν να βάλω ως τίτλο το Νέα Sienna ?, με ερωτηματικό δηλαδή αλλά ο δαίμων του ψηφιακού τυπογραφείου έβαλε το χεράκι του. Ευχαριστώ για τη εύστοχη επισήμανση.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2