Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 4 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Η συνάντηση με την Νίνα ήταν μια καλή συνεύρεση που μου άφησε θετικές εντυπώσεις, αλλά μέχρι εκεί...
Κλείνω ραντεβού για ξενοδοχείο του κέντρου, με κάποια μικρά προβληματάκια με το γραφείο, ήταν λίγο περίεργη φάση, αλλά βγάλαμε άκρη και τσουπ σκάω μύτη στο πορνοχοτελ. Κάνω το μπανακι μου και περιμένω το κορίτσι. Άργησε περίπου μισή ώρα (με πείραξε αυτό, αλλά το προσπερνάω) και μπαίνει μέσα με ένα ξερό γειά. Δεν θα πάει καλά αυτό, σκέφτομαι. Με το που μπαίνει στο δωμάτιο βλέπει τα χρήματα πάνω στο κομοδίνο, αφήνει την τσάντα της δίπλα από το κομοδίνο και με ένα πλατύ χαμόγελο μου δίνει το χέρι της και μου συστήνεται. Της φιλάω το χέρι, χάρηκε από την συγκεκριμένη κίνηση, της συστήνομαι και εγώ και με φιλάει στα μάγουλα. Ζητάει να πάει για μπάνιο και καθώς ξεντυνότανε χάζευα το σώμα της. Είναι λίγο πιο παχιά από τις φωτογραφίες, αλλά δεν είναι αποκρουστικό αυτό που βλέπεις, αντιθέτως μπορώ να πω. Είναι τόσο όσο πρέπει.
Μπαίνει για μπάνιο και βγαίνει και έρχεται απάνω μου. Αρχίσαμε τα φιλιά με μπόλικη γλώσσα και με έκανε να νιώσω ότι βρίσκομαι με την γυναίκα μου. Κατέβηκε προς τα κάτω και ξεκίνησε μια καλή πίπα. Στην αρχή με χέρι και μετά χωρίς. Τις μπάλες δεν τις έβαλε στο στόμα της, δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί τους. Μετά ξανανεβηκε προς τα πάνω και άρχισα να της γλύφω τα βυζια. Τα ευχαρηστήθηκα, καθώς είχε καυλωσει και η Νίνα και οι ρόγες της είχαν σκληρύνει και ήταν ό,τι έπρεπε για γλύψιμο, άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου ότι είμαι μέγας βυζολάγνος. Μου φοράει την καπότα, λίγο άγαρμπα την έβαλε, και με καβάλησε και άρχισε το γαμίσι. Στην συνέχεια την γύρισα στα 4 όπου και ξεκίνησα το σφυροκόπημα, αντέχει σε υψηλούς ρυθμούς και έτσι μας βρήκε το τέλος. Τα έριξα στην πλάτη της.
Μπανάκι και από τους δύο, αλλά το μπλα μπλα δεν ήταν το πιο δυνατό της σημείο καθώς τα Αγγλικά της δεν είναι τα καλύτερα.
Σηκώθηκε και πήγε προς τα ρούχα της, μάλλον να ντυθεί και πήγα προς το μέρος της, με χαμόγελο και την αγκάλιασα, μάλλον κατάλαβε ότι θέλω και δεύτερο γύρο και ανταποκρίθηκε στην αγκαλιά και μετά ξεκινήσαμε το χαμούρεμα στα όρθια. Ξαναευχαριστήθηκα τα βυζια της και μετά κάθισε στο κρεβάτι και εγώ όρθιος και ξεκίνησε την πίπα. Καλή ήταν, αλλά και πάλι δεν ασχολήθηκε με τις μπάλες. Βάζω την καπότα, την σηκώνω, την γυρνάω, βάζει τα χέρια της στον τοίχο, εγώ από πίσω της και αρχίσαμε το φίκι φίκι. Μετά ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και σε ιεραποστολική στάση συνεχίσαμε το γαμισι. Ήταν έντονο και έτσι ήρθε εύκολα το τέλος. Αυτή τη φορά τα έριξα στην κοιλιά της.
Σηκώθηκε πήγε στο μπάνιο, έκανε το ντουζάκι της, βγήκε και άρχισε να ντύνεται χωρίς να μιλάει. Παίρνει τα χρήματα, λέει ένα ξερό goodbye, και έγινε καπνός.
Αυτά έγιναν με την Νίνα και εις άλλα με υγεία!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν