Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 5 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρώτη γνωριμία με Ιζαμπέλα και σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερη. Όμορφο και από κοντά όπως και στις φωτογραφίες της με φυσικό σώμα χωρίς επεμβάσεις και κλασσικές λατινοαμερικάνικες καμπύλες αλλά σε καμία περίπτωση αντιαισθητικές το αντίθετο θα έλεγα την κάνουν πολύ σέξυ. Ηλικία γύρω στα 20.
Στα δικά μας. Πίπα όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά και μόνο το γεγονός ότι είχα ένα τέτοιο πιπίνι γυμνό μπροστά μου ήταν αρκετό για να καυλώσω. Το μουνί της κερμαδέκτης το περιποιήθηκα για αρκετή ώρα και λόγω έντονου ερεθισμού με σταμάτησε απότομα άνοιξε τα πόδια και συνοδεία γλωσσόφιλων την γάμησα σε αυτή την στάση και εκεί ήρθε το τέλος. Η επανάληψη δεν άργησε να ξεκινήσει. Ξεκίνησα να περιεργάζομαι τις ρόγες της με την γλώσσα μου και η μικρή ερεθίστηκε αμέσως. Ήχοι αναστεναγμών ευχαρίστησης άρχισαν να βγαίνουν. Την έστησε στα 4 γιατί δεν μπορούσα να μην κάνω χρήση των υπέροχων love handles της. Πλαγιαστό και στο τέλος πάλι ιεραποστολικό τελειώνοντας στην ίδια στάση και με τα στόματα μας κολλημένα το ένα στο άλλο.
Αγριάδες και πορνοσταρικές καταστάσεις δεν παίζουν αλλά όποιος ψάχνει ωραίο GFE πρόγραμμα μπορεί να το βρει στο πρόσωπο της Isabella.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Σεβαστός
23
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, koursaros66, peter6969 και 7 άλλα μέλη