Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 5 10
Call-Girls
33996
Γενική βαθμολογία
2.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Η κοπέλα ηρθε γρηγορα με 1-2 μηνυματα,μπήκε με υφος ηλιθιομαγκιάς κοπέλας του δρομου-αλανιάρικο υφος και περπατημα και με κατι ψευτοαστειάκια(την ρωτησα απο που εισαι και μου λεει απο Νιγηρια αλλα απο το πολυ γαλα που πίνω ασπρισα
)
Πηρε τα 200 και πήγε να ξεκινησει και μου λεει σορυ παω να κατουρησω..της λέω ας το ακυρωσουμε καλυτερα παρε 50 για τα ταξι
Μου λέει πας καλά 150 θα πάρω λεω σοβαρέψου παρε εστω 100 μου λεει με τιποτα
"Προσεχε κατω ειναι ο οδηγός μου και ξερω και την μιση αστυνομία" μου λέει
Εγω 2 η ωρα νυχτα και γυμνος φυσικά δεν ηθελα να πολακωθω και εφυγε ουσιαστικά ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ με 100 ή 150 ευρω
Μακριά απο τη σαβουρα
"Κακομαθημένη αντιεπαγγελματίας" στο αλλο προφιλ της ειναι η κριτικη παρόμοια εμπειρία με την δικια μου

)Πηρε τα 200 και πήγε να ξεκινησει και μου λεει σορυ παω να κατουρησω..της λέω ας το ακυρωσουμε καλυτερα παρε 50 για τα ταξι
Μου λέει πας καλά 150 θα πάρω λεω σοβαρέψου παρε εστω 100 μου λεει με τιποτα
"Προσεχε κατω ειναι ο οδηγός μου και ξερω και την μιση αστυνομία" μου λέει
Εγω 2 η ωρα νυχτα και γυμνος φυσικά δεν ηθελα να πολακωθω και εφυγε ουσιαστικά ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ με 100 ή 150 ευρω
Μακριά απο τη σαβουρα
"Κακομαθημένη αντιεπαγγελματίας" στο αλλο προφιλ της ειναι η κριτικη παρόμοια εμπειρία με την δικια μου
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού

Με 0 έπρεπε να φύγει (αν και δεν κατάλαβα γιατί την έστειλες) και θα έκλανε μια μάντρα......
τη δικη μου δεν την ειχες διαβασει?
ειναι κριμα παντως γιατι οι περισσοτεροι περνανε πολυ καλα μαζι της , απο οσους γραφουν κριτικες δηλαδη , δεν καταλαβαινω γιατι σε καποιους ατυχους βγαζει τετοια συμπεριφορα ...
κ να πεις οτι ειμαι κ κανα κωλοπαιδο , σε ολες σαν πριγκιπισσες τους συμπεριφερομαι ....