Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 10 10
Call-Girls
34551
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν οι φωτογραφίες που έχει βγάλει η ίδια, είναι ολόιδια. Οι φωτογραφίες του πρακτορείου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, φαίνονται επεξεργασμένες και είναι αρκετά μακιγιαρισμένη, σε αντίθεση με τη μέρα που την είδα. Την είδα απόγευμα και φορούσε ρούχα που δεν προϊδεάζουν. Ευτυχώς, γιατί ήρθε στο χώρο μου.
Τώρα, το καλό με εμένα είναι ότι μιλάω σχετικά τα ισπανικά, οπότε υπήρξε μια αρκετά καλή συνεννόηση. Είναι ένα μήνα εδώ και δεν έχει προλάβει να μάθει λέξη ελληνικά. Οπότε πιάσαμε μια σχετική κουβέντα.
Είναι μικρόσωμη με ωραίο λατινοαμερικάνικο πρόσωπο, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά έχει την ομορφιά της. Είναι πρόθυμη σε όλα, τα φιλιά της δεν είναι βαθιά, αλλά μικρά, πεταχτά, με γλώσσα, αρκετά παιχνιδιάρικα. Είναι η πρώτη κοπέλα που με έκανε να νιώσω ότι την ξέρω από καιρό, ότι είναι η γκόμενά μου και είμαστε στους πρώτους μας έρωτες.
Είχα κάνει και το homework από πριν, την περιποιήθηκα κάτω, μετά την πήρα κανονικά και μετά της πήρα τον κώλο, με λίγο λιπαντικό. Το πήγαινα σιγά σιγά, αλλά έβαλε όπισθεν και το πήρε μέσα, οπότε και μετά από μια μικρή μάχη, τελείωσα μέσα εκεί. Το λάστιχο εννοείται.
Δεύτερο γύρο δεν είχε, αλλά μιλήσαμε αρκετά.
Ωστόσο, η εμπειρία μου άρεσε αρκετά, οπότε επειδή είχα την ευκαιρία, τη ζήτησα και μετά από 2 μέρες, 1.5 ώρα και περάσαμε ακόμα καλύτερα. Δε ξέρω αν πρέπει να γράψω ξεχωριστή κριτική, απλά ήταν πιο σόσιαλ.
Η κοπέλα, αν της δείξεις λιγο σεβασμό, γίνεται χαλί. Αν μπορούσα, θα την έβλεπα και ξανά.
Η βαθμολογία στα 7, κάποια εκεί, κάποια ψηλότερα. Είμαι νιούμπης εδώ. Η εμπειρία ήταν για 10.
Τώρα, το καλό με εμένα είναι ότι μιλάω σχετικά τα ισπανικά, οπότε υπήρξε μια αρκετά καλή συνεννόηση. Είναι ένα μήνα εδώ και δεν έχει προλάβει να μάθει λέξη ελληνικά. Οπότε πιάσαμε μια σχετική κουβέντα.
Είναι μικρόσωμη με ωραίο λατινοαμερικάνικο πρόσωπο, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά έχει την ομορφιά της. Είναι πρόθυμη σε όλα, τα φιλιά της δεν είναι βαθιά, αλλά μικρά, πεταχτά, με γλώσσα, αρκετά παιχνιδιάρικα. Είναι η πρώτη κοπέλα που με έκανε να νιώσω ότι την ξέρω από καιρό, ότι είναι η γκόμενά μου και είμαστε στους πρώτους μας έρωτες.
Είχα κάνει και το homework από πριν, την περιποιήθηκα κάτω, μετά την πήρα κανονικά και μετά της πήρα τον κώλο, με λίγο λιπαντικό. Το πήγαινα σιγά σιγά, αλλά έβαλε όπισθεν και το πήρε μέσα, οπότε και μετά από μια μικρή μάχη, τελείωσα μέσα εκεί. Το λάστιχο εννοείται.
Δεύτερο γύρο δεν είχε, αλλά μιλήσαμε αρκετά.
Ωστόσο, η εμπειρία μου άρεσε αρκετά, οπότε επειδή είχα την ευκαιρία, τη ζήτησα και μετά από 2 μέρες, 1.5 ώρα και περάσαμε ακόμα καλύτερα. Δε ξέρω αν πρέπει να γράψω ξεχωριστή κριτική, απλά ήταν πιο σόσιαλ.
Η κοπέλα, αν της δείξεις λιγο σεβασμό, γίνεται χαλί. Αν μπορούσα, θα την έβλεπα και ξανά.
Η βαθμολογία στα 7, κάποια εκεί, κάποια ψηλότερα. Είμαι νιούμπης εδώ. Η εμπειρία ήταν για 10.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 17, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2026
Από κώλο γαμήθηκε καλά ή πρόγκηξε όπως στον προηγούμενο; :zfuck:
Άκας Kωλάντερος
23 Ιουνίου, 2026
Δεν είμαι μεγαλοτσούτσουνος, αλλά έχω μια αναισθησία με το προφυλακτικό, οπότε όπως έγραψα δόθηκε μάχη και κατάθεση των πυρομαχικών εντός, χωρίς καμία γκρίνια
A
Anpan
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2