Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 4 10
Call-Girls
38548
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ειχα φαει ενα απιστευτο πιστολι εκεινη την μερα ανεξαρτητη, και εχω μεινει στο BILL σαν τον μπουφο.
Στελνω στο YA, εξηγω την κατασταση και ρωταω ποια κοπελα μπορουν να εχουν σε 30 λεπτα σε μενα. Λιγες επιλογες λογω ωρας και βιασυνης, προτεινει Camila λεω οκ στειλτην.
Την πηρα με την λογικη να ειναι αντιστοιχης ροπης με Ελεονορα, που για μενα ειναι απο τις αγαπημενες μου.
Σωμα ωραιο μικρο με τουρλωτο κωλαρακι, μικρη στο μεγεθος και φανταστικο δερμα.
Οποτε η επιλογη εγινε βεβιασμενα και καταλαβαινω οτι θα υπαρχαν θεματα κουρασης καθως ηταν 12 το βραδυ (εχω καταληξει οτι μετα τις 23:00 οποια κοπελα και να δω κινδυνευω να μου κοιμηθει στο δωματιο)
Ηταν οντως ψιλοκουρασμενη, αλλα και στα καλυτερα της να ηταν θεωρω οτι ειναι Β κατηγοριας σε σχεση με αλλες λατινες που σου ρουφανε την ψυχη- εξ ου και ο τιτλος
Πιπα τυπικη και μετρια, τιποτα να με κανει να γουσταρω, προκαταρκτικα τα απολυτως απαραιτητα, και φιλια το αποφευγει.
Τυπικη και κουρασμενη και στο σεξ, προτιμαει στα 4 για να μην κουραζεται, στο cow girl 2-3 λεπτα μετα σταματαει.
2 γυροι που στον 2ο τα τελευταια 5 λεπτα μου τελειωσα με το χερι της καθως υπηρχε πτωση λογω ξενερας. Τουλαχιστον εκει δεν εκανε παραπονα και το προσπαθησε.
Συνολικα πολυ μετρια και κουρασμενη, για 1 φορα καλη αλλα δεν χρηζει επαναληψης.
Στελνω στο YA, εξηγω την κατασταση και ρωταω ποια κοπελα μπορουν να εχουν σε 30 λεπτα σε μενα. Λιγες επιλογες λογω ωρας και βιασυνης, προτεινει Camila λεω οκ στειλτην.
Την πηρα με την λογικη να ειναι αντιστοιχης ροπης με Ελεονορα, που για μενα ειναι απο τις αγαπημενες μου.
Σωμα ωραιο μικρο με τουρλωτο κωλαρακι, μικρη στο μεγεθος και φανταστικο δερμα.
Οποτε η επιλογη εγινε βεβιασμενα και καταλαβαινω οτι θα υπαρχαν θεματα κουρασης καθως ηταν 12 το βραδυ (εχω καταληξει οτι μετα τις 23:00 οποια κοπελα και να δω κινδυνευω να μου κοιμηθει στο δωματιο)
Ηταν οντως ψιλοκουρασμενη, αλλα και στα καλυτερα της να ηταν θεωρω οτι ειναι Β κατηγοριας σε σχεση με αλλες λατινες που σου ρουφανε την ψυχη- εξ ου και ο τιτλος
Πιπα τυπικη και μετρια, τιποτα να με κανει να γουσταρω, προκαταρκτικα τα απολυτως απαραιτητα, και φιλια το αποφευγει.
Τυπικη και κουρασμενη και στο σεξ, προτιμαει στα 4 για να μην κουραζεται, στο cow girl 2-3 λεπτα μετα σταματαει.
2 γυροι που στον 2ο τα τελευταια 5 λεπτα μου τελειωσα με το χερι της καθως υπηρχε πτωση λογω ξενερας. Τουλαχιστον εκει δεν εκανε παραπονα και το προσπαθησε.
Συνολικα πολυ μετρια και κουρασμενη, για 1 φορα καλη αλλα δεν χρηζει επαναληψης.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2

Οποτε προτιμω να μην το ρισκαρω και να πηγαινω για τα πιο νωρις.
Προφανως εχεις δικιο, αλλα το αν θελει να σε ευχαριστησει ειναι πολυ μεγαλο αν. Οι περισσοτερες κανουν αγγαρεια δυστυχως