Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 11 10
Call-Girls
36222
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Sara είναι σαν τα κολομβιανά πουτανάκια που βλέπουμε στα καμεράδικα. Τελείως πετιτ, χωρίς κανένα κόλλημα και απόλυτα πρόθυμη να κάνει τα πάντα.
Είναι τόσο χαριτωμένη και το μπαλαμούτι είναι τόσο ρεαλιστικό gfe που μείναμε πολλή ώρα σε αυτό. Μου έκανε μέχρι και rimming με όλη της την ενέργεια με έξτρα χρέωση.
Έτσι δεν δοκίμασα το κωλαρακι της το οποίο είναι μικροσκόπιο και το πολυδαχτύλωσα. Θα τον ξαναπάρω για δοκιμή κωλαρακίου αν και απορώ πως θα χωρέσει εκεί μέσα.
Στην πίπα είναι εντυπωσιακό το deep throat που προσπαθεί να κάνει και το πετυχαίνει αρκετά καλά.
Γενικό συμπέρασμα αξίζει το κάθε ευρώ.
Είναι τόσο χαριτωμένη και το μπαλαμούτι είναι τόσο ρεαλιστικό gfe που μείναμε πολλή ώρα σε αυτό. Μου έκανε μέχρι και rimming με όλη της την ενέργεια με έξτρα χρέωση.
Έτσι δεν δοκίμασα το κωλαρακι της το οποίο είναι μικροσκόπιο και το πολυδαχτύλωσα. Θα τον ξαναπάρω για δοκιμή κωλαρακίου αν και απορώ πως θα χωρέσει εκεί μέσα.
Στην πίπα είναι εντυπωσιακό το deep throat που προσπαθεί να κάνει και το πετυχαίνει αρκετά καλά.
Γενικό συμπέρασμα αξίζει το κάθε ευρώ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουνίου, 2026
Το κωλαντερο εχει στάνταρ διάμετρο. Το θέμα ειναι ποσο σφιχτός ειναι οι σφιχτηρες. Μακάρι να είχα τόσα χρήματα. Τα οικονομικά μου μόνο για μπορντέλο φτάνουν
mkavlos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1