Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 14 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 87470
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με την Μελίνα έχω βρεθεί κάποιες φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο και έχω περάσει σε όλες εξαιρετικά. Θα γράψω ενδεικτικά την τελευταία μας συνάντηση αλλά όλες ήταν αντίστοιχες.

Αρχικά η συννενόηση με το γραφείο εύκολη και γρήγορη μέσω μηνυμάτων και το ραντεβού κανονίστηκε στον χώρο μου. Η Μελίνα όλες τις φορές στην ώρα της ήταν ακριβέστατη, αν και επειδή κλείνω αργά είναι πιο εύκολο καθώς τις ώρες αυτές δεν υπάρχει κίνηση.

Η Μελίνα είναι ελληνίδα γύρω στα 25. Στο πρόσωπο ειναι η κλασσική σκυλού γκόμενα με φουσκωμένα χείλη, που θα την δεις σε κλαμπ και μπουζούκια και δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβεις ότι είναι βίζιτα. Μου βγάζει την εικόνα γκόμενας που γουστάρει πολύ το σεξ και θα γαμιέται σαν το σκυλί, όμως στο κρεβάτι η εμπειρία μαζί της είναι αρκετά gfe. Καθώς είναι αρκετά εμπειρή και φαίνεται ότι έχει γράψει χιλιόμετρα στο σπορ καταλαβαίνει πιστεύω τι θελει ο πελάτης και συμπεριφέρεται αντίστοιχα. Στο σώμα υστερεί λίγο καθώς και το στήθος της δεν ειναι στητό αλλά έχει λίγο κρεμάσει, ενώ ειναι εμφανής και μια χαλάρωση στην κοιλιά, πιθανώς λόγω αδυνατίσματος/απώλειας κιλών. Έχει όμως πραγματικά κωλάρα και πολύ όμορφο lower body.

Φτάνει το κορίτσι με ψηλοτάκουνα και ένα αρκετά ανάλαφρο και σέξυ φόρεμα. Πέφτει ενα ελαφρύ χαμούρεμα με πεταχτά φιλιά και λίγο χούφτωμα στην είσοδο. Προχωράμε στο υπνοδωμάτιο που είχα ετοιμάσει ατμόσφαιρα με φωτορυθμικό, κρασάκι και μουσική όπου το χαμούρεμα συνεχίστηκε. Μπαίνει στο μπάνιο για το φρεσκάρισμά της και εγώ την περιμένω για να αρχίσουμε. Έρχεται με σεξυ εσώρουχα εγώ της ορμάω με γλωσσόφιλα, χαμούρεμα σε όλο το σώμα και γρήγορα έχουμε βρεθεί γυμνοί στο κρεβάτι να φασωνόμαστε. Η πίπα της που ακολούθησε ήταν πραγματικά εξαιρετική έφτασα στο παρά 1 να τελειώσω και την σταμάτησα για να ακολουθήσει σεξ. Στον πρώτο γύρο όπως ήταν επακόλουθο τελείωσα σχεδόν αμέσως. Ξάπλα στο κρεβάτι μετά αγκαλία με χαδάκια και λιγο κουβέντα για ξεκούραση. Το σοσιαλ μαζί της έχει αρκετό ενδιαφέρον της είπα μέχρι και τους προβληματισμούς μου για το πόσο δύσκολεύομαι με τις γυναίκες εκτός του κλάδου αλλά και γενικά για χομπυ, ταξίδια, διακοπές κλπ. Για να μην μακρυγορώ παίχτηκαν στο σύνολο 4 γύροι, στους επόμενους που δεν είχα τον κίνδυνο να τελειώσω στην πίπα της έβγαλε όλη της την τέχνη παίρνοντας τον βαθιά, με βλέμματα σκέτη κάβλα ενώ εγώ της χάιδευα το χέρι ή τα μαλλιά. Στο σεξ έπαιξαν αρκετές στάσεις όπου στους επόμενους γύρους την γαμούσα όλο και δυνατότερα και έδειχνε να το απολαμβάνει με κραυγές γεμάτες κάβλα. Τα κατάφερε το θηρίο και με τελείωσε με άνεση χρόνου 4 φορές μέσα στο 2ωρο.

Συμπερασματικά λοιπόν η Μελίνα είναι all arounder δηλαδή μπορεί να σου χαρίσει και εμπειρία τσόντας και gfe και θα δώσει τα πάντα στο ραντεβού για να ευχαριστήσει τον πελάτη. Έχει κάποια ψεγάδια στην εμφάνιση κυρίως στο πάνω μέρος του σώματος που εμένα όμως δεν με ενοχλούν όταν υπάρχει το υπόλοιπο πακέτο διάθεσης/κάβλας/συμμετοχής. Τα 180 λίγα δεν τα λες, αλλά για ελληνίδα με τόσο καλή συμπεριφορά είναι τίμια τιμή. Επιπλέον στα πολύ θετικά ότι δεν έχει βάλει ποτέ τζελ. Εγώ με την Μελίνα θέλω οπωσδήποτε 1,5 αν όχι 2 ώρες καθώς αν την πάρω μόνο για μια ώρα θα έχω τελειώσει 2 φορές στο μισάωρο με την κάβλα που μου βγάζει.

Σίγουρα θα την ξαναδώ, είναι από τα στάνταρ μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2026
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Bigus_Dickus
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin, RedCole και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2026
Καλημέρα! Μιά διευκρίνιση: ὅταν γράφης "φωτορυθμικό", ἐννοεῖς ὅτι τό 'κανε τό δωμάτιο disco;
review reaction 3 Bigus_Dickus
21 Ιουνίου, 2026
Μπορεί να το κάνει και disco αν θέλω αλλά εγώ βάζω κατι πιο ερωτικό/μπουρδελέ να το πω. Ειναι ενα φωτιστικό δαπέδου που έχει μέσα 2 smart lamps οι οποίες μπορούν να γίνουν οτι χρώμα θέλω και ρυθμίζονται απο εφαρμογή στο κινητό. Εχει διάφορα μοτίβα, εγώ το βάζω σε ενα εντονο ροζ ή γαλάζιο ανάλογα τι αρέσει και στην κοπέλα να αυξομοιώνει αργά την ένταση. Σε άλλα μοτίβα αλλάζει γρήγορα χρώμα και γίνεται σαν disco. Αν θές στείλε pm για να σου πω περισσότερες πληροφορίες.
review reaction 4 hornyasfuck
21 Ιουνίου, 2026
Επίσης το ραντεβου ηταν 2ωρο οχι 1,5ωρο οπως εγραψα καταλάθος.
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3